http://ovaska2019.fi/
veikkaus vaatesuunnittelu
kuinka paljon on yksi solmu
kuinka usein partaöljyä
mathias peli
kuinka nopeasti veritulppa etenee
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Sokerimassakakku | Maku

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

Massalla päällystetyt kakut säilyvät hyvin myös pahvisissa kakkulaatikoissa, kun nuo eivät ole niin tiiviitä kuin perinteinen kupu! Ja minusta ainakin tuntuu, ettei kakun kermapursotkaan ota niin paljon makua, kun on edes jonkilainen pahvikansi kakun päällä] Varmaan hupsu kysymys, mutta eikö kerma ime pahvista makua?

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Kakun päälle toivottiin syötäviä oikeita kukkia ja tytön kaunis nimi Art Deco kirjailtuna. Kakun pohja ja välissä olevat mousset ovat täysin samat kuin Ristiäis – Kihlajaiskakussa, jonka tein viime keväänä pienelle pojalle hänen juhliinsa. Kakun välissä siis: tummasuklaamousse ja mustaherukkamousse.

Kakkumonsteri: Silmäkakku

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

Kaikkea mansikkakiisseliä ei välttämättä tule käytettyä vaan käytän itse omaa maalaisjärkeäni kuinka paljon on sopivasti (ja lapsillehan mansikkakiisselin jämät maistuu 😉 ). Maalasin muumin kaulitun ja pyöreäksi leikatun sokerimassan päälle ja siirsin sen kakun päälle. Pursotukset tein koripunos tyllalla ja tähtityllalla.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

Eli miten lasketaan, kuinka paljon sokerimassaa (tai marsipaania) tarvitaan kakun päälle? Kuinka paljon varata massaa esim. pyöreään, 10 munan kakkuun, jos massan on tarkoitus tulla reunoilta ihan alas asti?

Kuinka Paljon Sokerimassaa Kakun Päälle - Image Results

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

Itse yleensä laitan kakun pakkaseen kohmettumaan, jolloin sokerikreemi on huomattavasti helpompi levittää kakun päälle. Käytän joskus kakun kuorruttamiseen voi-tuorejuustokreemiä, sillä se maistuu paljon paremmalta ja levittyy helposti. Tosin kannattaa muistaa että jotkut tuorejuustot sisältävät liivatetta eikä sokerimassa ei

Täytekakut | Aarreaitta

Kuinka paljon marsipaania tarvitsen kakun peittämiseen? Halkaisijaltaan 24 – 26 cm:n vuokaan tehdyn, kaksi paksuhkoa täytekerrosta sisältävän kakun kuorruttamiseen on hyvä varata 600 g marsipaania. Tässä määrässä on huomioitu, että marsipaania on syytä olla jonkin verran enemmän kuin lopullinen kakun pinnalle päätyvä määrä.

Kaulittavat kuorrutteet | Ohjeet | Kinuskikissa

Tiedätkö sä, mitä marsipaani maksaa ja paljon sitä kuluu kakun päälle?!? Marsipaanipötkö on noin 3 euron luokkaa ja ison kakun päällystämiseen sitä menee vähintään kaksi, jopa kolme pötköä, jos tekee sen kunnolla. Lisäksi koristeisiin menevä massa.

Massalla kuorruttaminen - YouTube

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

– Et välttämättä tarvitse miljoonittain erilaista muotteja, sillä kotoa löytyy yleensä paljon erilaisia välineitä, joilla voit painella kakun päälle ympyröitä. Esimerkiksi tyllat ja erilaiset korkit käyvät hyvin, tärkeintä on, että muotti on terävä, Westerberg vinkkaa.

Ristiäiskakku - vinkkejä kakun kuorrutukseen sokerimassalla

kuinka paljon sokerimassaa kakun päälle

Aseta kakun päälle 15cm halkaisijaltaan oleva kakkupala. Leikkaa kakusta ovaali terävällä veitsellä. Muovaa ovaalista silmää muistuttava kumpu. Silmämuna on pyöreä, mutta minusta tämä muoto toimi kakussa hyvin. Kuorruta kakku sokerikreemillä tai kermavaahdolla.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä