http://ovaska2019.fi/
viiru ja pesonen ötökkäjahdissa-peli
kuinka nopeasti tetrasykliini auttaa
kuinka monta joulea on yksi kilowattitunti
kuinka kauan avattu kuohuviini säilyy
kuinka kauan kestää koiran juoksuaika
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Jälleenrahoittaminen Kiinnitykset Kuinka paljon voin lainata

Yksin asuva, ei lapsia, paljonko saa tienata, että vielä maksaavat edes jonkun euron asumistukea?

Paljonko saatte? | Keskustelu | Anna

kuinka paljon saat asumistukea

En halua jäädä kotikaupunkiini asumaan yhtään pidemmäksi aikaa, vaan haluan itsenäistyä ja muuttaa pois täältä. En ole koskaan saanut mitään tukia vanhempieni tulojen vuoksi ja muutenkaan en ole hirveän perillä siitä, kuinka paljon mitäkin on mahdollista saada.

Kuinka paljon ihminen tarvitsee maata - YouTube

Asuntoosi saat joka tapauksessa yleistä asumistukea. Jos olet opiskelija, saat opintorahaa ja sinun tulisi sen lisäksi ottaa opintolainaa. Käsittääkseni tästä oli jokin päätös, että lukiota käyvien ei tarvitse ottaa opintolainaa, koska lukio ei valmista ammattiin, mutta en ole varma. Ota tarvittaessa yhteyttä kunnan sosiaalitoimeen.

Kuinka paljon opiskelija saa tienata? Näin tulojen ja tukien

Provided to YouTube by Universal Music Group Kuinka paljon ihminen tarvitsee maata · Liisa Tavi Elämälle kiitos ℗ 1998 Johanna Kustannus Oy Released on: 1998

Asumistuen määrä ja maksaminen - kela.fi

Opintotuki on monimutkainen viidakko, jossa jokaisen opiskelijan pitää osata seikkailla. Suomessa on onneksi opiskelijoilla asiat edelleen erinomaisesti. Suurin osa opiskelijoista pystyy saamaan ilmaista rahaa valtiolta niin opintotuen, asumistuen kuin opintolainan muodossa (kyllä, tämäkin on ilmaista rahaa nykykorkotasolla).

Asumistuki? Millaisilla tuloilla sitä oikein saa

kuinka paljon saat asumistukea

Somessa leviävä lahtelaisen vuokranantajan ilmoitus ei ole aivan perinteisemmästä päästä. Pitkässä vuokrailmoituksessa kerrotaan esimerkiksi vuokran määräytyvän sen perusteella, kuinka paljon vuokralainen saa Kelan myöntämää asumistukea.

Keskustelu - Paljonko työtön saa rahaa elämiseen kuukaudessa

Yleinen asumistuki maksetaan kuukauden 1. pankkipäivänä. Jos asumistukea tulee maksettavaksi myös takautuvalta ajalta, takautuvat tukierät maksetaan heti. Jos Kela on myöntänyt perustoimeentulotukea ennakkona odotettavissa olevaa asumistukea vastaan, myönnetty perustoimeentulotuki voidaan vähentää asumistuesta.

Kuinka paljon vastavalmistunut 18v työtön saa tuki

asunnon koko,valmistusvuosi aj henkilömäärä vaikuttavat. Esim jos on kuusi ihmistä niin asumistukea saa varmemmin kuin kaksi henkilöä. Esim.meilä vuokra 1194e ja tulot´bruttona ovat noin 2000 luokkaa ( lapsilisiä kun ei tuloiksi lasketa) . asumistukea saamme noin 400e

Keskustelu - Kuinka paljon saat asumistukea? Tulosi, vuokra

Vierailija: "Ihmettelen tuota saldokysymystä todellakin.Tietääkö kukaan.". "Sitä varten tietysti että jos sulla on jollain säästötilillä 200 000€ niin ethän sä mitään asumistukea tarvi.".

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä