http://ovaska2019.fi/
lentokenttä kuinka paljon aikaisemmin
katsomo venla
huumeseula kuinka kauan näkyy
katsomo voice of finland
futsal vedonlyönti
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Euroopan pääkaupungit tietovisa - visakisa.com

EU ei ole aina ollut yhtä laaja kuin se nykyisin on. Kun Euroopan maat aloittivat talousyhteistyön vuonna 1951, mukana oli 6 maata: Alankomaat, Belgia, Italia, Luxemburg, Ranska ja Saksa.

Euroopan Maat Ja Pääkaupungit Peli - Image Results

Euroopan pääkaupungit peli Yhdistä Euroopan valtioita ja niiden pääkaupunkeja Euroopan valtiopeli Euroopan valtiopeli 2 Euroopan valtiopeli 3 Eurooppa pelejä ­ Navigointi Peda.net

Jäsenmaat | Euroopan Unioni

euroopan maat ja pääkaupungit peliStart studying Euroopan valtiot ja niiden pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Euroopan Pääkaupungit - Maantieto - Testaa tietosi maailman kaikista pääkaupungeista! - Älypää Yhteisövisat

Eurooppa: Maat - Karttavisapelit

Euroopan maiden pääkaupungit - Maantieto - - Älypää Yhteisövisat. Yhteisössä on 4 jäsentä. Listalle vaaditaan 0 pistettä. Visaa on pelattu 86 937 kertaa.. Tässä kuussa visaa on pelattu 0 kertaa.

Maantietopeli – Euroopan maat, kaupungit ja liput

Myyjä kysyi, mistä päin maailmaa asiakas oli kotoisin – Suomi herätti säälinsekaisen kauhun ja johti lopulta lämmittävän ystävälliseen tekoon 1.11. 19:00 5 Maisemat kuin satukirjasta!

Euroopan Pääkaupungit - Yhteisövisat - Maantieto - Älypää

euroopan maat ja pääkaupungit peliKaikki nykyisen maantieteellisen määritelmän mukaiset Euroopan maat ovat Valko-Venäjää ja Vatikaanivaltiota lukuun ottamatta jäseninä laajassa Euroopan valtioiden yhteistyöjärjestössä, Euroopan neuvostossa, johon kuuluvat myös tavallisesti Aasian puolelle luetut Georgia, Armenia ja Azerbaidžan.

Eurooppa: Pääkaupungit - Karttavisapelit

Harjoita aivojasi Eurooppa-aiheisilla viihdyttävillä visailuilla: Euroopan valtiot. Salli evästeet Käytämme evästeitä mainosten muokkaamiseen, jotta sosiaalisen median ominaisuuksien ja analysoida.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Helppokäyttöinen suomenkielinen Euroopan kartta. Näe Eurooppa myös satelliittikuvina.

Maailman valtiot - JetPunk

Visailu Euroopan pääkaupungit - Europaan pääkaupungeista kysymyksiä. sivustolla visakisa.com

Maantietopelit – maailman maat, kaupungit, pääkaupungit ja

Start studying Etelä-Amerikan valtiot ja pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Eurooppa - Marianne

Azerbaidžan sijaitsee maantieellisesti Aasiassa ja vain pieneltä osin Euroopassa. Belgia Bosnia ja Hertsegovina Bulgaria Espanja Georgia Georgia sijaitsee maantieellisesti Aasiassa, Euroopan ja Aasian erottavan Kaukasuksen eteläpuolella. Irlanti Islanti: Britannia Italia Itävalta Kazakstan

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä