http://ovaska2019.fi/
kuinka monta prosenttia pieneni
kuinka kauan kestää rahansiirto ulkomailta
bingo peli historia
kuinka amarylliksen saa kukkimaan
kuinka kauan punaviini säilyy avattuna
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka pian ohjelmat tulevat yle areenaan? | Keskustelu

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Mistä kosteus tulee, minne se menee ja miten siitä pääsee lopullisesti eroon? Monen vanhan talon ongelma on kellariin kertyvä vesi. Betoniseinät ovat jatkuvasti märät ja mikä pahinta, kellarissa olevat tavarat ummehtuvat tai homehtuvat.

Koe-eläinpuisto | sivu 13 | MuroBBS

Rouva halusi katsoa illalla Sony-television Areena-sovelluksesta ohjelman, joka oli tullut televisiosta pari tuntia aiemmin. TV-ohjelma näkyi sovelluksessa kuitenkin vasta seuraavana päivänä. Tämä on toistunut useamman kerran. Joskus ohjelma ei ole näkynyt ollenkaan. YLE Areenan

Kuinka heleä voikaan heinäkuu olla! | Radio 1 vastaa | Radio

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Aika mielenkiintoinen juttu tuo, että tekijänoikeusasiat estävät rakentamasta puskurointia Areenaan. Tässä taas nähdään kuinka nykyisellä menolla ihmiset ajetaan laillisesta vaihtoedosta laittoman pariin, koska se laiton nyt vaan toimii paremmin.

Tekstitys | Usein kysyttyä | Yleisradio | yle.fi

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Nyt vaan tulee sitten enemmän tätä "leikkaa & liimaa"- operaatiota meille faneille. Huomasin itse saman ja siinä sitten vaan "perstuntumalla" noita ohjelmia olen liittänyt ja yhdistellyt toisiinsa. Ainakin on jotain iltapuhdetta. Ennenhän se oli liian helppoa. Nyt vain täytyy hieman rahaa pistää peliin, kun täytyy ostaa uusia biisejä.

Kuinka nopeasti yleareenassa on nähtävissä tänään tullut ohjelma?

nostaa, onhan ohjelma nähtävissä nyt useamman median kautta. Viisaammat sanokoot joutuuko YLE maksamaan lisää, jos se laittaa suoraan lähetykseen muutakin kuin omia ohjelmiaan. Amatöörin veikkaus on, että katsijamäärät eivät sillä tavalla nouse, että ohjelman oikeuksien omistaja voisi vedota tähän ja vaatia lisää rahaa.

Power Cup ohjelma PDF - docplayer.fi

Kaikki ohjelmatekstityksiä koskeva palaute on erittäin tervetullutta. Erityisesti tekstittäjiä kiinnostaa kuulla, vaihtuvatko tekstit liian nopeasti tai hitaasti sekä miten koetaan murteiden ja puhekielen käyttö tekstityksissä ja puhujien erottelu erivärisin tekstein. Miten saan tekstityksen suomen- tai ruotsinkieliseen ohjelmaan?

Miten estät tulipaloja? | yle.fi

Jokaisen osallistujan tulee niitä noudattaa ja joukkueen aikuisten tulee varmistaa, että jokainen omassa joukkueessa on säännöistä tietoinen ja sitoutuu niitä noudattamaan. jokaiseen majoitushuoneeseen majoittuu vähintään yksi aikuinen joka toimii huonepäällikkönä ja vastaa huoneen tapahtumista majoitustilaan pääsee vain

YLE Areena - AfterDawn

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Itse kaipaisin seuraavia: 1. Live TV toiston pysäytys kokonaan, kun poistutaan Hubin DNA TV sovelluksesta, painamalla Android-Menu nappia. Useimmiten tällöin ollaan joka tapauksessa siirtymässä johonkin muuhun sovellukseen tai halutaa selata sisältöä, ja tuntuu jotenkin epämukavalta että taustalla pyörii mahdollisesti jotain täysin epärelevanttia ohjelmaa ja ääntä.

DNA TV-hubi / Kehitysideat - tuki.dna.fi - DNA

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Kuinka pian ohjelmat tulevat yle areenaan? Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja areena, 05.08.2010. areena Vieras. Odotan tuon Parasta Aikaa

Ensi viikolla Kanadaan: Tampere ottaa mallia Areenaan

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Jos tulee Areenaan, niin yleensä ne tulee ihan heti. Mä katsoin yhden ohjelman aina Areenasta ja se oli siellä heti katsottavissa kun ohjelma oli vaan alkanut telkkarista.

Yle Areena avattu - Ylen uusi Netti-tv ja -radio | sivu 6

kuinka nopeasti ohjelma tulee areenaan

Valistusta lisää, ala-asteella pakolliseksi koulu aineeksi turvallisuus yms. asiat. Ylä-asteella voidaankin jo syventyä pakollisiin ensiapu / alkusammutus taitoihin jne. televisioon prime time aikaan näytetään valistusvideo jossa kynttilä kaatuu sohvalle ja näkee kuinka nopeasti tulipalo todellisuudessa leviää.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä