http://ovaska2019.fi/
veikkaus miljonäärit
kuinka paljon rasvaa
heureka alennus veikkaus
mtv3 katsomo bikineitä ja timantteja
vedonlyönti robert helenius
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Opi englantia ilmaiseksi – Google Play ‑sovellukset

hyvä peli aikuisille

Kotimainen Dale of Merchants on todella hyvä pakanrakennuspeli, jossa eläinkauppiaat kasaavat torikojujaan. Nopein torikojun pystyttäjä voittaa. Dale of Merchants eroaa paljon Dominionin peruskaavasta ja onkin oikein virkistävä ja taidolla tehty peli.

Pelikone - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit

hyvä peli aikuisille

Suosituimmat lautapelit ovat lähes poikkeuksetta Vuoden Peli-palkinnon saaneet pelit. Modernit klassikot menestyvät vuodesta toiseen. Kun peli on hyvä, se elää pitkään. Menestyvä lautapeli on viihdyttävä, sopivasti strateginen ja siinä on selkeät säännöt. Hyvää peliä jaksaa pelata uudestaan ja uudestaan.

Juhlapelit.net | Parhaat juhla- ja bilepelit aikuisille!

hyvä peli aikuisille

Suosituimmat lautapelit ovat lähes poikkeuksetta Vuoden Peli-palkinnon saaneet pelit. Modernit klassikot menestyvät vuodesta toiseen. Kun peli on hyvä, se elää pitkään. Hyvää peliä jaksaa pelata uudestaan ja uudestaan. Menestyvä lautapeli on viihdyttävä, sopivasti strateginen ja siinä

Osta Piirustus - ilmainen peli tytöille – Microsoft Store fi-FI

hyvä peli aikuisille

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia pelejä kaikenlaisille pelaajille. Meiltä saat kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit, ulkopelit, opetuspelit ja korttipelit edullisesti kaikenikäisille pelaajille. Meiltä löytyvät sopivat pelit lapsille, aikuisille, perheille ja muillekin pelaajaryhmille.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Pelikoneessa on jo yli 5000 peliä, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled -nettipelit.

Hyvä seurapeli aikuisille??? - Lautapelit - Suomi24 Keskustelut

Täydellinen peli myös aikuisille, jotka eivät ole lautapelejä erityisen paljon pelanneet. Helposti opittava ja hauska peli! 4. 7 Wonders. 7 Wonders -lautapeli on kerännyt ison kasan palkintoja meillä ja maailmalla. Rakenna oma sivilisaatiosi ja johdata se kukoistukseen!

Vuoden 2013 lautapelit: Yhteistyöpelejä lapsille, aikuisille

Se on kamala peli, meillä tulee AINA riita kun sitä pelataan. Pelaamme erilaisten ystävien kanssa ja KAIKKI suuttuvat jossakin vaiheessa. Ihana peli! Ja kaikki tahtovat aina pelata sitä yhä uudelleen ja uudelleen - vaikka se herättääkin sikana tunteita! Loistopeli.

Lautapelit / Kaikki - Lautapelit.fi

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta. Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Vuoden 2013 lautapelit: Yhteistyöpelejä lapsille, aikuisille

hyvä peli aikuisille

Peli lienee kaikille tuttu, mutta uusimmissa versioissa on erilaisia muutoksia vanhoihin kunnon versioihin verrattuna. Ennen kaikkea nämä uudet muutokset vähentävät turhaa seilaamista laudalla ja nopeuttavat peliä. Jos siis tuskastelet Trivial Pursuitisi hitautta ja kysymysten pölyisyyttä, kannattaa päivittää peli uudemmaksi

Juhlapelit.net | Parhaat juhla- ja bilepelit aikuisille! - Sivu 2

"Huojuva torni on meidän perheen suosikki. Peli on ostettu jo ennen lapsia, ja nyt kun on kaksi lasta, sitä pelataan edelleen. Peli on yksinkertainen, ja säännöt osaa meidän kohta 3-vuotias tyttömmekin. Isovanhemmat pelaavat peliä lastenlasten kanssa. Lasten mentyä nukkumaan me vanhemmat pelaamme siitä, kuka herää aamulla lasten

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä