http://ovaska2019.fi/
carcassonne peli hinta
kuinka saada rahaa netissä
kuinka ladata minecraft skini
klas of klans peli
veikkaus englanti sarjataulukot
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

[RELEASE] Finnish TV: YleAreena and Ruutu (Video) plugins

chromecast katsomo ruutu

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Google Chromecast | Ruutu

chromecast katsomo ruutu

Ei Chromecast-tukea Valitettavasti jää aika turhaksi omalla kohdallani kun ei tue Chromecastia. Maikkarin App aina laahannut muita vuosia perässä mikä aika outoa Kehittäjän vastaus ‚ Chromecast on käytettävissä mtv-palvelun Android ja iOS -mobiilisovelluksista sekä Chrome-selaimelta.

Ruudun asiakastuki | Ruutu

Ota Chromecast käyttöösi Kosketa jompaakumpaa näistä painikkeista ja lataa Google Home ‑sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Lataa Google Home ‑sovellus koskettamalla alla olevaa

Näin saat Areenan ja muut nettikanavat näkymään

chromecast katsomo ruutu

- Katsomolla ja Ruudulla ei ole tälle laitteelle omaa sovellusta, eikä niissä ole myöskään chromecast-tukea ainakaan toistaiseksi (Katsomoon on MTV:n mukaan Cc-tuki tulossa, joskus) - jos Spotifya haluaa käyttää, se ei myöskään onnistu kovin näppärästi, koska Spotifyn chromecast-tuki ei Nexus Playeria jostain syystä käsitä.

Google Chromecast - YouTube

Ruutu-sovelluksesta näet ilmaiseksi runsaan kattauksen suosikkiohjelmia Nelonen, Jim, Liv ja Hero tv-kanavilta. Ohjelmat ovat katsottavissa televisioesityksensä jälkeen 7–30 päivän ajan – missä ja milloin vain.

Ongelman vianetsintä - Chromecast Ohjeet

chromecast katsomo ruutu

Kun jakson ohjaa chromecastille niin tallenne vain lataa telkkarin ruudulla. Netti on 50/10 kuituliittymä. Netflix, youtube, katsomo toimivat täysin chromecastin kanssa. Ruudun asiakaspalveluun laitettu viestiä, ei ainakaan vielä ole tullut vastausta. Ruutu.fin mainokset toimivat chromecastin kautta, itse sisältö ei.

Ulkomaiset sarjat | TV | Areena | yle.fi

Videossa läpikäydään Chromecast sekä palveluiden kuten Yle Areena, Ruutu, Katsomo ja Netflix käyttäminen Chromecastilla. * Mikä on Chromecast? * Mitä laitteita tämä vaatii? * Miten

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

mtv tarjoaa suuren määrän kotimaisia ja ulkomaisia ohjelmia sekä uutislähetyksiä katseltavaksesi ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii! mtv-sovelluksella saat: • Satoja ohjelmia ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

chromecast katsomo ruutu

Yritin streamata Katsomo tv-ohjelmia Chromecastilla, muttei toimii. Katsomon kotisivulla sanoo että Katsomo tukee Chromecastia, mutta näköään ei toimii. Jotenkin mainokset kyllä toimivat

Digitreenit: Televisio verkossa – Yle Areena, Mtv, Ruutu ja

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Ota Chromecast käyttöösi - Google

Mac ® tietokoneet (Ruutu.fi Chrome-selaimella) Windows ® - tietokoneet (Ruutu.fi Chrome-selaimella) Käyttö. Tarkista, että laitteesi on samassa langattomassa verkossa. Mikäli Chromecast-nappi ei ilmesty Ruutu-sovellukseen, niin laitteet eivät ole samaan verkkoon liitettynä. Asenna Chromecast televisioosi ; Käynnistä Ruudun sovellus

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä