http://ovaska2019.fi/
kuinka paljon maksaa poro
suomi ruotsi maaottelu peli
katsomo kokki
ristin voitto hinta
kuinka pian yhdynnän jälkeen hedelmöitys tapahtuu
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Erityistä huomioitavaa - Suun terveys - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan potilasasiakirjoja säilytetäänOsaako joku kertoa. Haluaisin selvittää, miksi olen lapsena ollut sairaalassa, josta aikaa jo 30 vuotta. Muualta en siis tietoa saa.

KUINKA KAUAN YHDYNNÄN KUULUISI KESTÄÄ? *haastattelu* - YouTube

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista Annettu Helsingissä 30 päivänä maaliskuuta 2009 ————— Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään potilaan asemasta ja oikeuk-

VIEMÄRIPUTKIEN MATERIAALIT JA ASENTAMINEN

7. KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN? Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti yllä kohdassa 2 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi.

Potilasasiakirjojen säilyttäminen - Valvira

RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE ️ ----- Kiitos, että katsoit videon! Toivottavasti tykkäsit muista jättää peukku SINISEKS!! ;) tietty pistää kanava tilaukseen jos olet uusi !!!! JA MUISTA

Psykoterapian opetus- ja tutkimusklinikan potilasrekisterin

kuinka kauan potilasasiakirjoja säilytetäänPotilasasiakirjojen säilyttämisestä on säädetty laissa potilaan asemasta ja oikeuksista (785/1992) sekä sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa potilasasiakirjoista (298/2009). Potilasasiakirjoja säilytetään pääsääntöisesti 12 vuotta potilaan kuolemasta tai jos siitä ei ole tietoa, 120 vuotta potilaan syntymästä.

Pysyvästi säilytettävät potilasasiakirjat Asiakirjaryhmä

kuinka kauan potilasasiakirjoja säilytetäänSäilytetään kuten muut vastaavan tyyppiset potilas-asiakirjat. 12) Sädehoidon kent-täkuvat ja kortistot, solusalpaajahoitokor-tit 12 vuotta potilaan kuolemasta tai, jos siitä ei ole tietoa, 120 vuotta potilaan syntymästä. 13) Diagnostiikkaan liittyvät tutkimustu-lokset, tekniset tallen-teet ja niihin liittyvät lausunnot Röntgenkuvat (lu-

Kuinka leikkaat veitsellä niinkuin Kokki! - YouTube

Potilasasiakirjojen ja muun hoitoon liittyvän aineiston säilyttämisestä vastaa se terveydenhuollon toimintayksikkö tai yksityinen terveydenhuollon ammattihenkilö, jonka toiminnassa ne ovat syntyneet.

Tietosuoja - YTHS

kuinka kauan potilasasiakirjoja säilytetäänKuinka kauan henkilötietojasi käsitellään ja arkistoidaanko tiedot? Potilasasiakirjoja säilytetään pääsääntöisesti 12 vuotta potilaan kuolemasta tai, jos siitä ei ole tietoa, 120 vuotta potilaan syntymästä (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista 298/2009). Millaisia oikeuksia sinulla on rekisteröitynä?

PlusTerveys Lääkärit Tietosuojaseloste - potilastiedot

kuinka kauan potilasasiakirjoja säilytetäänArkistolaissa löytynee tietoa kuinka kauan potilasasiakirjoja on säilytettävä kyseisen henkilön kuoleman jälkeen. Potilaskortista tuskin löytyy hammaslääkärin nimeä, sillä niissä yleensä on pelkät nimikirjaimet tai useimmiten ei edes nimikirjaimia.

Eläinlääkäri Jutta Ahtiainen | Yhteystiedot | Ell Jutta Ahtiainen

Kuinka kauan tietoa säilytetään? Potilastietoja säilytetään potilasasiakirjojen laatimista ja säilyttämistä koskevan asetuksen mukaisesti vähintään kolmen vuoden ajan viimeisen eläintä koskevan merkinnän tekemisestä potilaskortistoon. Onko tietosuojavastaava nimitetty? Tietosuojavaltuutettuna toimii ELL Jutta Ahtiainen

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä