http://ovaska2019.fi/
kuinka paljon asumistukea voi saada
keltakriikuna voitto
vedonlyönti xfactor
kuinka kauan ruoka kulkee elimistön läpi
eurovision 2016 vedonlyönti
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

- OmaVero

Nordlundin mukaan Katsomo-palveluun oli kirjautunut noin pari miljoonaa suomalaista. Myös uudistuneeseen palveluun täytyy kirjautua, mutta valmiit tunnukset pysyvät voimassa. "Sen avulla pystymme suosittelemaan ja kohdentamaan sisältöjä paremmin. Tietenkin siinä on mukana myös mainonnan kohdentamista, koska palvelu on maksuton."

Katso-tunnistus - Verohallinto

Koe jännittävimmät urheiluhetket C Moressa! Mestarien liigan ja La Ligan kaikki ottelut, F1:n kaikki ajotapahtumat sekä paljon muuta. Tutustu ja tilaa alk. 24,95 €/kk.

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä

Kirjaudu mtv-palveluun! Mtv:n Omissa tiedoissa voit päivittää käyttäjä- ja yhteystietojasi sekä muokata uutiskirjetilauksiasi.

Katso - Katso

kirjaudu katsomo palveluunRuutu - Nelonen, Liv, Jim, Hero, Ruutu+ Leffat & Sarjat, Ruutu+ Dokkarit ja Ruutu+ Urheilu. Viihdettä, draamaa, uutisia, urheilua ja lastenohjelmia - katso missä haluat ja milloin haluat.

yritys.tunnistus.fi

kirjaudu katsomo palveluunyritys.tunnistus.fi

YouTube

Ruutu - ei koskaan tylsää hetkeä. Katso Suomen suosituimmat sarjat, leffat, lastenohjelmat ja urheilu yhdessä paikassa. Kokeile heti.

MTV lakkautti Katsomo-palvelun: uudistettu palvelu, uusi nimi

Viestit, kansiot, kontaktit ja käyttäjän asettamat asetukset - poistetaan, mikäli et kirjaudu sisään palveluun 90 päivään. Sähköpostiosoite ei myöskään pysty vastaanottamaan viestejä aktiivisuusajan umpeutumisen jälkeen. 90 päivän aktiivisuusaika ei koske Posti Plus -palvelua.

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

Kirjautumisen avulla Katsomo pystyy tarjoamaan yksittäiselle käyttäjälle paremman ja personoidumman käyttökokemuksen, esimerkiksi jatka katselua -toiminnon, oman suosikkilistan ja henkilökohtaisia sisältösuosituksia.

mtv Suomi – Google Play ‑sovellukset

Kirjaudu palveluun (Hallinnoi tietoja ja valtuuksia) Perusta Katso-tunniste. Voit perustaa organisaatiollesi pääkäyttäjän, jos sinulla on nimenkirjoitusoikeus.

Katsomo.fi - AfterDawn

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Suomi24 Posti

Kirjaudu silloin palveluun täällä. En ole liittymän käyttäjä, ainoastaan laskun maksaja. Miten jatkossa kirjaudun palveluun? Jos olet asioinut palvelussa vain laskun maksajana, kirjaudu silloin nykyisin tunnuksin täällä. Ongelmia tunnuksen luomisessa tai käyttöönotossa? Turvallisuussyistä DNA Tunnus tulee aktivoida ennen

Katsomo.fi - AfterDawn

Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä