http://ovaska2019.fi/
kuinka nopeasti veri hyytyy
kuinka imetys lopetetaan
kuinka usein kastella muratti
mtv3 katsomo supertähdet
elämän peli blog
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka monta askelta taapero ottaa päivässä? - YouTube

Nimimerkki "Marjastaja Kainuusta" kysyy: "Voiko metsässä tulla sellainen tilanne että karhu aistiessaan ihmisen tulisi lähelle ja kiertäisi ihmistä tietyn matkan päästä hakeutuen tuulen yläpuolelle ja yrittäen selvittää, kuka äänien aiheuttaja on.

Kuinka monta tähteä Otavassa Kuinka monta poikaa

Koala eli pussikarhu (Phascolarctos cinereus) on australialainen puissa elävä pussieläin.Se on koalojen heimon ainoa jäljellä oleva laji. Koala syö ravinnokseen eukalyptusten lehtiä ja koska lehdet ovat myrkyllisiä, se kykenee syömään vain joitakin eri eukalyptuslajeja.

Olen lukenut, että Valentina Vassilyeva-niminen

kuinka monta poikasta kissa synnyttääGet YouTube without the ads. Kuinka monta askelta taapero ottaa päivässä? Antti Turunen. Loading Unsubscribe from Antti Turunen? Cancel Unsubscribe. Working

objects.fi-1.nebulacloud.fi

Non-Governmental Organization (NGO) Mehiläinen lääkäreille. Doctor

Rautalankapori - "Kissa kiitoksella elää - Fingerpori

Kuinka monta pentua kissa saa kerralla, jos se on ihan tavallinen maatiaiskissa, eikä sitä ole hoidettu hormooneilla tai vastaavilla, että se saisi enemmän pentuja? Meinaan vain kun meillä 5v kissa sai kesällä 7 pentua ja naapuri sanoi, että se on tosi iso kissapentue? Olen lukenut, että kissa saa kerralla 1-10 ja jopa enemmän pentuja!

9. Nisäkkäät imettävät poikasiaan | Opetushallitus

Show me Go to Robukka's booklets. The Planets by Chill Bill 8 strips; Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, L… 12 strips The Nature Of The Matrix… 30 strips Go to Robukka's gallery

Kuinka monta pentua kissa saa kerralla? - Yleistä kissoista

Kuinka monta poikasta karhu ja kenguru keskimäärin saavat? Miksi? Ne saavat vain muutaman poikasen kerrallaan. Nisäkkään poikanen on hyvin avuton synnyttyään, eikä se selviä ilman emon huolenpitoa. Nisäkkäät synnyttävät poikasia sen verran mistä pystyvät huolehtimaan. Mitä nisäkkäiden poikaset syövät?

Onko kissalle tarpeellista synnyttää pennut terveydelle

Jääkarhu lähestyy saalistaan hiipien kuin kissa. Kun se pääsee lähelle, se ensin piiloutuu jäälohkareen taakse ja sen jälkeen katkaisee hylkeen peräytymisreitin muutamalla nopealla ja vomakkaalla hypyllä. Kun jääkarhu hyökkää vedestä, se ui melkein kokonaan veden alla, vain kuono veden yllä.

Jääkarhu Ursus maritimus

Toukokuun paikkeilla, noin kymmenen viikkoa parittelun jälkeen, naaras synnyttää tavallisesti yhdestä kolmeen poikasta lämpimästi verhoiltuun pesäluolaan. Ensimmäisen 2–3 viikon ajan pentujen silmät pysyvät kiinni. Emo huolehtii ja imettää niitä noin kaksi kuukautta.

Kissaihmiset,apua,kissalla synnytys käynnissä ja | Keskustelu

8. Kissa synnyttää keskimäärin 6 - 8 poikasta, ja synnytys saattaa kestää monta tuntia. Jos emo vaikuttaa uupuneelta, sille voi antaa hiukan maitoa tai jotain herkkuruokaa. 9. Kun pennut ovat syntyneet, jätä kissaperhe lepäämään. Vie vesi-, ruoka- ja hiekka-astia emon lähelle. Se ei luultavasti halua jättää pentujaan. HUOM!

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä