http://ovaska2019.fi/
veikkaus museo
kuinka monta litraa on kuutiometri
kuinka paljon c vitamiinia
kuinka kasvattaa seksuaalisuutta
metropolis peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka monta? - YouTube

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

KYSELY ALKOHOLIN KÄYTÖSTÄ Yksi alkoholiannos on: iso tuoppi

3 Kerran viikossa . 4 Päivittäin tai lähes päivittäin . 6. Kuinka Usein viime vuoden aikana runsaan juomi-sen jälkeen tarvitsit aamulla olutta tai muuta alko-holia päästäksesi liikkeelle? 0 En koskaan 1 Harvemmin kuin kerran kuussa 2 Kerran kuussa Kerran viikossa Päivittäin tai lähes päivittäin. 7.

Kuinka monta annosta alkoholia juot viikossa keskimäärin

Alkoholin määristä puhuttaessa käytetään ilmaisua annos. Käypä hoito -suosituksen mukaan miehillä korkea riskitaso on 24 annosta ja naisilla 16 annosta viikossa ja kohtalaisen riskin raja on miehillä 14 ja naisilla 7 annosta viikossa. Viikon maksimimääriä ei tule koskaan juoda kerralla, eikä joka viikko.

Alkoholilaskuri - Laske promillesi nopeasti ja helposti

Koitan pysyä siinä max kuusi annosta viikossa, vaikka tiukkaa tekee. Menisi helpolla vähän enemmän. Hyvä, että on tuommoinen "juoppousraja" niin saa pidettyä jääkaapn oven kiinni. Olutta juon ja joskus miehen kanssa pullo punaviiniä.

Kuinka monta annosta juot alkoholia viikon aikana? | Sivu 3

On uusi Aika (2012) Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Keskustelu - Kuinka monta olutta on ok juoda päivässä? | Aihe

kuinka monta olutta viikossaKyselyyn vastanneista suomalaisista jopa 18,5 prosenttia kertoi juovansa enemmän kuin 16 annosta viikossa joko humalahakuisesti, pitkin päivää tai yömyssyinä. 19 prosenttia puolestaan kertoi juovansa viikossa 6–10 annosta (kerralla käytettynä pullon viiniä) esimerkiksi ruuan kanssa tai saunoessa.

Keskustelu - G: Paljonko juot viikossa alkoholia? Kuinka

Kerran viikossa 4. Lähes päivittäin 6. Kuinka usein viimeisen vuoden aikana olet tarvinnut krapularyyppyä? 0. En koskaan 1. Harvemmin kuin kerran kuukaudessa 2. Kerran kuukaudessa 3. Kerran viikossa 4. Lähes päivittäin 7. Kuinka usein viimeisen vuoden aikana olet tuntenut syyllisyyttä tai katumusta juomisen jälkeen? 0. En koskaan 1.

Yli 24 annosta alkoholia viikossa – onko se liikaa

Jos on joku sellainen päivä, että aloittaa juomisen jo aamupäivällä, niin tuleehan sitä sitten päivän ja illan mittaan juotua melkoinen määrä alkoholia. Aina on ollut hieman hankala vastata kysymyksiin, että "kuinka monta annosta juot silloin kun nautit alkoholia".

Kori olutta viikossa ja viinipönikkä viikonloppuna – mikä on

Nyt noudattannut tasan 3kk laskuria ja paino pudonnut 9kg. vyötärön mitta kaventunnut 15cm. Vielä 5 kg pois niin sitten saavuttannut tavoitteeni, omasta mielestä tosi pienillä asioilla, kaksi leivosta ja makkara juustovoileipä pois, ja olutta olen voinnut juoda pari tölkkiä illassa, ja niistähän en luovu.

Näin paljon suomalaiset kuluttavat alkoholia viikossa: "Kuin

Kuinka monta olutta on ok juoda päivässä? Ei mikään määrä tuolla rytmillä. Kerran viikossa voisi olla ok se 4-6 kaljaa, mutta sekään ei kuulosta

että et pystynyt lopettamaan alkoholinkäyttöä, kun aloit

Kuluttamasi alkoholiannokset on helppo laskea esimerkiksi tämän sivun alkoholilaskimen avustuksella. Sen avulla voit tutkia kuinka monta annosta alkoholia tietty juoma sisältää. Monet meistä juovat esimerkiksi illanistujaisissa siksi, että juomisesta on tullut eräänlainen rutiini näissä tilanteissa.

Keskustelu - Kuinka monta pulloa keskaria vastaa

Kuinka monta annosta päivässä? Nainen 0-2 Mies 0-3 Yli 65-vuotiaat 0-1 Max. annosta kerralla Nainen 5 Mies 7 Yli 65-vuotiaat 2 Viikossa Nainen 0-16 Mies 0-24 Yli 65-vuotiaat 0-7 Kopsattu edelleen samalta Päihdelinkin sivustolta.. anyways yllättävän alhaisia, huolestuttavaa kyl ku kattoo joittenkin ihmisten alkoholin käyttöä

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä