http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti flunssa paranee
dermaroller kuinka usein
pukumiehet katsomo
katsomo rootattu
viking lotto tulokset veikkaus
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Magneettikuvaus Virossa ? | sivu 3 | MuroBBS

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his

Miten digikuvat kannattaa säilyttää? | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Jos skannaisi tietokoneelle, säästäisi pari milliä kansiotilaa. Säilytättekö te paperilaskuja maksun jälkeen? Mulla on ollu tapana sujauttaa maksettu lasku lipaston laatikkoon, mutta nyt lipasto siirrettiin. Mitä papereita pitää säilyttää ja kuinka kauan 1.

Luovia: Huomio, tärkeät paperit - kasoihin järjesty!

Kuinka pitkään minun pitää säilyttää kuitteja ja tositteita siltä varalta, että verottaja kuitenkin vaatii ne myöhemmin nähtäväkseen? Verojuristi Tero Hämeenaho vastaa: Kuitit ja tositteet tulee säilyttää kuusi vuotta verovuoden päättymisen jälkeen, eli niin kauan kun verotusta voidaan oikaista.

Pokka Pitää - YouTube

Tässä mun tämän hetken top 6 vinkkiä kuinka pitää koti siistinä. Jos joku ihmettelee miksi olen niin innoissani siivoamisesta ja kodin järjestelemisestä niin syynä on ihan se, että kun koti on siisti ja kunnossa, jää aikaa paljon muuhun! Kuten neulomiseen, treenaamiseen, lapsen kanssa leikkimiseen jne.

Koiran pissatuskerrat ja koska oppii sisäsiistiksi

Turha kai niitä röntgeneitä on ensiksi kuvailla, jos luut ei vaikuta olevan rikki ja selkäkin on suora. Mutta ei, kun kaikessa pitää säästää ja kaikesta on Suomessa tehty niin saatanan kallista, ettei mihinkään ole rikkinäisiä ihmisiä varaa lähettää, jos apteekin kautta kipulääkkeiden kanssa kotiin ei kelpaa asiakkaalle.

mitä papereita te säästätte? | Keskustelu | Kaksplus

Kuinka kauan laskujen kuitteja pitää säilyttää? Kauan sitten se oli 10 vuotta, mutta miten nyt? Kuinka uudet veroilmoitukset ja niitten liitteet saa hävittää? Minulla on mielikuva, että verovuoden 2005 ja sitä vanhemmat asiakirjat saa tuhota. Pitääkö pankin tiliotteita säilyttää jotakin tarkoitusta varten ja jos, niin kuinka kauan?

Kuinka pitää koti siistinä - 6 vinkkiä! - Palasia Arjestani

Snobismin kuningatar Hyachint Bucket (HUOM. Bukéé) ottaa nyt hienostuneesti haltuunsa Emmet -paran luotsaaman paikallisen teatteriseurueen murhamysteeriharjoitukset. Hyacinth tuppaa itsensä

Miten pitkään kuitit ja tositteet tulee säilyttää

Ehkä asioiden suhteen pitää nähdä vähän enemmän vaivaa, että löytää niitä luottokortittomia vaihtoehtoja, mutta mitenkään mahdottomana ajatuksena en sitä näe :) En tiedä kuinka hyvin osasin vastata kysymyksiisi, mutta toivottavasti tästä oli edes jotain apua!

Finance – Investo Guru

kuinka kauan papereita pitää säästää

Eli tarve tihentyy, jos koiralla on toimintaa ym. Yöllä 8 tuntia tekee tiukkaa, tänäänkin herätti viideltä eli oisko väliä tullu 7h. Mun mielestä koira yks kaks vaan hiffas, että ulos pitää pissiä, ei sisälle. Uros vielä haluaa merkkailla, joten varmaan "säästää" ulos.

papereiden säilyttäminen | Tavararemontti - järjestämisen

kuinka kauan papereita pitää säästää

Kuinka kauan tarvitsee säilyttää esimerkiksi niitä papereita, jotka tulevat siinä verokortin mukana? Siis selvitys ennakonpidätysperusteista ja sivutuloverokortti. Entäs muita papereita? Tarvitseeko esimerkiksi laskuja säilyttää, jos ne eivät mitenkään liity verotukseen? Esimerkiksi puhelinlaskut, sähkölaskut, nettimaksut yms?

Asiakirjojen säilytys | Kysy.fi

Tasekirjat ja tase-erittelyt pitää säästää 10 vuotta ja tositteet 6 vuotta. Mutta yhdistyksen historian kannalta on hyvä säilyttää vaikkapa yhdet kappaleet lehtiä sekä kokousten pöytäkirjoja ja muita tärkeitä papereita. 6.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä