http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan jälkisupistuksia synnytyksen jälkeen
voitto halonen taidemaalari
monumento peli
katsomo-fi
kuinka monta galaksia on maailmankaikkeudessa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

» Hakutulokset » tuoresuolatun kinkun säilytys resepti

Mehukkain kinkku saadaan, kun se sulatetaan tasaisesti ja hitaasti. Näin kinkun maku paranee ja suolaus tasaantuu. Sulata pakastekinkku omassa pakkauksessaan kylmässä. Pieni, 2-3 kilon kinkku sulaa jääkaappilämpötilassa 1-2 vuorokaudessa, keskikokoinen 3-6 kilon kinkku 2-3 vuorokaudessa ja iso 8-12 kilon kinkku 3-5 vuorokaudessa.

kinkun sulaminen | Keskustelu | Kaksplus

kuinka kauan 7 kilon kinkku sulaa

Noin seitsemän kilon kinkku kypsyy 90 asteessa noin 14 tuntia. Täysin kypsän kinkun sisälämpötila on 80-82 astetta. Anna kinkun rauhoittua uunista oton jälkeen. Poista kinkusta kamara eli nahka. Kuorruta kinkku, sivele pinta hyvällä sinapilla ja ripottele pinnalle korppujauhoja, maissihiutaleita tai rouhittuja pähkinöitä.

Joulukinkun paisto-ohjeet - kinkun paistoaika, kuorrutus ja

Uunin lämpö oli 119 kun laitoin paketin uuniin. Lämpö laski heti 90 asteeseen, pysyi siinä monta tuntia ja sitten alkoi alenemaan. Kun uuni oli 75 ja kinkku 65, vaihdoin kinkun sähköuuniin, jossa se on vieläkin. Olen siis paistanut 7,7 kilon kinkkua nyt 12 tuntia ja vielä menee 1-2 ennekuin tavoite, 75 astetta, on saavutettu.

Ota joulukinkku sulamaan - mieluummin liian aikaisin kuin myöhään

Kinkku nostetaan sulamaan viileään, mielellään jääkaapin puolelle tai sään ollessa sopiva esim. parvekkeelle. Mikäli kinkun sulatus tapahtuu ulkosalla, kannattaa kinkku suojata ettei se houkuttele eläimiä. 2–3 kg:n kinkku vaatii sulaakseen 1-2 vrk; 4–7 kg:n kinkku 2-3 vrk; ja 8–12 kg:n kinkun sulatus kestää jopa 4-5 vrk.

Kinkun kuorrutus - HK.fi

Suolattu kinkku säilyy kyllä + 4 asteessa, mieluummin lähellä 0 astetta, ensi viikolle. Kinkku kannattaa ottaa huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kinkun sisälämpötilan tulee olla noin 10 astetta uuniin laitettaessa. MITEN KYPSENNÄN PIENEN KINKUN MEHEVÄKSI? Meillä on kuuden kilon luuton juhlakinkku.

K u i n k a

kauanko noin 12-13kilon kinkku kestää sulaa?? Kuinka kauan kestää sitten sulaa n. 3 kilon kinkku? #17. vieras, 16.12.2007. Ilmoita asiaton viesti.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Vierailija: "kun meillä on (oli?) 7kg:n pakastekinkku ja nostin sen eilen aamulla huoneenlämpöön sulamaan koska luulin että sen sulamisessa kestää kauan. No, illalla se oli jo aivan sulan tuntuinen päältä ja kun mies huomasi asian, sain kuulla että pilaan kinkun sulattamalla sen jo nyt huoneenläm

Kuinka - Home | Facebook

kuinka kauan 7 kilon kinkku sulaa

Pidä kinkkua 225-asteisessa uunissa (200-asteisessa kiertoilmauunissa) 7-10 minuuttia, kunnes pintaan alkaa ilmestyä tummia pilkkuja. Ohjeen kuorrutteesta riittää noin 6-8 kilon kinkulle, mutta voit tarvittaessa moninkertaistaa tai vaikkapa puolittaa annosmäärän tarpeen mukaan.

Sanaa ja sapuskaa: Joulukinkku; Joulukinkun paisto-ohjeet

Muista ottaa kinkku sulamaan hyvissä ajoin ennen paistamista, ensin pakkasesta jääkaappiin ja edelleen jääkaapista huoneenlämpöön n. 5 tuntia ennen paistamista. Jääkaapissa kinkku saa sulaa n. puoli vuorokautta per painokilo. Uuniin laitettaessa kinkun sisälämpötilan tulisi olla noin +10 °C.

Joulukinkun sulattaminen | Onnistu Snellmanin ohjeilla

Kuinka kauan jäistä kinkkua normaalisti täytyy pitää ensin jääkaapissa ja sitten huoneenlämmössä, ennen paistamista ns. perinteisen ohjeen mukaisesti? – 2-4 kilon kinkku saa sulaa jääkaapissa noin 2-3 vuorokautta, 6-8 kilon kinkku noin 3-4 vuorokautta ja 10–12 kilon kinkku noin 4-5 vuorokautta.

Kinkun sulatus - HK.fi

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä