http://ovaska2019.fi/
talon suunnittelu peli
kuinka nopeasti sokeritoukka kasvaa
kuinka paljon kuukaudessa rahaa ruokaan
kuinka kauan vantaalla on asunut ihmisiä
ruotsin maajussille morsian katsomo
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Miten auton lämmitys toimii? | Keskustelu | Anna

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyyAuton jäähdytysjärjestelmä on monivaiheinen ja monimutkainen mekanismi. Polttonesteen polttamisen aikana moottoriin vaikuttavat korkeat lämpötilat ja paine. Tällaisissa kuormissa, ilman korkealaatuista jäähdytystä, moottori voi nopeasti epäonnistua.

Auton Jäähdytysnesteen lämpötila-anturi FEBI Bilstein, Hella

Mutta kun auton käydessä mittaan tuota konee taakse menevää kaapelia, näyttää se edelleen 30-40a. Tuleeko laturin kaapeli samaa reittiä, että nyt se näyttää latausvirtaa? Mittaan vielä kun moottori jäähtyy että mitä tuo nyt näyttelee, ettei tarvis purkaa johtoja irti tuosta lämmittimestä. Pikaisia ohjeita kaivataan ☺

Auton lämmittäminen - Yleistä autoilusta - Suomi24 Keskustelut

Näin jos ajaa niin lämmöt nousee ok tasolle eli mittarin puoleenväliin mutta jostain syystä tuntuu että käy liian kuumaksi ja alkaa pätkiä. Pytyn nro 1 tulppa karstoittuu hyvinkin nopeasti ja tippuu sitten pois pelistä. Tulpanjohdot ovat uusia eikä jakajan kannessa näy mitään ihmeellistä.

Auton moottorin jäähtymisnopeus pakkasilla | MuroBBS

Ajoneuvo houkuttelee heitä kylmänä kautena. Eläin pelkää huurretta, ei tiedä missä laittaa itseään. On auto, jossa on lämmin moottori. Jyrsijä tekee tiensä mukavaan paikkaan heti, kun henkilö katoaa horisontista. Jyrsijä houkuttelee lämpöä. Aluksi rotta kuumennetaan auton alla. Kun moottori jäähtyy, se svenkaa huuvan alle.

Autossa oli rotteja - miten päästä eroon niistä - Muut - 2019

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyy– Jos on polttoainelämmitin, sille riittää puolisen tuntia, vaikka olisi miten kova pakkanen. Täytyy vaan muistaa, että autolla kannattaa ajaa yhtä kauan kuin sitä on lämmittänyt, koska lämmittäminen kuluttaa auton akkua.

SOS Hinaus - Hinaus ja Tiepalvelu - FAQ - Usein kysyttyä

Huippulaatuisia ja halpoja Jäähdytysnesteen lämpötila-anturi FEBI Bilstein, Hella, FAE, VEMO, Topran tarjotaan meidän autovaraosien verkkokaupassamme Autoihinvaraosat.fi!

Mitä etuja on suuremmasta sylinterien määrästä moottorista

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyySemmoista keliä ei vielä ole tullut vastaan ettei olisi lähtenyt siis, joku -30 ollut kylmimmät. Nuo jos jotkut myös jäähtyvät nopeasti ja kovilla pakkasilla on pakko suojata kone viimalta tai se ei lämpene ollenkaan ja vuotaa öljyä kun toinen puoli lämmin ja toinen kylmä.

Lämmitä auton moottori oikein – lyhyt aika riittää

- Nykyaikaisen auton moottoritilan alla on suojamuovi. Kun säleikkö peitetään maskipeitolla, pysyy moottori pidempään lämpimänä sammuttamisen jälkeen. Näin kauppareissulta päästään lähtemään kotimatkalle haalealla moottorilla kylmän sijaan, Vesalainen toteaa.

Tyhjäkäynnin kesto/hyödyt? - Yleistä autoilusta - Suomi24

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyyAutoasioita.. Kuinka nopeasti auton moottori jäähtyy sellaiseksi, että on niin kylmä kuin sillä ei olisi ajettukkaan??? Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja :(, 06.01.2010.

Auton moottorin jäähtymisnopeus pakkasilla | sivu 3 | MuroBBS

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyyAuton moottorin sammutus ohje. Ennen kuin sammutat ajon jälkeen auton moottorin. Pitäisi moottoria käyttää paikallaan parin minuutin ajan, jotta lämpötila erot tasaantuisivat ja moottori, kuin myös öljyt jäähtyisivät. Silloin jäisi öljyä enemmän tärkeisiin voitelu kohteisiin, kun auton moottori kylmänä käynnistetään.

Kuinka kiinnittää jäähdytysnestevuoto? - Polttoaine October

kuinka nopeasti auton moottori jäähtyyMoottori käyntiin, valot ja tuuletin pois että latausjännite on varmasti paras mahdollinen. Kerran sain käyttää autoa vielä kahvitunnillakin, uusi akku ei enää tunnu siinä vaiheessa kalliilta :) Jos vain kehtaa niin auton konepellille voi heittää täkin joka peittää keulan ja muut aukot, ei pääse tuuli jäähdyttämään.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä