http://ovaska2019.fi/
kuinka saada suuria voittoja kolikkopelistä
beyond peli
voitto vittikko
kuinka kauan kestää kävellä 3 km
värityskirja peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Tampereen Jäähalli Hakametsä, Keltinkatu 2, Tampere (2019)

hakametsä b katsomoThe latest Tweets from MTV Katsomo (@MTVKatsomo). @MTVKatsomosta löydät MTV3:n, Subin ja Avan suosituimmat ohjelmat 24/7

Hakametsän paras katsomo?

Peruskorjauksia halliin on tehty vuonna 1981. Silloin rakennettiin kuntosali B-puolen kellarikerrokseen ja toiselle puolelle kellarikerrosta rakennettiin ravintola, joka on nykyään Ilves ja Tappara-klubi (käytetään VIP-tilana). Vuonna 1981 valmistui myös E-katsomo eli E-parvi, joka rakennettiin B-puolen katsomon yläpuolelle.

Tampereen Jäähalli Hakametsä - About | Facebook

Peruskorjauksia halliin on tehty vuonna 1981. Silloin rakennettiin kuntosali B-puolen kellarikerrokseen ja toiselle puolelle kellarikerrosta rakennettiin ravintola, joka on nykyään Ilves ja Tappara-klubi (käytetään VIP-tilana). Vuonna 1981 valmistui myös E-katsomo eli E-parvi, joka rakennettiin B-puolen katsomon yläpuolelle.

Etusivu • Tampereen Ilves

hakametsä b katsomo* B-sivukatsomo, toimitsija-aition takana (valkoinen suojaverkko toimitsija-aition yllä toimii möys inhottavana näköesteenä) * E-parvi (pleksit ovat likaisia ja ne on kehystetty paksuilla metalleilla - siksi 1. ja 2. rivi ovat huonoja valintoja. 5. rivi on ylin rivi.)

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -syntiset | KATSOMO - YouTube

Monitorit ovat sijoitettu E-katsomon alapintaan kiinni, sillä E-katsomo estää B-katsomon yläosasta näkyvyyden jumbotronin videotaululle, joten monitorit toimivat sen korvikkeena.Tolvasen mukaan katsomonosa tyhjennettiin pelin aikana varotoimena, kun aluksi ei voitu olla varmoja, mikä osa oli kyseessä ja mistä se oli peräisin.

Tampereen jäähalli – Wikipedia

Last but not least the these are only usable ways what I have found to watch Katsomo on TV screen are (after this plugin was broke): Samsung SmartTV with official MTV Katsomo application. Using TV on PC's secondary screen. Using Chromecast application on Android phone to stream whole screen to TV and start MTV Katsomo application after that.

Liput | Tappara

hakametsä b katsomo9.11.2019 / Uutinen Äänestä lokakuun parasta pelaajaa ja voita hierontalahjakortti! Kuka oli mielestäsi lokakuun Ilves-pelaaja? Äänestä lokakuun parasta pelaajaa ja voit voittaa Voimakas Oy:n hierontalahjakortin (60 min hieronta, arvo 50 €).

Jäähallien katsomokartat | Jatkoajan keskustelupalsta

hakametsä b katsomoHockey Players try Red Bull Crashed Ice Track for the first time WITHOUT Practice! - Duration: 13:01. Hockey Tutorial 8,197,301 views

Tampereen Jäähalli Hakametsä - Información | Facebook

Ratina Stadium Ratina Stadion, built in 1965, is a multi-purpose stadium in Tampere, Finland, with a seating capacity of 17,000 people, and up to 32,000 people for concerts.

Sign in - Google Accounts

Itsellä on paikka C3:ssa rivillä 14, eikä mun mielestä siinä jää mikään osa kaukalosta mihinkään katveeseen. Hakametsä on varmaan ainoita halleja suomessa, mistä näkee kentälle mistä vain ja milloin vain. Ei ole vaijereita pään edessä, eikä kulmauksia joista pitää katsoa pää vinossa koko peli, yms, yms.

Tampere Ice Stadium - Wikipedia

hakametsä b katsomoYliruksitettu katsomo 212 on nykyään pressikatsomo. Tuohon tarkempaan karttaan ei ole tällä hetkellä merkitty katsomoa 103, joka silloin tällöin on fyysisesti olemassa ja silloin tällöin ei. Tuo 103 on nimittäin lavan paikka ja katsomo puretaan mm. konserttejen ajaksi, eikä sitä joka tapahtuman välissä heti kasata uudestaan.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä