http://ovaska2019.fi/
kuinka monta kissaa
veikkaus pelaamisen hallinta
mistä näkee kuinka paljon käytät puhelinta
kuolema on voitto
kolmannen persoonan peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

ONNISTUNUT ASTUTUS

Itse pidin narttua aina 4 viikkoa pois kotoa kun oli juoksut. Ei ole mitenkään harvinaista että saman perheen koirien kohdalla tietyt ns. tärppiajat ei pidä paikkansa. Nartut saattavat tutun uroksen antaa astua itseään oletettua aiemmin tai myöhemmin.

Koira | Katiska

Mutta pointti oli: on ihan kissakohtasta kuinka pitkäkestosia ja vahvoja nuo kiimat on, ja kuinka usein niitä on :o Itselläni toisella kissalla niitä on niin harvoin ja niin lieviä, etten oo leikkauttanu ollenkaan (kun se no sisäkissakin) Pahimmillaan (kuten toisella kissallani) niitä on melkein yhtenään ja pitää niin kauheeta

Muista tämä koiran kiimasta, astuttamisesta ja tiineydestä

missä kiiman vaiheessa astumis onnistuminen on korkein ja kuinka kauan astuminen pitää kestää jotta se onnistuu. Uros koira ei lähtenyt seuraamaan meitä ja juoksi heti pois paikalta kun huusin sille. olisiko jopa mahdollista että koirani ei haissut enään kovin paljon kiimaiselle eikä uros edes yrittänyt astua, koska ei lähtenyt

Halpuutettu talonpoika taipuu – mutta kuinka kauan? | Suomenmaa

Kauko Röyhkä & Narttu - Mieluummin vanha kuin aikuinen.

Kuinka Antaa Ensimmäinen Suudelma. - YouTube

Yleensä ne tärppipäivät on siellä 11-13 päivien tienoilla, riippuen juoksujen pituudesta. Käsittääkseni näin jos juoksujen pituus on se 21 päivää. Tällöin narttu myös antaa astua helpommin, mutta jotkut saattaa antaa astua aina sinne viimeisille juoksupäiville asti.

Koirat.com - Juoksuista tärkeetä!

kuinka kauan narttu antaa astua

Maataloustuottajat ovat kokeneet viime vuosina kovia. Moni on lopettanut, mutta osa jaksaa yhä uskoa parempaan tulevaisuuteen.

Kauko Röyhkä & Narttu - Mieluummin vanha kuin aikuinen -YouTube

kuinka kauan narttu antaa astua

itselläni on kaksi urosta ja yksi narttu. nyt molemmat urokset kylläkin leikattuja. chilillä kerkesi olemaan juoksut ennen lakun leikkausta vielä. jouduin laittamaan chilin hoitoon muualle juoksujen ajaksi kun tuo meidän vauva oli aivan mahdoton hormonihirmu ja nylkytteli ilmaa koko ajan ja yritii väkisin astua chiliä jos olivat samassa

Astutusajankohta | Katiska

Kasvattajille tärkein asian on astutuksen onnistuminen. Jos ei tule pentuja, niin ei ole kasvatustyötäkään. Kun käsissä on terve narttu ja uros, jolla on vikkelät siittiöt, niin astutuksessa ei tarvitse huolehtia kuin kolmesta asiasta: ajankohdasta ja että uros hyppää ja narttu antaa astua.

Haluan herättää keskustelua, koska minua kovin ihmetyttää

kuinka kauan narttu antaa astua

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että narttu antaa astua itsensä ja että nartun on tiinehdyttävä helposti ilman ihmeempiä poppakonsteja, olettaen että uroksen siittiöt eivät ole puoli kuolleita. Mikäli narttu ei tiinehdy (olettaen että uroksen siittiöt ovat kunnossa) voi tietysti syitä olla monia.

Kissan kiima aika - Kissojen terveys - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan narttu antaa astua

Vuoto vaalenee varsinaista kiimaa lähestyttäessä. Vain varsinaisen kiiman (9 vrk) aikana narttu antaa uroksen astua. Varsinainen kiima voidaan todeta myös verikokeella tutkimalla irtosolunäyte (PAPA) tai progesteronihormonin määrä. Näin voidaan määrittää sopiva aika astutukselle.

Koiran juoksuaika | Lemmikille.com

Kuinka Antaa Ensimmäinen Suudelma. Roni Back. Loading Unsubscribe from Roni Back? Miksi YouTube poisti Miklun videon? | Luetaan Kommentteja - Duration: 10:20.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä