http://ovaska2019.fi/
vuoden aikuisten peli 2016
kuinka monta lasta syntyy sekunnissa
kuinka suuri asuntolaina
voitto päiväkoti
kuinka kauan rypsiöljy säilyy
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - Monilla lapsella on nykyään liian monta kummia

Kirkko on joutunut joustamaan kummisäännöstään kirkosta eroamisen lisäännyttyä. Virallisesti lapsella pitää olla vähintään kaksi kummia, mutta poikkeusluvat yhdestä kelpoisuusehdot täyttävästä kummista yleistyvät. Heinolalainen Ilona Torniainen erosi kirkosta alle 20-vuotiaana

Yksi, kaksi, kolme – vai kahdeksan? - Tampereen seurakuntayhtymä

Kuinka monta kummia lapsella tulisi olla? Kirkolliskokous määritteli uuden minimimäärän Isac Elliot kertoi Elämä lapselle -konsertissa olevansa studiolla

Kirkko höllentää vaatimuksiaan kummiudesta – kirkosta eronnut

Voihan sitä olla muutenkin tärkeä aikuinen lapselle vaikkei kummi olisikaan.. En tiedä kuinka montaa kummia pidät sopivana, mutta oletan että ap:n mainitsena jopa 6, olisi sinustaki ok.. Lue lisää. Meillä tytöllä oli viisi kummia. Tytön sylikummi kuoli yllättäen, pari vuotta sitten.

Kuinka paljon ja monta - YouTube

Kysyisinkin onko se sinulta pois, jos joku haluaa lapselleen monta kummia? Onko itselläsi niin huono itsetunto, että et pysty "jakamaan" lasta muiden lapselle tärkeiden ihmisten kanssa? Meidän lapsella on 6 kummia, enkä ole hetkeäkään tätä katunut.

Kuinka monta? - YouTube

Katkaise hakusana *-merkillä, jotta saat eri taivutusmuodot mukaan. Hae vain otsikoista; Hae käyttäjänimellä: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.

montako kummia!? - Ristiäiset ja nimiäiset - Suomi24 Keskustelut

kuinka monta kummia lapsellePartitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Kysymyksiä ja vastauksia - Kaste.fi

kuinka monta kummia lapselleItse olemme alustavasti ajatelleet nimiäisiä ja kummeja. Se kuinka monta kummia tulevalle lapselle tulee, on vielä auki, mutta luultavasti kaksi. Ja todistukset ajattelimme joko tehdä itse tai tilata Pro-Seremonioiden kautta.

Vaikea löytää sopivaa kummia tulevalle lapselle | Keskustelu

Monta kummia lapsellasi on? Tai kuinka monta tulee olemaan? Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti niukku, 20 kesä 2013. 3 kummia. Yksi sukulainen

Kuinka monta kummia lapsella tulisi olla? Kirkolliskokous

Kuinka monta kummia pitää olla? Lapsella tulee olla ainakin kaksi kummia. Jos lapselle löytyy vain yksi sopiva kummi, riittää tähän kirkkoherran lupa. Kummien määrällä ei ole ylärajaa. Kuka voi olla kummi? Kummina toi toimia evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kummiutta varten voi myös liittyä kirkkoon.

Keskustelu - Mikä on järkevä määrä kummeja? | Sana vapaa

Meidön lapselle tulee 2-3 kummia. Emme halua pyytää enempää, koska haluamme että kummisuhteesta voisi kehittyä oikeasti läheinen suhde. Aiotaan kysyä syntymän jälkeen tai sitten lähempänä laskettua aikaa (nyt 24. viikko menossa).

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä