http://ovaska2019.fi/
kuinka paljon ennen lentoa
kuinka monta kuvaa mahtuu 128gb
fruttis peli
niina korhonen veikkaus
kuinka paljon käteistä norjaan
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

sisko ottaa suihin – Insesti

Tunsin miten peittoa vedettiin sivuun silmiltäni ja kuulin kuinka hengitys hiukan kiihtyi kun olin “unessa” ja kulli kovana. Halusin antaa minnan herättää minut runkkaamalla tai ottamalla suihin. Tunsin kuinka käsi hyvin varovasti koski terskaani, se oli niin varovainen että hädintuskin tunsin sitä.

Keskustelu - Miten otetaan hyvin suihin? | Seksi | Vauva

Otin suihin bussissa vieraalta mieheltä, joka tuli viereen istumaan. En vieläkään tiedä, miten siinä niin kävi, enkä tiedä huomasiko joku. Hän jäi pois bussista ennen minua.

Kuinka otetaan suihin? - Seksi | Cosmopolitan.fi

Uskoisin että tyttö tietää paremmin kuinka paljon sitä suuhunsa tahtoo. niin alkaa kamalasti tekemään mieli ottaa suihin . asiansa hyvin ja tekis sitä

Otatko usein suihin ? | Keskustelu | Anna

Peesi tuolle hygieniasta huolehtimiselle. Itse rakastan ottaa suihin, mutta vain pesun jälkeen. Uskomattoman harva mies oikeasti huolehtii riittävän hyvin hygieniasta. Lisäksi niitä karvoja saisi mieskin siistiä, jos suihinottoa kaipaa. Ei ole kiva kaivella irtokarvoja suusta toimituksen jälkeen.

Kuvake.net - pidätkö ottaa suihin?

Suihinottaminen on minustakin hyvin kiihottavaa, osittain varmasti siksi, että tiedän, että sen homman osaan ja tiedän kuinka makealta se miehestä tuntuu. Otan tilanteesta riippuen suihin ihan loppuun asti ja nielen tietysti tuotokset. Talouspaperiin sylkeminen ois varmasti tossa tilanteessa erittäin turn off.

Keskustelu - Kuinka usein otat suihin mieheltäsi? | Aihe

Muutenkin voin ottaa "huvikseni" suihin. Näin otan mieheltäni suihin sen 1-3krt viikossa. En saa siitä mitään suuren luokan kicksejä, mutta kun mies siitä pitää, niin teen niin. Samoin myös taka-ajatuksena on, että jos minä otan mieheltäni suihin niin ehkä hänkin vähän nuolee minua. Valitettavasti näin ei ole aina.

Suihin | Keskustelu | Anna

Noo ensinnäkin varo hampaita äläkä ota liian syvälle,muuten alkaa oksennusrefleksi tehdä tehtävänsä.Vedä esinahkaa samalla kädellä,tai hyväile kiveksiä.Käytä kieltäsi ja huuliasi,purista hellästi ja lujemmin.Kyllä siitä miehestä huomaa mistä tykkää ja mistä ei,kysyäkkin aina voi.Käytä mielikuvitustasi,nuole välillä peniksen vartta,ota kokonaan suuhun jne.Kyllä se

Anoppi ottaa – itorg69

kuinka ottaa hyvin suihinNaiset kysyvät minulta eniten, miten otetaan hyvin suihin. Jos naiset haluavat pitää miehensä elämässään, hän voi lukea nämä käskyt. Vaihtoehtoisesti hän voi opetella ottamaan suihin niin, että mies pakenee häntä koipien välissä. Edellisestä kymmenestä käskystä poiketen nämä käskyt koskevat naislukioita.

TUURE BOELIUS OTTAA SUIHIN!!! - YouTube

Rakastan ottaa suihin ja teen sen hyvin. Miehet ovat kertoneet (tietysti yksi kerrallaan) kuinka harvinaista on että nainen suostuu ottamaan suihin, puhumattakaan että hän itse haluaa sitä! Niin, ja nielen kyllä kaiken myös Tiedätkös Miss, niin kauan kuin maailmassa on sinunlaillasi ajattelevia naisia, minulla ei ihailijoita puutu! PS.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä