http://ovaska2019.fi/
veikkaus toto pelit
kuinka monta maitohammasta lähtee
kuinka usein kissa oksentaa karvapalloja
kuinka kauan keitetyt vihannekset säilyvät
kuinka nopeasti munasolu hedelmöittyy
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Laihdu 5 kiloa ennen pikkujouluja - turvallisesti!

Huomasin, että olen vuoden aikana lihonut 5 kg ja nyt BMI:ni on noin 23. Viitisen kiloa lisää niin olen ylipainoinen! Mikä olisi minulle tehokkain tapa laihduttaa viisi kiloa tai enemmänkin? Olen aiemmin huomannut, että normaalipainoisena on vaikea laihtua.

Kuinka Laihtua 5 Kiloa Viikossa - Image Results

Olen 17v tyttö ja olen 173cm pitkä ja minulla on tavoitteena laihtua ainakin 45 kiloa 4 kuukaudessa, joten siinä tapauksessa minun pitäisi laihtua 3 kiloa viikossa. Olen aloittanut salaattidietin, eli syön kana- ja kalasalaatteja ja jälkiruokana ja herkkuna syön vähärasvaista sokeritonta rahkaa ja juon light soijakaakaota.

Näin lähtee 5-8 kiloa kuukaudessa. Sis. ruokavalion

kuinka laihtua 5 kiloa viikossa

Kaalikeittodieetti kestää yleensä noin 7 päivää ja voi auttaa tiputtamaan painoa jopa 4 – 5 kiloa viikossa. Kaalikeittodieetissä syödään vähärasvaista ja kuitupitoista kaalikeittoa. Koko viikko syödään siis kaalikeittoa, aina kun on nälkä, mutta ruokavalio voi sisältää myös tiettyjä hedelmiä ja vihanneksia.

Sari laihtui kahdessa viikossa 13,7 kiloa! - Hymy

Kun niin moni normaalipaininen aina kyselee, miten lähtisi nopeasti se maagiset 5 kiloa, niin päätin antaa oman neuvoni. En ota nyt kantaa siihen, onko tämä terveellisin ja paras tapa, mutta ainakin minulta se vei 7 kg (ja on pitänyt poissa puoli vuotta jo) ja muuta en odottanutkaan.

Miten laihdun 3 kiloa viikossa? - Yleistä laihdutuksesta

Ekalla viikolla paino aleni jotain 5,5 kg ja sen jälkeen paino väheni n. kaksi kiloa viikossa, toisinaan vähän ali ja toisinaan vähän yli. Työni oli silloin tehdastyötä, työmatkat pyöräilin (2x6km/pv.) ja ei muuta varsinaista liikuntaa. 12 viikossa lähti 22 kiloa. Lue lisää. Ei ole terveellistä laihduttamista tuollainen.

Laihdu 5 kiloa kuukaudessa – 18 x eroon kesäkiloista | Anna.fi

Viisi kiloa kahdessa viikossa kuulostaa sellaiselta tavoitteelta, että se vaatii verta, hikeä ja kyyneleitä. kuinka paljon nainen saa oikeasti syödä 26.9. 18

Laihdu viisi kiloa kahdessa viikossa - lue vinkit - Laihdutus

Elikkäs olen 17 vuotias tyttö 156/50 ja painoindeksini on siis 20.5. Koulun loppumiseen on vielä semmoiset kuukauden päivät ja olisin todella kiitollinen jos joku teistä pystyisi kertomaan kuinka laihtuisin helposti 5 kiloa (eli 45 kiloon asti jolloin painoindeksi olisi 18.5 + olisin edelleenkin normaalipainoinen!)

Näin laihdut juhannukseksi 5-10 kiloa

Laihdu 5 kiloa 10 viikossa: Kolmen päivän ruokavalio 70- ja 120-kiloiselle Kokeile kuinka aivosi raksuttavat sana-arvausten parissa! Sudoku

Kesäkilot kuriin: 7 ohjetta, joilla laihdut viikossa 2 kiloa

Laihdu 5 kiloa kuukaudessa – 18 x eroon kesäkiloista Kuukauden liikuntakuurin aikana kannattaa pyhittää vähintään yksi päivä viikossa levolle, jotta

Laihdu viisi kiloa 10 viikossa – 5 kultaista ohjetta

kuinka laihtua 5 kiloa viikossa

Viisi kiloa tarkoittaa viittä kiloa, ei enempää eikä vähempää. 2) Mieti, haluatko todella laihtua. Selvästi ylipainoinen ihminen on todennäköisesti paljon motivoituneempi kuin lähes normaalipainoinen. 3) Laadi tarkat, tiukat ohjeet, joita myös noudatat. Yleensä kaikki lipsuvat ilman tarkkoja ohjeita.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä