http://ovaska2019.fi/
kuinka saada pisamat näkyviin
avan katsomo
kuinka erota eurosta suomen tapaus
kuinka saada nainen
lego dinosaurus peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Paljonko kannettava kuluttaa sähköä? - Kannettavat - Suomi24

kuinka paljon tietokone vie sähköäHankin paikalliselta sähkölaitokselta sähkönkulutusmittarin, jonka avulla selvitän, kuinka paljon sähköä laitteemme vievät, kun niitä pidetään herätetilassa. Meillä on kaksi tv:tä digibokseineen sekä kolme tietokonetta, joista yksi on vanha pöytäkone. Samalla selvitän, olisiko kodinkoneidenkin käytössä tehostamisen varaa.

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

kuinka paljon tietokone vie sähköäYhdeksässä kodissa kymmenestä on ainakin yksi tietokone. Yksittäisten viihde-elektroniikan laitteiden sähkönkulutukset ovat pieniä verrattuna esimerkiksi keittiön kodinkoneisiin. Kokonaisuutena ne voivat kuitenkin kuluttaa enemmän sähköä kuin esimerkiksi astian- ja pyykinpesukoneet.

Sähkölaitteiden keskimääräinen energiankulutus - Vattenfall

kuinka paljon tietokone vie sähköäPaljonko tavallinen tietokone vie virtaa verrattuna joihinkin kodin-laitteisiin? esim. viekö enemmän virtaa kuin leivänpaahdin ? Viekö tietokone virtaa loppujenlopuksi paljoa netinkäytössä) ?

MVnet :: Sekalaista :: Laitteiden virrankulutus

Tuo sininen tantta on varmaan niitä, jotka kuuntelevat korva kiinni seinässä mihin aikaan naapurit lakkaavat puhumasta illalla, jotta voivat sitten kolauttaa valituslapun postiluukusta… Sitä paitsi tietokone vie ~yhtä paljon sähköä kuin kiuas, joten tuo marisija voisi vaikka lopettaa feseilyn vihreyden nimissä.

Feissarimokat – Lisää löylyä!

Tietokone vie sähköä kuin saunan kiuas. Paljon kuluttavat laitteet ovat tyypillisesti aina päällä. Suurin yksittäisen tietokoneen mitattu kulutus ylitti 1

rintamamiestalo.fi • katso viestiketjua - Patteri vie sähköä

This feature is not available right now. Please try again later.

Television ja tietokoneen sähkönkulutus - Vattenfall

Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Sähköllä toimivien laitteiden kulutukset ovat yleensä aika pieniä, mutta yksi pikku laite kuluttaa koko ajan ihmeen paljon sähköä. Sähkönkulutus Löytyykö kodistasi tämä yllättävä sähkösyöppö? Sulje se heti 28.3.2012 12:04 Sähköllä

Mittarit paljastavat sähkösyöpön | Kuningaskuluttaja | yle.fi

kuinka paljon tietokone vie sähköäpai kirjoitti:. Mulla on läppäri ja sähkölasku nousi 3kk laskutusaikavälillä 3 euroa vaikka kone päällä yötä päivää. Eli aika huimia summia ehdotatte vuositasolla, mut kuten sanoin, saattaa kiinteä kone viedä reilusti enempi sähköä.

Tietokone vie sähköä kuin saunan kiuas | Tekniikkatalous

kuinka paljon tietokone vie sähköäOtsikko on aivan hauska Ei pidä hämmästyä jos patteri tosiaan vie energiaa päällä ollessaan.Samoin olen joskus huomannut että tietyn tyyppinen kahvinkeitin vie sähköä vaikkei olisi päälläkään.Nimittäin sellainen jossa on "kahden tunnin päästä-sammutusautomatiikka".Keittimessä on pieni elektroniikkakortti jossa oleva suurehko vastus myös lämpiää jatkuvasti.Vastuksen

Löytyykö kodistasi tämä yllättävä sähkösyöppö? Sulje se heti

Televisio, tietokone ja niiden oheislaitteet. Iso televisio voi päällä ollessaan kuluttaa varsin paljon sähköä, tehoa voi olla jopa 800 Wattia. Televisiota harvemmin aktiivisesti katsellaan yli 3–4 tuntia päivässä, mutta televisiosta voi tulla iso kuluttaja jos totutaan pitämään isoa televisiota aina auki.

Kuinka paljon sähköä? - Apua aloittelijalle - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon tietokone vie sähköäItse asustelen talossa joka lämpiää sähköllä joten on aivan se ja sama tuleeko lämpö pattereista, tietokoneesta, kattolampuista vaiko televisiosta. Sen olen ainakin huomannut että kun ulkona on +5c, riittää tämä tietokone, vahvistin ja tv pitämään ~20m2 huoneen lämpötilan rasituksessa 24 asteessa ja idlenä 19 asteessa

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä