http://ovaska2019.fi/
katsomo pori areena
kuinka paljon pewdiepie tienaa
kuinka paljon 10 vuotiaaseen kuluu rahaa
kuinka paljon saa tuoda lonkeroa virosta
kuinka pudottaa 10 kiloa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Keskustelu - kuinka paljon teillä 4-5kk menee kiinteää ruokaa

kuinka paljon maitoa 5kk vauvalleMe aloitettiin kiinteät 5,5kk iässä ja neuvona oli et eka aina se kiinteä ruoka (jota alussa meni tietty tosi vähän) ja sitten vasta maito ja maitoa sen verran minkä verran vauvalle jää vielä nälkä. Imetän, joten määristä en tiedä. Että jos maidon antaa eka, niin vauvan maha täyttyy sillä liiaksi.

Lastenneuvolan ravitsemusohjeet: Vauvan ruoka 0 - 6 kk

"Ja nyt lähinnä kysyn niiltä joiden vauvat ovat jo aloittaneet kiinteät. En tiedä onko tämä jokin ohimenevä vaihe mutta en saa meidän vauvalle(5,5kk) uppoamaan päivän aikana kuin 400-550ml maitoa.

Kuinka paljon ja monta - YouTube

Soseita 5kk vauvalle, kuinka usein ja kuinka paljon? Ne jotka lukee lörppäketjuja tietääkin jo vähän meidän maisteluista. :) Täältä saa aina niin hyviä vinkkejä niin aloitan nyt oman ketjun tälle.

Kuinka paljon päivässä soseita 4 kk-ikäisille? | Keskustelu

kuinka paljon maitoa 5kk vauvalleEsikoinen oli osittaisimetetty ja neuvolassa ohjeistivat aloittamaan kiinteät viimeistään 5kk iässä, jolloin sitten aloitettiinkin. Mulle sanottiin myös tuosta, että yli litra korviketta on jo sellainen määrä, että silloin pitäisi antaa kiinteitä jotta maitoa ei menisi niin paljon. Aloitettiin kiinteät hedelmäsoseilla ja maissilla.

Soseita 5kk vauvalle, kuinka usein ja kuinka paljon? - Ruoka

Meillä vauva 5,5kk ja on saanut sekä lihaa että viljaa. Viljoista tosin vasta pelkkää kauraa ja lihoista broileria ja possua. Aloitin kiinteiden ruokien varovaisen maistatuksen jo 3kk iässä neuvolan tädin kehotuksesta, kun maitoa meni niin paljon ja tyttö oli koko ajan syömässä.

vauvalle vettä | Keskustelu | Anna

Vierailija: "Täysimetyksellä ollut pian 5kk vauva on saanut nyt 3 viikkoa kiinteitä, porkkanaa, perunaa, omenaa ja päärynää. Koskaan ei ole syömisessä ollut mitään ongelmaa, vaan heti ekasta kerrasta nieli kaiken ja odotteli suu auki kuin linnunpoikanen että saisi lisää.

Keskustelu - Kuinka paljon kiinteitä voi 4kk vauvalle antaa

Ja 5kk neuvolassakin asiasta kysyin, et paljonko uskaltaa antaa, niin th:nkin ohjeistus oli, että ihan niin paljon kuin uppoo. Mutta toki vielä siinä vaiheessa kun uusia makuja maistellaan, niin kannattaa alottaa varovammin pienillä määrillä kerralla kunnes näkee että sopiiko kyseinen ruoka-aine vauvalle.

Pitääkö vauvalle lykätä maitoa heti kiinteän ruuan jälkeen

Ja 5kk neuvolassakin asiasta kysyin, et paljonko uskaltaa antaa, niin th:nkin ohjeistus oli, että ihan niin paljon kuin uppoo. Mutta toki vielä siinä vaiheessa kun uusia makuja maistellaan, niin kannattaa alottaa varovammin pienillä määrillä kerralla kunnes näkee että sopiiko kyseinen ruoka-aine vauvalle.

Laskettu aika: 1,5kk lääkärineuvola ja kuulumisia

lapseen. Alkoholia rintamaidossa on lähes yhtä paljon kuin äidin veressä. Lapsi on herkkä alkoholin vaikutuksille, koska hänen maksansa kykenee hajottamaan alko-holia hyvin hitaasti. Vähäinen, satunnainen alkoholijuomien nauttiminen, kuten lasil-linen viiniä tai pullo olutta, ei kuitenkaan estä imetystä. Parin tunnin odotus ennen

Keskustelu - Paljonko vauva tarvitsee maitoa kerrallaan? 1

Huono omatunto vaivaa Nimittäin tämän blogin suhteen. Aivan harmittaa, kun näkee kuinka paljon täällä käy päivittäin ihmisiä enkä ole kirjoittanut pitkään aikaan. Olen vain ollut aivan älyttömän väsynyt. Vauvaa on tullut hoidettua koko päivän, välillä ihan niinkin etten ole koko päivänä laskenut Hippua sylistäni pois.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä