http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan vodka säilyy
voitto laakkonen
kuinka kauan avattu silli säilyy
kuinka usein joulukaktusta kastellaan
mtv katsomo formulat
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

VAHVA ISÄNTÄ - cms.veikkaus.fi

ensimmäinen maali veikkaus

Osallistu avausmaaliveikkaukseen ja voita virallinen kisapallo: Jyrääkö Ranska vai yllättääkö Islanti taas? Jalkapallon EM-turnauksen viimeisessä puolivälierässä kohtaavat kisäisäntä Ranska ja suuryllättäjä Islanti, mutta kuka joukkueiden pelaajista avaa maalinteon ja mihin aikaan?

Liigan ensimmäinen maali - veikkaus | Jatkoajan keskustelupalsta

Kyllähän se niin on, että ensimmäisen maalin tekee Machulda ajassa 0.37. Syöttäjänä Kuznetsov. Ja sitten vielä, mikä vimma kaikilla on laittaa maalivahti

FCLahtiTV | Pyry Lampiselle uran ensimmäinen maali FC

FC Lahden 16-vuotias lupaus Pyry Lampinen osui HJK:ta vastaan Suomen Cupissa. Lampinen on haaveillut osuvansa juuri Klubia vastaan ja nyt se tapahtui. Hyvä Pyry! Ottelu jätti lahtelaisille

Valioliiga: Norwich - Newcastle lauantaina 17.8.2019 kello 17

Sen jälkeen valitaan maalintekijä ja syntyaika. Lopuksi oma veikkaus vahvistetaan Yle Tunnuksella. Jos tunnusta ei vielä ole, sen pääsee luomaan ensimmäisen veikkauksen yhteydessä. Kutakin ottelua voi veikata kerran. Vain ensimmäinen veikkaus hyväksytään, eikä sitä voi muuttaa jälkikäteen. Futistietäjään pääset tästä.

VPS:n Samu Alangolle uran ensimmäinen Veikkausliigamaali

The latest Tweets from E (@kassisenkatto). Seuraan ajankohtaisia uutisia, ilmiöitä ja urheilua. Suomi

Honduras-Ecuador 21.6.2014 | Jalkapallon MM | Veikkaus

ensimmäinen maali veikkaus

Ennakoi ensimmäinen maali, sekä aika ja voita 25 000 euroa Unibetillä! Tulevana viikonloppuna kannattaa lyöttäytyä Unibetin remmiin, sillä jaossa on erikoisia tarjouksia ja lukuisia mahdollisuuksia isoihin voittoihin.

Urheiluvedonlyönti – Wikipedia

Kaapo Kakko ja NHL-tulokaskausi – lyö vetoa kaudesta! Kaapo Kakko on varmasti yksi seuratuimmista suomalaisista ja pelaajista ylipäänsä alkavalla NHL-kaudella. Kun NHL:n runkosarja 2019-2020 alkaa 3. päivä lokakuuta, katseet tulevat olemaan kiinni nimenomaan Kaapo Kakossa… ja tietty Jack Hughesissa.

Johannes Ärje (@JJArje) | Twitter

Lue asiantunteva vihje jalkapallon MM-peliin Honduras-Ecuador 21.6.2014. Saat 250 € Unibet-bonuksen. Vain täältä!

E (@kassisenkatto) | Twitter

- Minulla oli hyvä osuma palloon ja se meni ihan kivasti sinne takakulmaa päin. Kuulemma veskarin kainalon alta meni, mutta maali mikä maali, "Mosa" hymyili. - Se tuntui tosi hyvältä, tästä on kiva jatkaa eteenpäin. Ensimmäinen maali maajoukkueessa merkitsee todella paljon.

Ensimmäinen maali Huuhkajissa merkitsi paljon HJK:n

ensimmäinen maali veikkaus

Ottelussa JYP-Lukko nähdään sekä kauden ensimmäinen jäähy, että kauden ensimmäinen maali. 01.53 Lukko Pasi Saarela 2 min Huitominen 03.12 1-0 JYP Harri Sillgren (Petr Ton, Mika Lehto) Lukon purkukiekon jälkeen Lehto avaa laitaa pitkin Tonille, joka jättää kiekon siniviivalle Sillgrenille. Komea veto yläriman kautta maaliin :D

Virtuaalivedot - veikkaus.fi

Jos ensimmäinen maali tuomitaan omaksi maaliksi, seuraava pelaaja, joka tekee maalin, joka ei ole oma maali, katsotaan voittavaksi veikkaukseksi. Siinä tapauksessa, että muita kuin omia maaleja ei tehdä (tai enempää maaleja ei tehdä, kumpi tässä soveltuukaan), kaikki valinnat katsotaan menetetyiksi.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä