http://ovaska2019.fi/
kuinka monta prosenttia suomalaisista uskoo jumalaan
muisti peli
kuinka nopeasti peruskunto nousee
kuinka usein on auringonpimennys
kuinka paljon ihminen kävelee päivässä
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

SÄHKÖ­SOPIMUKSET JA MUUTTAMINEN - Keravan Energia

Vertaa yli 80 sähköyhtiön hintatietoja ja löydä sinulle sopivin sähkösopimus. Kilpailuta helposti pelkällä postinumerollasi.

Sähkön kilpailutus kannattaa | Vaasan Sähkö

Jos olet maksanut sähkölaskusi kuun loppupuolella ei Bonus välttämättä ehdi kyseisen kuun saldoon, vaan tulee mukaan vasta seuraavan kuun Bonuslaskelmaan. Sähkö laskutetaan takautuvasti niin, että esim. elokuussa käytetty sähkö laskutetaan syyskuussa. Sähkölasku kerryttää ko. tapauksessa siis syyskuun bonuskertymää.

Näin kilpailutat sähkön hinnan | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Sähkön kilpailutus koskettaa kaikkia. Vaikka sähkönmyyjän on voinut kilpailuttaa jo kauan, harva silti tietää, että sähköä voi ostaa myös muilta kuin paikalliselta sähköyhtiöltä. Jos et siis vielä ole kilpailuttanut sähkösopimusta, kannattaa ehdottomasti aloittaa se nyt ja etsiä omalle kodille sopivin sähkösopimus.

Älysähkösopimus kilpailuttaa sähkön asiakkaan puolesta ja

Moni kilpailuttaa sähkösopimuksen muuttaessaan, ja silloin se onkin kätevä tehdä, kun uusi sopimus voidaan tehdä koskemaan uutta osoitetta. Samalla voidaan päättää vanha sopimus. Kilpailutus on maksutonta, ja sen voi tehdä niin usein, kuin haluaa. Sähköt eivät katkea myyjänvaihdon yhteydessä.

Sähkön kilpailutus (2019): Halvin sähkön hinta, säästä 15%

kuinka kilpailuttaa sähkö

Jos käytät paljon sähköä ja kulutus sijoittuu kesään, kausisähkö voi olla sopivin vaihtoehto. Kausisähkö soveltuu myös sähkölämmitteisiin taloihin, etenkin kun kylminä talvipäivinä käytössä on myös muita lämmitystapoja. Kausisähkön sähkön hinta muodostuu niin, että sähkö on edullisempaa kesäisin ja talviöisin.

Miten hallita rahaa ja oppia säästämään?

Kilpailuta sähkö ilmaiseksi Sähkömittari -palvelussa ja tiedät, kuinka paljon voit säästää. Kilpailuta sähkösi netissä – edullisin sopimus on hakemuksen päässä Superkilpailuttajan palvelun avulla saat kiinteähintaisen sopimuksen, johon kuuluu hintatakuu.

Usein kysytyt kysymykset - Oulun Seudun Sähkö - Oulun seudun

Kokeile heti kuinka helppoa sähkön kilpailutus voi olla. Tarkista samalla paljonko autovakuutus maksaa, kun solmit sen kätevästi netissä. Uudistettu GSM ja 3G –liittymävertailu auttaa löytämään sopivimman matkapuhelinliittymän. Vertaa lennot ja hotellit, mukana yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

Vertaa ja kilpailuta sähkön hinta, gsm, autovakuutus, lennot

kuinka kilpailuttaa sähkö

Moni tyytyy maksamaan sähkölaskunsa perehtymättä sen tarkemmin, mistä sähkön hinta muodostuu tai millä tavalla sähkö on tuotettu. Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) tuo uudentyyppisellä Priima-älysähkösopimuksellaan lisää kiinnostavuutta ja mahdollisuuksia perinteiseen sähkön ostamiseen verrattuna.

Usein kysyttyä: Sähkön kilpailutus ja sähkön hinta

kuinka kilpailuttaa sähkö

Kuinka Sähkö Kilpailutetaan? Kuten yllä jo mainittiin, on sähkön kilpailutus näin nettiaikana todella vaivatonta ja nopeaa. Sähkön voi kilpailuttaa helposti alle 5 minuutissa ja onkin suositeltavaa että kilpailutus tehdään ainakin vuoden välein. Näin varmistut että sinulla on jatkuvasti käytössäsi se edullisin sähkösopimus. Esim.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä