http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan hevonen elää
kuinka paljon suomessa on yrittäjiä
kuinka pitkälle kiväärin luoti lentää
kuinka monta kertaa tunnusluku väärin
kuinka monta prosenttia on nousu
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Lain säätäminen Suomessa - YouTube

Väestörekisterikeskuksen Nimipalvelun mukaan Suomessa on vuosina 2010-18 annettu Thimna-nimi alle viidelle pojalle ja alle viidelle tytölle. Sitä ennen nimeä on ollut 1800-luvun puolella, yhteensä alle kymmenelle henkilölle. Tämän tarkempia lukuja Nimipalvelusta ei löydy.

Suomalaiset etunimet

Suomessa kaikki yleisimmät etunimet on merkitty almanakkaan jonkin vuoden päivän kohdalle, jolloin on tämännimisten henkilöiden nimipäivä. Puhuttelunimi eli kutsumanimi. Jos ihmisellä on ainakin kaksi etunimeä, hänen huoltajansa tai hän itse voi valita jonkin nimistä puhuttelunimekseen (kutsumanimekseen).

Suomen järvet – Wikipedia

Tämän sivuston varmennetta ei ole myöntänyt luotettu myöntäjä. Suojausvarmenneongelmat saattavat johtua huijausyrityksestä tai palvelimelle lähettämäsi tiedon salakuuntelusta. On suositeltavaa, että suljet tämän WWW-sivun, ja että et siirry tähän sivustoon.

Kuinka monta ihmistä mahtuu ratikkaan? - YouTube

Oon niin iloinen, että kirjoitit tämän. Tykkään nimistä ja esikoisenne nimestä, ja mietitytti, miten toisella kertaa yhdistätte suomalaisen ja islantilaisen taustan yhtä onnistuneesti. Ajattelin lannistuneena, ettei nimeä kuitenkaan kerrota blogissa. Mutta kerrottiinpa ja vielä taustoineen päivineen. Ja kuinka hieno nimi!

Ahvenanmaalla etsittiin kadonnutta kengurua, mutta kuinka

Suomessa on monta tunnettua Mattia, Mauria, Mikkoa ja Marttia. Listaa kuinka monta tämän nimistä henkilöä sinä tiedät? Kirjoita ruokalista, jonka kaikki annokset alkavat m-kirjaimella. Muista alkupa(at, jälkiruoka ja ruokajuomat. Kuvita ruokalista piirroksin. TIETOA KIRJAIMESTA Ajoneuvojen kansatlistunnuksissa M tarkoittaa Ma(taa.

varinautit.fi

kuinka monta tämän nimistä suomessa

Tämän maksuttoman palvelun kautta voit kysellä väestötietojärjestelmään tallennettujen etu- ja sukunimien lukumääriä Suomessa. Voit myös tutkia tilastoja yleisimmistä nimistä eri ajanjaksoilta. Vanhimmat nimitiedot ulottuvat jopa 1800-luvulle.

Kuinka monta kirjastoa Suomessa on? Olemme lastensuojelualan

kuinka monta tämän nimistä suomessa

Ahvenanmaalla etsittiin kadonnutta kengurua, mutta kuinka eksoottisia eläimiä Suomessa saa ylipäätään pitää? Eksoottisten lemmikkieläinten pitoon saattaa tulla rajoituksia uudessa eläinsuojelulaissa.

Vrk:Väestörekisterikeskus

kuinka monta tämän nimistä suomessa

Suomessa järviä on nimetty usealla eri kielellä. Valtaosa järvien nimistä on suomenkielisiä, mutta joukossa on paljon ruotsinkielisiä ja saamenkielisiä järvennimiä. Järvillä voi olla ruotsinkieliset nimet Pohjanlahden rannikolla, Suomenlahden rannikolla, saaristossa ja Ahvenanmaalla.

Montako Thimna nimistä on ollut Suomessa? Koska viimeisin

Suomessa nimenantoa säädellään lailla. Suomen ensimmäinen sukunimilaki tuli voimaan 1920 ja ensimmäinen etunimilaki 1946. Sukunimilaki uudistettiin 1985. Vuonna 1991 tuli voimaan sekä etu- että sukunimet sisältävä nimilaki, jota uudistettiin muun muassa vuonna 2017. Uusin laki on vuonna 2019 voimaan tullut etu- ja sukunimilaki. Laki

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä