http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti ruumis mätänee
kuinka paljon voi ottaa melatoniinia
kuinka virittää kitara
veikkaus voitonmaksu kesto
veikkaus android app
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Kuinka monta kilometriä 10 000 askelta? | Aihe

Kuinka monta kilometriä 10 000 askelta? Kuinka monta kilometriä 10 000 askelta? Vierailija. klo 21:15 | 9.5.2013. Googlettamalla sain tosi epäselviä vastauksia

Kuinka monta askelta päivässä on riittävästi? / How many

– 10 000 askelta ei ole mikään kauhean hyvä suositus. Sen sijaan tavoitteeksi pitäisi asettaa se, kuinka paljon ihminen voisi lisätä keskimääräistä askelmääräänsä päivässä. Yksilöllinen lisätavoite on parempi kuin saman tavoitteen asettaminen kaikille. Aittasalo muistuttaa, että myös askeleiden teholla on merkitystä.

Kuinka monta askelta kävelet päivässä? Tämän se kertoo

laskin oman noin arviona askelpituuden siten että kävelin maton päästä päähän ja sain noin askelpituudeksi 65cm itse olen 167cm pitkä,, eli mittaa esim matto ja kuinka monta askelta otat päästä päähän ja laske siitä (maton pituus/askelmäärä=askelpituus)

5820 vaihetta vastaa kuinka monta kilometriä? - Liikunta - 2019

Kuinka monta kilometriä on 5000 askelta? Jos aikuisen naisen keskipituus on 2 jalkaa ja miehen 2, 5 jalkaa (tarkistamaton tarkkuus, mutta nähtävä muualla, ja näyttää oikealta - olen naaras ja askeleeni pituus mitattiin eilen 2'2 "), niin naispuolinen aikuinen kävisi 10 000 jalkaa 5 000 askelta.

Tutkija: 10 000 askelta huono liikuntasuositus - Oma raha

kuinka monta askelta

Keikkaa pukkasi taas. Tsekkaus viikon aktiivisuuteen, kuinka monta askelta päivän aikana kertyy? Ei hyvältä näytä. Onkohan aktiivisuusrannekkeessa vikaa?? Katin Kapulakorjaamolle on taas

Nainen päätti kävellä 20 000 askelta päivässä - näin kävi

kuinka monta askelta

Kuinka monta kilometriä on 5000 askelta? Jos aikuisen naisen keskipituus on 2 jalkaa ja miehen 2, 5 jalkaa (tarkistamaton tarkkuus, mutta nähtävä muualla, ja näyttää oikealta - olen naaras ja askeleeni pituus mitattiin eilen 2'2 "), niin naispuolinen aikuinen kävisi 10 000 jalkaa 5 000 askelta.

Takaako 10 000 askelta päivässä huippukunnon?

Tämän laskutoimituksen avulla saat selville, kuinka pitkän kävelylenkin tarvitset päivässä. Kuinka kaukana on suositusten mukainen kymppitonni? Terveen aikuisen suositellaan ottavan vähintään 10 000 askelta päivässä, jotta hän myös pysyisi terveenä.

Paljonko askelia päivässä? | Keskustelu | Anna

Get YouTube without the ads. Kuinka monta askelta taapero ottaa päivässä? Antti Turunen. Loading Unsubscribe from Antti Turunen? Cancel Unsubscribe. Working

kuinka monta askelta - Kuntoilu ja kuntosalit - Suomi24

Vierailija: "Ja kuinka monta olisi hyvä kävellä jotta kunto pysyy/laihtuu?". "Niin ja kertokaa toki mittanne ja ikänne. Ap". "En tiedä yhtään askelmääriä, kun ei ole mitään mittaria, mutta yleensä joka päivä 3-4km lenkki ja siihen päälle koiran pissatukset noin 2km yhteensä.

Tuskailetko kilojen kanssa? Näin paljon sinun tulee kävellä

Terveytesi kiittää, kun otat päivittäin tarpeeksi askelia. UKK-instituutin mukaan ihanteellinen askelmäärä on 13 000 askelta, mutta jo 9000 askelta päivässä on mainio määrä terveyden kannalta.

Keskustelu - Kuinka monta askelta kävelette päivässä? | Aihe

kuinka monta askelta

Yli 10 000 askelta päivässä on jo paljon, henkilö on liikunnallisesti aktiivinen. Vielä pari kolmetuhatta askelta lisää, niin ollaan hyvin aktiivisia. Henkilöiden, jotka ovat laihduttaneet runsaasti, kannattaa pyrkiä yli 10 000 askeleen päivätulokseen, jotta painon nousu takaisin estyisi.

10 000 askelta päivässä ei ehkä olekaan tarpeeksi - Terveys

Askelmittarilla saat helposti selville, montako askelta päivääsi kuuluu, mutta et välttämättä tarvitse erillistä askelmittaria. Älypuhelimessa askeliasi laskevat monet sovellukset. Katso alta, kuinka lasket, montako kilometriä on 10 000 askelta!

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä