http://ovaska2019.fi/
kuinka laihduttaa kotona
kuinka nopeasti sähköt takaisin
kuinka paljon voita päivässä
kuinka kauan avattu valkoviini säilyy
veikkaus pisteet
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Milloin tinkiä - Asuntojen hinnat - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon alle pyyntihinnan kannattaa tarjotaKuinka paljon asunnonostajat yleensä tingitte asuntojen hinnasta ostotilanteesta? Tarjosin äskettäin lähestulkoon 15% alle pyyntihinnan eräästä kiinnostavasta kohteesta, joka oli mielestäni kuitenkin hieman ylihintainen.

Ostotarjous (asunto) - miten paljon alle kannattaa tarjota

kuinka paljon alle pyyntihinnan kannattaa tarjotaSe, kuinka paljon asunnosta kannattaa tarjota on täysin tapauskohtainen asia. Jos asunnon pyyntihinta (asunnosta pyydetty hinta) on kohtuullinen, asunnolla on kysyntää ja muutenkin esimerkiksi taloyhtiössä asiat kunnossa, voi olla ettei myyjä suostu juuri ollenkaan tinkimään pyyntihinnasta.

Asunnon hintapyyntö vs. tarjous? - Rakentaja.fi

Vastaan tuli monia, joista olisi voinut tarjota esim. 5-10 % alle pyyntihinnan. Pitkän etsimisen jälkeen myyntiin tuli helmi, jollaista olimme etsineet. Mietimme pitkään, pitäiskö tarjota hieman alle pyyntihinnan, mutta päädyimme tarjoamaan tasan pyydetyn määrän, sillä todella halusimme asunnon.

Asuntosijoittaminen Archives - Page 16 of 17 - Osta, vuokraa

En pitänyt siitä niin paljon että olis ollut pakko ostaa. En ole siis valtavasti tinkinyt. Pikemminkin olen pyrkinyt löytämään alihinnoiteltuja kohteita ja maksanut aika lähelle sen mitä pyydetään. Jos talo on selkeesti kallis niin sitten kannattaa tietysti yrittää tarjota selkeesti alle, pitää tietää hintataso ja laatu!

Keskustelu - Kuinka paljon vähemmän "kehtaa" tarjota asunnon

Kannattaako maksaa pyyntihinta vai enemmänkin kuumasta yksiöstä, jolla on paljon kysyntää? Entä kuinka paljon alle pyynnin voi tarjota kohteesta, joka nököttää kaupungin laidalla jo neljättä viikkoa tyhjillään? Kuinka prosessi lopulta etenee, kun tarjous on sisässä? Neliosainen kirjoitussarja on viimeisellä kierroksella.

Asunnon ostotarjous | Tarjous asunnosta

Vastaan tuli monia, joista olisi voinut tarjota esim. 5-10 % alle pyyntihinnan. Pitkän etsimisen jälkeen myyntiin tuli helmi, jollaista olimme etsineet. Mietimme pitkään, pitäiskö tarjota hieman alle pyyntihinnan, mutta päädyimme tarjoamaan tasan pyydetyn määrän, sillä todella halusimme asunnon.

Kuinka paljon alle asunnon pyyntihinnan kehtaa tarjota?

kuinka paljon alle pyyntihinnan kannattaa tarjotaOn vaikeaa sanoa mitään yleissääntöä, kuinka paljon alle pyyntihinnan kannattaa tarjota. Mutta karkeita suuntaviivoja voi vetää. Jos kohde on ollut pitkään myynnissä eikä missään maailman parhaimmassa kunnossa, kannattaa pilkkiä. Paras tilanne on, jos sinulla ei ole hirveä tarve saada juuri sitä asuntoa.

Asunnon osto ja tinkiminen | MuroBBS

Me tarjottiin aikoinaan (v.-05) meidän talosta 15% alle pyyntihinnan. Tuohon vaikuttaa niin monet asiat, kuten tämä nykyinen taloustilanne. En tiedä miten paljon hintoihin tänä päivänä jätetään "ilmaa" kun nuo asuntomarkkinatkin ovat hiljentyneet.

Asuntokauppa & asunnon etsiminen - Asuntolaina.org

Eikä kannata luottaa mihinkään sääntöihin siitä, kuinka paljon on sopivaa yrittää tinkiä hinnasta. Myyjä tuntee asuntonsa ja saattaa tietää markkinatilanteen. Jos asunto on hyvällä paikalla, kohtuuhintainen ja vastaavia ei ole kovin paljon tarjolla, ei välttämättä kannata tinkiä yhtään, jos asunnon haluaa.

Yle: Näin paljon yli 300 000 euron asunnosta voi tingata

alotan tarjoamaan n. 30 prosenttia pienempää summaa, aina voi tarjota uudestaan ja uudestaan. Esim. juuri tuli kämppä myyntiin, pyynti 295 000 niin välittäjä sanoi suoraan että kannattaa tarjota 245 000. no siitä tiesi et todellinen hinta on vielä vähemmän eli lähtisin tarjoamaan 200 000- 220 000.

Sijoitusasunnon ostaminen, osa 4/4: Neuvottelut ja kaupanteko

Toinen kysymys liittyy taloyhtiön remontteihin. Jos yhtiöllä on paljon vuokra-asuntoja, tulevissa remonteissa on mukana suhteessa pienempi määrä osakkaita jakamassa kustannuksia. Yhtiövastiketta voidaan kerätä joko asunnon pinta-alaan perustuen tai osakkaan omistamien osakkeiden määrään perustuen.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä