http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti viagra vaikuttaa
mtv3 katsomo studio 55
kuinka kauan voi syödä rautatabletteja
kuinka saada läskit pois
kaverille ei jätetä katsomo
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka monta kertaa te ulostatte vuorokauden aikana

Käyn aina aamulla ennen koulua tekemässä isommat tarpeet. Teen niin vaikka ei olisi hätäkään yhtään, koska se tulisi kuitenkin sitten koulussa. Kuitenkin lounaan jälkeen n. tunnin päästä tulee aina uudestaan hätä, mutta se on jotenkin erilaista, ei siis niin kamala hätä kuin se mikä joskus tulee aamulla.

"Käyn 6 kertaa päivässä vessassa isolla hädällä, onko tämä

kuinka monta kertaa päivässä paskalla

Välillä ku oon paskalla ja sit ku pyyhin niin saattaa tulla verta paperiin.. joskus vähän joskus paljon.. onko mulla sisäinen ja ulkoinen peräpukama? Mun vanhemmat ei tiedä tästä, miten voi hoitaa tätä itse? Onko tää tullu siitä kun istun päivät pitkät koneella ja olen vessassa vaikka kuinka kauan..

heti vessaan | Pakkotoisto.com

Ei ennenkään mitään kalorivaihteluita tehty ja ukot oli kondiksessa. Ihme homostelua, kikkailua ja hifistelyä tollaset kalorivaihtelut. Sama kroppa se on vaikka kuinka monta kertaa treenais.

BB Tommi Heinonen | sivu 10 | Pakkotoisto.com

Lue lisää askelmittariprojektista: http://anttu-t.blogspot.com/2011/01/askelmittari-taaperolle.html. Mittari 1v 2kk tytön vaippaan tarrattuna kertoo päivässä

Ulostamisen tarve tulee liian usein D: | Demi

on erinomaisen normaalia. kaks kertaa päivässä tai kaks kertaa viikossa, suunnilleen noissa rajoissa on ihmisen ulostustarve. aloittajalle vähän hihasta vetäen, että syömisen jälkeen tulee usein tarve ulostaa. jos tarve ei ole kovin voimakas niin kokeile hetki sinnitellä ja kouluttaa hermostoa ja itseäsi.

Kuinka usein aikuisen pitäis käydä paskalla? | Keskustelu

Äijä istuu siellä monta kertaa päivässä noin puoli tuntia/kerta. Sitten se keräilee vessanpöntön viereen jalkoihin pyörimään vinot pinot kirjoja ja lehtiä, kyllästyttää tosissaan Itse en vessassa lue KOSKAAN MITÄÄN ja viivyn siellä max 5 minuuttia.

Keskustelu - Kauanko miehesi istuu paskalla keskimäärin? Entä

entä kuinka monta kertaa aikuiselle pitää sanoa ettei käytä sanaa paskalla, kun sen voi kauniimminkin ilmaista? Click to expand No oliskos "ulostehätä" hyvä

Lääketieteellisestä | Page 2 | Pakkotoisto.com

Jaa, minä taas käyn vähintään 4 kertaa päivässä ja ehkä enintään 8 kertaa. Keskiarvo on n.5-6 krt/päivä. Syönnin jälkeen n. 10min. ja paskalle. Pystyn myös tarvittaessa piättämään tunteja, vaikka kuinka kovasti mahaa vääntäis. Mikälie luonnonoikku sitten minä olen :)

Moona Blogi | Moona.info

Täällä siis neuvotaan ihmisiä,kuinka on oikea oppisin tapa pyyhkiä perse puhtaaksi. :D Kerrotaan vielä kaupan päälle ja annetaan vinkkiä,monta kertaa päivässä on normaalia käydä paskalla.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä