http://ovaska2019.fi/
mtv katsomo kaatuu
onni tuntee veikkaus korttia käytetään
kuinka monta kertaa norja on voittanut euroviisut
kuinka paljon sikarissa nikotiinia
kuinka kauan seksiä
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Energiasäästön abc

44. Induktioliesi kuluttaa sähköä noin 40 prosenttia vähemmän kuin valurautalevy ja 20 prosenttia vähemmän kuin perinteinen keraaminen taso. 45. Älä pidä liesituuletinta turhaan päällä. Vaikka tuuletin sinänsä ei kuluta paljon energiaa, virtaa sen kautta ulos lämpöä. 46. Kun peset astioita käsin, älä juoksuta vettä.

Haluaisin mututietoa siitä, kuinka paljon tietokone syö

Osaako kukaan sanoa kuinka monta euroa enemmän sähkölasku vie kukkarosta vuodessa kun vanha kuvaputki telkku korvataan 26" lcd taulutelevisiolla? Tuskin mistään suurista summista on kyse? Mietin vaan kun meillä on ollut paljon puhetta tästä sähkönkulutuksesta ja mietin vain, että eiköhän nuo kodinkoneet vie paljon enemmän sähköä.

Säästätkö oikeissa paikoissa? Näin paljon sähköä 2 minuutin

Real Simple -sivustolla neuvotaan, kuinka jääkaappi kuluttaa vähemmän sähköä. Monella on paljon ääntä päästäviä ja sähköä kuluttavia jääkaappeja. Usein ei saata ajatella, että sähkönkulutusta voi pienentää pitämällä jääkaappi suhteellisen täytenä.

Paljonko tietokone kuluttaa sähköä keskimäärin | MuroBBS

Kuinka paljon saunominen kuluttaa sähköä? Sähkökiuas kuluttaa sähköä noin 6-10 kWh/kerta. Kiukaan sähkönkulutukseen vaikuttaa merkittävästi saunomisen lämpötila ja kesto. Suositeltava saunomislämpötila onkin 70-80 astetta, sillä 100 asteen löylyt lisäävät sähkönkulutusta 20-30 prosenttia.

Sähkölaitteiden keskimääräinen energiankulutus - Vattenfall

This feature is not available right now. Please try again later.

Kuinka paljon energiaa kuin elektroniikan ja jotka maksavat

kuinka paljon tv kuluttaa sähköäVähiten testin perusteella kuluttaa Nintendo Wii, jonka testikulutus oli vain 9 kilowattituntia. Eniten kuluttavan Xbox 360:n vastaava lukema on 85 kilowattituntia. Vanhempi PS3 syö virtaa 72 kilowattituntia.Yllättävää on se, että jo pitkään markkinoilla ollut Nintendo Wii kuluttaa merkittävästi vähemmän sähköä kuin uudemmat

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

kuinka paljon tv kuluttaa sähköäSähköä kuluu sekä käytössä että valmiustilassa. Mikäli katsot 37-tuumaista LCD-televisiota päivittäin 3 tuntia ja lopun ajan laitteesi on valmiustilassa, kuluttaa se vuodessa saman verran energiaa kuin keskikokoinen A+ -luokan jääkaappi. Hanki energiatehokkaita laitteita.

Induktioliesi vertailussa, näin paljon säästät! - MTVuutiset.fi

Induktiokeittoalueeseen ei varastoidu lämpöä samassa määrin kuin esimerkiksi valurautalevyyn. Tästä syystä ruoan kiehuminen loppuu heti, kun tehon kytkee pois päältä. Induktiokeittoalue ei lämmitä ympäristöä niin paljon kuin valurautalevyt, sillä keittoalueet eivät hehku kuumuutta ympäristöönsä.

Television virrankulutuksen vaikutus: yli 5 tekijää

Kuinka paljon suomen sähkönkulutus kotitalouksissa on kasvanut nyt kun kotitalouksissa pitää olla noin, kaksi boksia keskimäärin ja boksi kuluttaa noin 14-40wh . Itselläni neljä boksia ja uusi natennivahvistin. Kulutusta noin. 130wh lisää.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Suurin piirtein saman verran sähköä kuluttaa yhden 60-wattisen hehkulampun pitäminen päällä vuoden ajan. Televisio on elektroniikkalaitteista energiasyöpöin. Esimerkiksi 42-tuumainen plasmatelevisio kuluttaa vuodessa 358 kilowattituntia sähköä. Kulutus on siis kannettavaan tietokoneeseen verrattuna noin viisinkertainen.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Hankin paikalliselta sähkölaitokselta sähkönkulutusmittarin, jonka avulla selvitän, kuinka paljon sähköä laitteemme vievät, kun niitä pidetään herätetilassa. Meillä on kaksi tv:tä digibokseineen sekä kolme tietokonetta, joista yksi on vanha pöytäkone. Samalla selvitän, olisiko kodinkoneidenkin käytössä tehostamisen varaa.

Mittarit paljastavat sähkösyöpön | Kuningaskuluttaja | yle.fi

This feature is not available right now. Please try again later.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä