http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti eläkepäätös
akkulaturi kuinka kauan
katsomo tulosruutu
kuinka monta tuntia on 1 opintopiste
kuinka nopeasti amk tutkinnon voi suorittaa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Vandalismin ilmenemismuodot Wikipediassa – Hikipedia

kuinka monta artikkelia on wikipediassaKatso tuoreita muutoksia. Näe, kuinka joku on juuri vandalisoinut Britney Spearsia käsittelevän artikkelin. Sotke artikkelia lisää. Parhaassa tapauksessa sivu palautetaan lopulta väärään versioon xD! Sinun vandalisointisi poistetaan, mutta edellisen jäävät. Onneksi olkoon. Useilla tunnuksilla vandalisointi.

Research:Wikipedia Editors Survey November 2011/fi - Meta

"Englanninkielisen Wikipedian luotettavuutta on tutkittu jo vuosia ja siitä on tehty monia akateemisia tutkimuksia ja muita selvityksiä. Kuuluisin niistä on tiedelehti Naturen vuonna 2005 julkaisema selvitys, jossa vertailtiin Wikipediassa ja Encyclopedia Britannicassa olevien virheiden määrää. Aineistona oli 42 Wikipedia-artikkelia.

Arvostelijoiden mielestä Wikipedia suhtautuu naisiin

20.2.2019 : Suomenkielisen Wikipedian illalista käsittelevä artikkeli on tynkä eli keskeneräinen. Yhtään lähdettä ei ole esitetty sen väitteiden tueksi, joten ne voi jättää omaan arvoonsa ainakin siihen asti, että artikkelia täydennetään asianmukaisesti.

Wikipedia : definition of Wikipedia and synonyms of Wikipedia

kuinka monta artikkelia on wikipediassaVuonna 2018 fysiikan Nobel-palkinto jaettiin kolmen tutkijan kesken. Donna Strickland oli heistä ainoana nainen. Hän oli myös palkituista ainoa, josta ei ollut artikkelia englanninkielisessä Wikipediassa. Tämä ja useat muut tapaukset kertovat kriitikoiden mielestä, että Wikipedia sortaa

Hikikirjasto:Kaikki opetukset Wikipedian vandalismin

Koska äänestyksessä ei ole tarjolla vaihtoehtoa "miettikää kuinka monta uutta artikkelia Wikipediassa nyt olisi, jos tähän prosenttirajakeskusteluun osallistuneet wikipedistit olisivat väittelyn sijaan keskittyneet Wikipedian parantamiseen", niin joudun valitettavasti äänestämään tyhjää.--

Wikipedia:Merkitse lähteet – Wikipedia

Saksankielisessä on yli 800 000, ranskankielisessä yli 700 000. Puolankielisessä Wikipediassa on yli 600 000 artikkelia, japanin-, italian- ja hollanninkielisessä yli 500 000, portugalin- ja espanjankielisessä yli 400 000. Ruotsin- ja venäjänkielisessä on yli 300 000 artikkelia.

Kuinka monta? - YouTube

Wikipediassa, se voi olla niin erikoinen, ettei siitä voi kirjoittaa, esimerkiksi levytyssopimukseton bändi tai tuntematon henkilö, jolla on blogi. Jos kuitenkin aiheesta tulisi mielestäsi todella olla artikkeli Wikipediassa, harkitse sellaisen kirjoittamista itse. Etsi artikkelin nimeä. Jos artikkelia ei ole, näet sen nimen

William Kuinka - Wikipedia

Wikipediassa vanhat tekstit ja muokkaukset eivät pyyhkiydy pois, joten artikkelin eri versioita voi helposti tarkastella ja vertailla. Mitä on muutettu viime aikoina? Ketkä juttua ovat olleet tekemässä? Kuinka tuore uusin versio on? Onko artikkeli yhden käyttäjän tekemä vai onko sitä editoinut monta henkilöä?

Ohje:Kuinka sivuja muokataan – Wikipedia

Huomasin tämän asian englanninkielisessä Wikipediassa syksyllä 2010, kun monta yksittäisistä Transformers-hahmoista kertovaa artikkelia yhdistettiin lista-artikkeleihin. Botit luulivat että nämä hahmot oli uudelleennimetty listoiksi, ja päivittivät sitten interwiki-linkkejä muunkielisiin artikkeleihin kyseisistä hahmoista, ja ne

Kuinka monta uutta lajia syntynyt? - Evoluutio - Suomi24

kuinka monta artikkelia on wikipediassaArtikkelin tekeminen vain, jotta Wikipediassa olisi tasaluku artikkeleita tai muu virstanpylväisiin pyrkimivä asenne. Huomaat Wikipediassa olevan 999 999 artikkelia. Teet uuden mitäänsanomattoman artikkelin, joka mainitaan "1000000. artikkelina". Asenne on kuitenkin tärkein. Näennäisesti merkittävän artikkelin tekeminen huonosti.

Wikipedia:Äänestys/Ylläpitäjäksi valitsemisen prosenttiraja

William Kuinka (January 28, 1916 – April 7, 2008) was a Canadian mandolinist, bassist, guitarist, and educator. During his 1951-1952 season with the Toronto Symphony Orchestra, he became known as a member of the Symphony Six, a group of six musicians under contract to the orchestra who were denied entry to the United States for a concert tour under suspicion of leftist activities.

K u i n k a

Artikkelia muokatessasi voit valita kahdesta vaihtoehdosta, jotka näkyvät sivun ylälaidassa. Linkistä "Muokkaa" avautuu visuaalinen muokkain, joka on tarkoitettu etenkin aloitteleville käyttäjille helpottamaan muokkaamista. Visuaalisesta muokkaimesta on erillinen ohjesivu. Tämän sivun ohjeet koskevat suoraan sivun wikitekstin muokkaamista.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä