http://ovaska2019.fi/
kuinka nukuttaa vauva
lego peli suomeksi
kuinka saada vup
katsomo menneisyyden metsästäjät
kuinka kauan pystyt pidättämään pissaa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Eurojackpot-tulokset | Viimeisimmät arvontatulokset

eurojackpot voitto suomi

Eurojackpot on lotto, joka toimii 18 Euroopan maassa. Viikoittainen päävoitto on 10–90 miljoonaa euroa. Yksi lottorivi maksaa Suomessa kaksi euroa. Arvonta suoritetaan perjantai-iltaisin Helsingissä.

Eurojackpot – Wikipedia

Aamulla selviää, mille paikkakunnalle lähes 87 miljoonan euron voitto meni. Voitto nousee Suomen suurimpien Eurojackpot-voittojen kärkipaikalle. Kyseessä on yhdestoista Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto.Suomen yhdestoista Eurojackpotin täysosuma tuli numeroilla 6, 22, 33, 46, 49 ja tähtinumerot 1 ja 5.

EuroJackpot Numerot & Voitonjako - EuroJackpot.net

Eurojackpot - Pelaa Eurojackpot & Eurojackpot peliaika. EuroJackpot on yksi Euroopan suurimmista lotoista, ja peliin voi osallistua useaa eri kautta. EuroJackpotissa sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa kuin monessa muussa lotossa.

Eurojackpot - Pelaa Eurojackpot & Eurojackpot peliaika

eurojackpot voitto suomi

Suomi on ollut todella paljon onnekkaampi, mitä olisi pitänyt olla. Selvästi onni tuntuu vain jatkuvan, mikä on hieno juttu kyllä, Öhman iloitsee. Vuosien varrella Suomeen on osunut yhteensä 13 Eurojackpot-voittoa. Viime vuonna Suomeen tuli kaksi Eurojackpotin päävoittoa. Eurojackpotia on pelattu vuodesta 2012.

Eurojackpot - Pelaa rivit ja tarkista tulokset - Veikkaus

Record-breaking 90m Eurojackpot to southwest Finland The largest-ever Eurojackpot lottery payout in Finland's history was decided Friday evening. The winning ticket with seven correct numbers was traced to the southwest city of Loimaa. Share

Eurojackpot - Wikipedia

Eurojackpot-tulokset Viimeisimmät Eurojackpot-tulokset julkaistaan täällä välittömästi arvonnan jälkeen. Voit katsoa viimeisimmät numerot mukaan lukien voittajien ja voittojen yksityiskohtaiset tiedot.

Eurojackpot voitto 90milj. 5 porukalle Loimaalle - Loimaa

Niinpä, olen myös ihmetellyt samaa. Veikkaus on harrastanut tuota ja saanut siitä noottiakin, mutta EJ ei ole heidän oma peli. En pidä tätä puhtaana ankkana, koska kyseessä sentään suurin mahdollinen voitto. Mutta tuliko potti tänne? On kaduille ilmestynyt Porschea ja muuta parempaa autoa, mutta osa on varmaan käytettynä tuotu maahan.

Eurojackpot – Wikipedia

Eurojackpot on lotto, joka toimii 18 Euroopan maassa. Viikoittainen päävoitto on 10–90 miljoonaa euroa. Yksi lottorivi maksaa Suomessa kaksi euroa. Arvonta suoritetaan perjantai-iltaisin Helsingissä.

eurojackpot voitto - Loimaa - Suomi24 Keskustelut

Eurojackpot. Eurojackpot tarjoaa jopa € 90 miljoonan voittoja joka perjantai-ilta. Jättipotti alkaa vähintään €10 miljoonalla ja kasvaa nopeasti vierityksillä. Sen valtavat voitot ja hyvät voittomahdollisuudet tekevät siitä yhden suosituimmista arvonnoista Euroopassa.

Record-breaking 90m Eurojackpot to southwest Finland | Yle

EuroJackpot-pelin idea. EuroJackpot-pelikupongissa valitaan ensin 5 numeroa luvuista 1‒50. Sitten valitaan lisäksi toisessa ruudussa 2 ”tähtinumeroa” luvuista 1‒10. Yhden pelin hinta on 2,00 euroa täytettyä peliruutua kohti (7 rastia). Mitä useampi valitsema numero täsmää voittolukuihin, sitä suurempi voittosumma on.

Historiallinen 90 miljoonan Eurojackpot-voitto pelattiin

eurojackpot voitto suomi

Kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto Suomeen: Voittajalle 90 miljoonaa euroa, voittopaikkakunta selviää aamulla kierros 20/2015 4. 87,0 M€ Suomi

Jättipotti: 87 miljoonan euron Eurojackpot-voitto Suomeen!

Suurin Suomeen tullut Eurojackpot lottopotti on hieman yli 60 miljoona euroa, ja se voitettin nettiloton kautta. Pääpotin voittotodennäköisyys on 1 : 95 344 200. Eurojackpot yhteenveto. Eurojackpot lotto on ehkä tämän hetken suosituin lottopeli Suomessa, eikä mikään ihme sillä sitä voi helposti pelata netin kautta.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä