http://ovaska2019.fi/
vermon ravit katsomo
voitto haapalainen tuoli
kuinka vanha kissa voi saada pentuja
ps4 peli alennus
ice hockey peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka kauan kuitteja ja tiliotteita pitää säilyttää?

Ylihuolellinen ihminen säilyttää maksutositteitaan ja papereitaan vaikka kuinka kauan, toteaa verohallinnon johtava veroasiantuntija Aki Mattsson. Verotusta varten tositteiden säilyttämisaika on yhteensä kuusi vuotta. Tänä vuonna saatavat tositteet on siis säilytettävä vuoden 2021 loppuun saakka.

Talteen vai hävitys? - Tärkeät paperit kannattaa säilyttää

kuinka kauan kuitteja pitää säilyttääMiten kauan kirjanpitoja täytyy säilyttää? Arkistointi Myös aineisto, josta kirjanpito ja tilinpäätökset tehdään, on säilytettävä eli arkistoitava.

Nämä kuitit kannattaa säästää – ”Silloin kuittien on

Kuinka pitkään täytyy säilyttää asiakirjoja, dokumentteja jne.? Nykyisin kun ostaa vaikkapa tietokoneen, niin erilaisia ohjekirjoja, takuuehtoasiakirjoja ym. tule runsaasti. Samoin kotiin tulee mitä erilaisia laskuja, tiliotteita jne .

Kuitit ja muut paperit - 60 plus - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan kuitteja pitää säilyttääTäällä koululaiselle tyhjentelen vanhaa koulupöytääni ja sieltä paljastui vanhoja maksettuja laskuja. Kuinka kauan niitä pitää säilyttää? Kyse ei ole edes mistään verotus-jutuista vaan ihan puhelin ym. laskuista.

Kuitit,tiliotteet ym. | Keskustelu | Anna

Kaikkia kuitteja luottokorttiostoista on syytä säilyttää siihen saakka, kunnes luottoyhtiö on laskuttanut ostoksen - ja edelleen vielä kolmen vuoden ajan. Veroviranomaiset vaativat, että veroilmoituksen kuitit pitää säilyttää kuusi vuotta verovuoden päättymisen jälkeen.”

Kuinka kauan säilytätte henkilökohtaisia

Maksetut paperilaskut ovat olleet yhdessä työpöydän laatikossa, mutta nyt vasta isäntä sen siivosi ja laittoi kaikki roskiin. Ei niitä tarvitse säilyttää, jos laskun on tarkistanut ja oikeaksi todennut, maksuhan näkyy tiliotteessa, jos sitä joskus pitää esittää.

Miten pitkään kuitit ja tositteet tulee säilyttää

kuinka kauan kuitteja pitää säilyttääAinakin suurempien ostosten kuitit ja tiliotteet kannattaa säilyttää kolmen vuoden ajan. Luottokorttiostosten kuitteja on syytä säilyttää siihen saakka, kunnes luottoyhtiö on laskuttanut ostoksen ja sen jälkeen vielä kolmen vuoden ajan. Veroilmoitukseen liittyvät kuitit pitää säilyttää kuusi vuotta verovuoden päättymisen jälkeen.

Kauanko kuitteja pitäisi säilyttää? | Yle Teksti-TV | yle.fi

kuinka kauan kuitteja pitää säilyttääKaikkia kuitteja luottokorttiostoista on ehdottomasti syytä säilyttää siihen saakka, kunnes luottoyhtiö on laskuttanut ostoksen ja tämän jälkeenkin vielä kolmen vuoden ajan. Joskus luottokortteja saa­tetaan ulkomailla kopioida tai ostoksen loppusummaa suurentaa liikkeessä tai ravintolassa.

Kuinka pitkään täytyy säilyttää asiakirjoja, dokumentteja jne

Pankin tiliotteet on hyvä säilyttää vähintään 10 vuotta - siinä ajassa useimmat asiat vanhenevat. Tosin joskus olisi hyvä, jos olisi vanhempiakin tietoja saatavilla. Sama pätee veropapereihin. Laskut sen sijaan voi hävittää hyvinkin nopeasti, jos ne on maksettu tililtä ja tiliote tallessa.

Laskujen arkistointi? | Keskustelu | Anna

Varsinkin kuitteja täytyy säilyttää pitkään. Veroilmoituksen kuitit ja tositteet on säilytettävä peräti kuusi vuotta verovuoden päättymisen jälkeen. Yritykset saattavat laskuttaa, vaikka tuote tai palvelu on jo maksettu. Siksi ainakin suurten hankintojen kuitit ja tiliotteet on hyvä säilyttää kolmen vuoden ajan.

Missä/miten/kauanko säilytätte laskuja/kuitteja? PAPERIPULMA

Jos tilikausi on 1.1-31.12 niin ensi vuonna (2009) minkä vuoden kuitit voi hävittää? Pääkirjat ja tiliotteet pitää säilyttää kuulemman pidempään, mutta entäs kuitit? Voinko siis tammikuussa 2009 hävittää vuoden 2002 vai 2003 kuitit?

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä