http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti uuden verokortin saa
kuinka usein sukset voidellaan
kuinka usein koira ruokitaan
kuinka potkaista jalkapalloa oikein
kuinka nopeasti luottotiedot takaisin
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Ruutu.fi ei toimi - tässä ratkaisu ongelmaan

katsomo ei toimi 2017

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

Ruudun asiakastuki-sivusto pyrkii vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin Ruutu-tilauksesta ja laskutuksesta. Lisäksi sivuston ajankohtaista-osastolta löytyy tärkeitä tiedotteita.

Ongelmia Samsung-televisioiden Areena-sovelluksessa | Yle

Ihmeellistä touhua että vuonna 2018 ei saada näin simppeliä palvelua toimimaan. Muissa palveluissa (katsomo, areena, netflix, viaplay, HBO nordic, Cmore) ei ole ikinä ollut lähellekään tälläisiä ongelmia kuin Ruudun kanssa. En aio kyllä maksaa senttiäkään enää heidän palveluistaan.

Ruutu.fi + chromecast = ei toimi | MuroBBS

katsomo ei toimi 2017

Kirjautumisen avulla Katsomo pystyy tarjoamaan yksittäiselle käyttäjälle paremman ja personoidumman käyttökokemuksen, esimerkiksi jatka katselua -toiminnon, oman suosikkilistan ja henkilökohtaisia sisältösuosituksia.

Netti-TV: Katso tv-ohjelmia ja suoria tv-lähetyksiä ilmaiseksi

katsomo ei toimi 2017

Ihan uskomatonta. Ei, kyse ei ole nettiyhteydestäni, sillä pätkimistä tapahtuu kaikilla laitteillani (tv, läppäri, tabletti, kännykkä) nettiyhteydestä (useat eri WiFi-yhteydet/3G) riippumatta. Tuntuu, ettei Katsomo ole koskaan toiminut moitteettomasti, mutta nykyään sitä ei voi katsoa oikeastaan enää ollenkaan.

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä

Netti-TV.fi - Kaikki netin tv-ohjelmat ilmaiseksi, yhdessä osoitteessa. Mukana mtv, Ruutu, Yle Areena ja MoonTV. Katso ohjelmia ja suoria lähetyksiä ilmaiseksi eri netti-tv-kanavilta.

Samsung tv ja mtv katsomo - Laitteet - Suomi24 Keskustelut

katsomo ei toimi 2017

Kotimaahan palattuani selvittelin asiaa. Kävi ilmi, ettei Katsomo.fi:n suorat lähetykset näy lainkaan ulkomailla, eivät liioin Ylen Areenan lähetykset. Tästä olisi tietysti hyvä mainita palveluissa, mutta ilmeisesti live-katselu on sen verran harvinaista, ettei se ole tullut mieleen

Katsomo ei toimi ipadillä | OmaYhteisö

katsomo ei toimi 2017

"MTV3 katsomo ei toimi Windowseissa". Alla nimimerkin p-par (nimi muutettu) aiempi viesti. "Eli Vain Windows on linkkura, linkura, kurttaus, rypistys ja niin edelleen.".

Havaintoja digimaailmasta: Suomen television katselu ulkomailla

katsomo ei toimi 2017

Miksi MTV Katsomo -sovellus ei toimi Samsung SmartTV:lläni? MTV Katsomon SmartTV-sovellus toimii tällä hetkellä Samsungin 2012 ja 2013 mallien televisioissa. Sovellus ei ole vielä tuettu vuoden 2014 malleilla, eikä tämän vuoksi toimi vuoden 2014 televisioissa. Tuki vuoden 2014 malleille pyritään tuomaan mahdollisimman pian syksyllä 2014.

Maikkari luopui vihdoin Silverlightista – Katsomo toimii

katsomo ei toimi 2017

Yle Areena -katselupalvelua voi ensi vuoden huhtikuussa katsoa kaikkialla EU-alueella – ainakin jos vakituinen asuinpaikka on Suomi. Aikaisintaan huhtikuun alussa EU-alueelle laajentuva palvelu vaatii Yle-tunnukset, eli käyttäjätunnuksen ja salasanan Yle Areenaan.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Päivitykset ovat ajan tasalla. MTV.fi-sovellus ei vain löydä internetyhteyttä, vaikka Yle Areena, YouTube ym. toimivat. Google Playn kautta olen yrittänyt sovelluksen ladata. Myös sen lopetus pakotettiin ja käynnistettiin uudelleen, tuloksetta. Aiemmin MTV Katsomo toimi ihan kunnolla.

Muutos keväällä: Näin Yle Areenan katselu ulkomailta tapahtuu

Ei toimi millään selaimella. Ennen tätä on kyllä toiminut loistavasti, eikä tietokoneeseen ole tehty mitään asennuksia tms. tässä välissä. Tulee vain tämä teksti, kun yritän alkaa katsomaan jotain: "Virhe 3222. Virhe verkkoyhteydessä tai video ei ole juuri nyt saatavilla, ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä