http://ovaska2019.fi/
mtv3/ katsomo
naarasleijona sarja katsomo
kuinka paljon täytettä säkkituoliin
kuinka virkata
kuinka kauan pyykit kuivuu pakkasessa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Viitotut elämät : Kuurojen nuorten aikuisten kokemuksia

This feature is not available right now. Please try again later.

Kalle Freesen tarina — kuinka minusta tuli yrittäjä on Vimeo

kuinka monta ihmistä on kuollut linnanmäen vuoristoradassa

Tutkimuksen tavoitteena on rakentaa kuvaa kuuroudesta ja kuurojen elämästä viittomakielisten kuurojen omista näkökulmista. 1980-luvulle saakka kuuroutta on jäsennetty lähinnä poikkeavuuden ja vammaisuuden käsitteiden kautta, tämän jälkeen lääketieteellisen näkemyksen rinnalle on alkanut rakentua käsitys kuuroista kieli- ja kulttuuriryhmänä.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kaasutuksen T&K- aktiviteetteja Suomessa

1 Janne Jokiaho Kuusen pihkan keruun menetelmät ja kannattavuus Ruhajoki Oy:lle Opinnäytetyö Kevät 2010 Maa- ja metsätalouden yksikkö

Kosketusnäyttö meni rikki – miten saan kuvat puhelimesta

Kosketusnäyttö meni rikki – miten saan kuvat puhelimesta tietokoneelle? Puhelimen lukituskuvio tai pääsykoodi pitää avata ennen kuin voit siirtää valokuvat ja videot tietokoneellesi. Miten lukituksen voi avata, kun näyttö on mennyt rikki?

Linnunkiikut ja kallen kaulukset : Kotitekoiset

kuinka monta ihmistä on kuollut linnanmäen vuoristoradassa

Opinnäytetyön tutkimusongelma oli tutkia, kuinka kehittämisryhmien kokoukset tukevat ryhmille asetettuja tavoitteita. Lähemmin tarkasteltiin puheenjohtajien toimintaa ja kokousmuistioiden mer-kitystä ryhmien tavoitteiden ilmentäjänä. Kokoukset saivat merkityksensä osana ammattikorkea-koulun kulttuuria ja työryhmätyöskentelyä.

Naken elämää - osa 4: Kuntoiluhetki on Vimeo

Käänteinen akselijohdon kuormitusten määritysmenetelmä ja sen tutkiminen mallikokeilla Henri Riekki Oulun yliopisto, Konetekniikan osasto Diplomityö 2014, 85 s. + 4 s. liitteitä Työn ohjaaja: Prof. Jouko Karhunen Tässä työssä tutkitaan inversiolaskentamenetelmää jääkuormien määrittämiseksi

Janne Jokiaho Kuusen pihkan keruun menetelmät ja kannattavuus

"Linnanmäen Vuoristoradalla on vuosikymmenien saatossa kuollut kaksi henkilöä. Vuonna 1953 sai surmansa kuljettaja, joka istui ensimmäiseen vaunuun päivän ensimmäisellä ajolla, eikä kiinnittänyt turvapuomia. Mies putosi ja jäi junan alle. Vuonna 1985 kuoli poika, joka istui niin ikään ensimmäisessä vaunussa.

SLT - Fimea - Etusivu

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kaasutus-tutkimus Esitelmöitsijän taustaa -1989-1995 Tampella Power Inc. and Enviropower Inc. o 15 MW th pilot plant testing of coal gasification and gas cleanup

Onko Suomessa tapahtunut ikinä huvipuisto-onnettomuutta jossa

kuinka monta ihmistä on kuollut linnanmäen vuoristoradassa

Kuinka turvallista huvittelu siis on? Jos ajatellaan, että USAn huvipuistoissa käy vuodessa 270 miljoonaa ihmistä, ja jokainen asiakas menee neljä kertaa johonkin laitteeseen, niin kuoleman todennäköisyys on noin yksi kahdestasadastamiljoonasta.

Hotelli ja ympäröivä torialue Kangasalan keskustassa

Hit enter to search. Help. Online Help Keyboard Shortcuts Feed Builder What’s new

KOKOUS RYHMÄN TYÖRUKKASENA - Theseus

Did you know? An eye-catching video preview image, or thumbnail, is vital for getting folks interested in your video. Pick the perfect one with our thumbnail chooser.

En tiennyt vuoristorata kuolemista Linnanmäellä | Keskustelu

Muistan edelleen miltä se tuntui, miten näin eroottisia unia tapahtumasta kauan jälkikäteenkin. Ja kuinka monta kertaa mietin, miten tilanne olisi jatkunut ellei naisen poikaystävä olisi repinyt naista kotiin mustasukkaisuuden vallassa. Aina en ole itsellenikään myöntänyt pohdintaani.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä