http://ovaska2019.fi/
kuinka vanhoja kananmunia voi syödä
safari peli
katsomo itsenäisyyspäivän vastaanotto
pyrrhoksen voitto
miklun g&a peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Mitat ja muunnokset haltuun! – K-Ruoka

"o i k e i n!". "Tämä on oikein:1 l = 10 dl = 100 cl = 1000 mlMiten ihmiset eivät nykyään enää tiedä tällaisia asioita? Kai nyt jokainen on peruskoulun käynyt?".

Marjojen painotaulukko - Resepti | Kotikokki.net

Hyvä ruokaohje on kullan arvoinen. Hyväkin ohje voi kuitenkin aiheuttaa tahattoman pannukakun,…

Harjoitus 14: Ainemäärä ja konsentraatio

Piilosokeria on toki myös muissakin valmisteissa ja sen vuoksi en suosittele käyttämään eineksiä, vaan ruoka kannattaa aina valmistaa itse. Silloin tietää mitä syö. Tykkään muuttaa sokerimäärät sokerinpaloiksi, koska se antaa mielestäni realistisen kuvan, kuinka paljon sitä kuraa tuotteessa oikeasti on. Täältä pesee…

montako litraa on yksikilo. | Napsu

kuinka monta dl on litrassa

Montapi desipilitraapi. Ainakinpi kakssipisataapi. Ainakinpi. Muttapi senpi määritteleepi tarkemminpi, paljonkopi litrapi sitäpi kyseistäpi ainettapi painaapi.

Mittaviidakossa – MAKU kotikokin elämässä | Lily

Kuinka monta grammaa on millilitraa? Se seikka, että yhdessä millilitrassa vettä, joka vastaa yksi gramma vode.V tavallista suhde läpäissyt litra vettä painon sostavlyat- kilon, joten tästä kaava, voimme päätellä, että yhdessä millilitrassa vettä todella painaa yksi gramma.

Miten verensokeri muuttuu mg / dl: stä mmol / l: ksi

Desilitra (tunnus dl) on litran kymmenesosa eli sata kuutiosenttimetriä. 1 dl = 100 cm³. Senttilitra (tunnus cl) on litran sadasosa eli kymmenen kuutiosenttimetriä. 1 cl = 10 cm³. Millilitra (tunnus ml) on litran tuhannesosa eli kuutiosenttimetri. 1 ml = 1 cm³ Historia

Litra – Wikipedia

käsitystäsi siitä, kuinka paljon juot. Kirjaaminen on muistelua luotettavampi keino alkoholinkäytön määrän toteami-seen. Annoskorttia voi käyttää kuka tahansa alkoholinkäyttäjä. Sitä voi käyttää oma-toimiseen muutokseen tai päihdehoidossa vähentämisen ja/tai lopettamisen tukena. kuinka hyvin tiedät kulutuksesi?

Keskustelu - Kuinka monta litraa on dl centtilitroissa

kuinka monta dl on litrassa

Veren sokerimäärän on katsottava olevan vähintään 5 mmol / l (100 mg / dL) ja 10 mmol / l (180 mg / dl) välillä 6-vuotiailla ja sitä vanhemmilla lapsilla ennen aterioita. Nukkumaan menossa näiden arvojen tulisi olla 6,1 mmol / l (110 mg / dl) - 11,1 mmol / l (200 mg / dl).

Keskustelu - monta millilitraa on yksi desilitra? | Aihe

kuinka monta dl on litrassa

kuinka monta grammaa on yksi desilitra?? Toisekseen 1 litra on 10 dl ja jos kyse on esim vedestä voidaan sanoa 1 litra vettää painaa 1000 g eli 1dl vettä

Tiedätkö paljonko sokeria juomasi sisältää? - Ainon Tarinoita

Tiedätkö, kuinka paljon painaa desi vehnäjauhoja ja mitä tarkoittaa amerikkalaisten käyttämä cup? Ota leivonnan mitat ja muunokset haltuun K-Ruoka-ohjeilla!

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä