http://ovaska2019.fi/
em-veikkaus
peli näppäimistö valoilla
the rain yhtä kuin voitto
kuinka monta fps silmä näkee
voitto contato
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Lihatuotteiden säilyttäminen ja pakastaminen - HK.fi

Tuore liha pilaantuu helposti, jos säilytät sitä väärin. Oikeaoppinen säilytys sen sijaan pidentää lihan käyttöaikaa. Liha säilyy parhaiten alle +4°C -asteessa eli jääkaapin kylmimmässä osassa – mieluiten suljetussa pakkauksessa tai omassa rasiassaan. Pakastimessa liha säilyy kolmisen kuukautta, vähärasvainen liha

Lihan säilytys ja pakastaminen | Ajankohtaista | Tamminen

Hirvenliha paranee pakkasessa, älä vaan heitä pois. Se on nyt mureampaa kuin tuoreena. Ei tietenkään kannata vuosikymmeniä säilyttää mutta pari-kolme-neljä vuotta ja ihan hyvää on.

Jauhelihan säilyvyys | Keskustelu | Anna

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Liha säilyy pakkasessa jäätyneenä vaikka miten kauan. Meillä oli pakastimessa pussillinen hirvenlihaa joka oli ainakin kolme vuotta vanhaa, ja silti saatiin tehtyä hyvä keitto. Meillä ainakin on eläinten lihoja säilytetty aina pakastimessa tavallisissa pakastepusseissa tai sellaisissa läpinäkyvissä pienissä muovipusseissa, mitä

kauanko hirvenliha säilyy pakkasessa? | Keskustelu | Kaksplus

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Pakastimessa . Lihaa voi säilyttää raakana niin kauan kuin se on käyttökelpoista, rasvattomampaa pitemmän ajan. Pitkän säilytysajan ongelma on enemmän makuun liittyvä kuin terveellisyyteen. Lämpötilan tulisi olla vähintään -20 Celsius astetta ja pakastuslämpötilan sitä korkeampi. Sisäelimet menevät huonokuntoiseksi nopeammin.

Näin kauan pakastettu liha säilyy syötävänä

Kysäisenpä et tietääkö joku et kauanko hirvenliha säilyy pakastimessa? Mulle kun on jääny tuonne pakkaseen sellanen hyvä paistipala. Se on 2002 vuonna pyydetystä hirvestä. Vieläköhän siitä uskaltaisi tehdä ruokaa?? Kiitos vastauksista jo etukäteen!!

Riistan säilyttäminen – Wikikko - kansan taitopankki

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Pakastimessa säilyvyys riippuu elintarvikkeesta. Lihassa säilyvyys vaihtelee rasvaisuuden mukaan. Porsas ei säily yhtä kauan kuin nauta, joka on kuivempaa. Hirven liha on erittäin rasvatonta ja se säilyykin satokaudesta toiseen. Sienet ja marjat kestävät satokaudesta toiseen. Sienissä lyhyt ryöppäys parantaa säilyvyyttä.

jauhelihan pakastaminen - Säilöntä - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Viljatuotteet Säilyvyys kuiva-ainekaapissa, lämpötila 15 astetta Säilyvyys jääkaapissa +2-+6 asetta Säilyvyys pakastimessa - 18 astetta Jauhot 6kk - - Taulokkoihin on kerätty erilaisten tuotteiden säilyvyysajat. Kaupassa voit tarkistaa useimpien tuotteiden säilyvyysajan ja viimeisen käyttöajankohdan pakkauksesta.

Säilytä liha oikein - HK.fi

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Liha ja lihatuotteet varastoidaan kotona alle +4 asteessa jääkaapissa. Tuore liha kannattaa siirtää myyntikääreestä astiaan ja peittää se kelmulla. Yleensä liha on jo pakattu ns. valintapakkaukseen, jota peittävä kelmu on hengittävää ja siksi näissä pakkauksissa liha säilyy merkittyyn käyttöpäivään asti.

Kysy ruoanlaitosta ja leivonnasta | Meillä kotona

Ja hirvipaisti hyvin vähärasvaisena lihana säilyy pakkasessakin useita vuosia ihan syötävänä. Minä kun vakumoin aina riistalihan, niin joskus löytyy pakkasen pohjalta ylläreitä, "vuosikertajuttuja" vanhin syötävä liha ollut pakastimessa sellaset seitsemän vuotta, ja ihan hyvää vielä oli.

Hirvipaistin säilyvyys? - Liharuoka - Suomi24 Keskustelut

Danny - Kauan Lyrics. Toisien kanssa kun sä tanssit, niin aina levy silloin soi kauan ulos kun iltaisin mä odotan sua, sä aina viivyt niin kauan Vaan yhdessä

Säilyvyystaulukko | Ruokatieto Yhdistys

kuinka kauan hirvenliha säilyy pakastimessa

Hirvestä tehty jauheliha säilyy hyvin pakastimessa, koska se on rasvatonta. Possunjauheliha ei rasvaisuutensa takia säily maun muuttumatta 3 kk kauempaa. Jauhelihaa nyt ei juurikaan kannata pakastimeen ostaa - sitä saa jatkuvasti kaupasta hyvin kohuulliseen hintaan - pakastaminen kun ei tunnetusti koskaan paranna tuotteen makua.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä