http://ovaska2019.fi/
liikuntakeskus voitto yhteystiedot
kuinka saada oma väri takaisin
katsomo muumilaakson tarinoita
kuinka nopeasti muuttaa yhteen
kuinka usein beautyblender pitää pestä
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Näin ostat asunnon fiksusti | Timo Kanerva

Se riippuu siitä haluatteko sen asunnon tosissaan. Hinta voi olla yläkanttiin, mutta jos myyjän ei ole pakko myydä, hän ei välttämättä edes ota alakanttista tarjousta vastaan. Riskinä on tietysti silloin se, että myöhemminkään ei saa haluamaansa tarjousta ja lopulta te saattee asunnon vieläkin alemmalla tarjouksella.

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

kuinka paljon voi tinkiä asunnon hinnasta

Tinkiä voi vaikka hinnan nollaan. Verottaja saattaa tosin epäillä vilppiä, jos menee liian halvalla. Toisaalta, jos tarjottava kohde on asiallinen ja valmiiksi edullisesti hinnoiteltu, ei kannattane tinkiä vain "tinkimisen vuoksi". Saattaa nimittäin jäädä ilman kun joku tulee takavasemmalta ja lataa pyynnin pöytään.

Keskustelu - Paljonko kehtaa tinkiä 225000 maksavasta

kuinka paljon voi tinkiä asunnon hinnasta

Pauna muistuttaa, että asunnon myyjän liian iso hintapyyntö on tällä hetkellä suuri virhe. - Jos olet asunnon myyjä, valitse itsellesi kokenut välittäjä, joka pitää jalat maassa hintapyynnön suhteen. (*dinkku=double income no kids=talous, jossa kahdet tulot, mutta ei lapsia) Oletko saanut tingittyä hyvin asunnon hinnasta?

Asunnon osto ja tinkiminen | MuroBBS

- Tinkimisvaraa löytyy lähes kaikista asuntotyypeistä. Hyvin hoidetuista ja teknisesti hyvässä kunnossa olevista rivi‐ ja kerrostalokohteista kannattaa tinkiä rohkeasti 5–10 prosenttia pyyntihinnasta – heikommin hoidetuista ja teknisesti huonossa kunnossa olevista kohteista on tingittävä enemmän.

Asuntokauppa & asunnon etsiminen - Asuntolaina.org

Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Paljonko asunnon hinnasta voi tinkiä? - Asunnot ja asuminen

kuinka paljon voi tinkiä asunnon hinnasta

Helsingin vanhojen kerrostaloasuntojen pyyntihinnoissa on keskimäärin noin 6 prosenttia ilmaa, selviää HS:n selvityksestä. Viime vuonna eniten tinkimisvaraa oli ydinkeskustan, Punavuoren ja Konalan alueella myytävissä asunnoissa.

Asuntovälittäjä: "Nyt kannattaa tinkiä" - Taloussanomat

Kuinka paljon talon hinnasta voi yleensä tinkiä? Vanhassa talossa on yleensä enemmän varaa tinkiä kuin uudessa, mutta esteenä voi olla myyjän kiintymys

Asuntojen pyynti- ja myyntihinnoissa valtavat erot

kuinka paljon voi tinkiä asunnon hinnasta

[QUOTE="vieras";28284358]Muualla voi olla ihan eri hinnat. Meidänkin talo maksoi 75000 euroa ja hyvä tässä on ollut vuosi asustella.[/QUOTE] Tietysti voi olla, mutta luulisin, että edellisen pointti oli se, ettei talo, joka maksaa 130 000 ole vielä koko maata katsellen kallis. Asumismukavuudesta ei nyt ollu puhetta.

Kuinka paljon voi tinkiä - Asuntojen hinnat - Suomi24 Keskustelut

Miten paljon asunnon hinnasta voi tinkiä? Koska on paras hetki ostaa asunto? Asunnon fiksu ostaminen tarkoittaa, että ostohetkellä saat asunnon hyvään hintaan ja tiedät, mitä kuluja tulevaisuus tuo. Asunnon fiksu ostaminen vaikuttaa myös siihen, millaisen myyntivoiton aikanaan asunnostasi saat.

Keskustelu - Kuinka paljon vähemmän "kehtaa" tarjota asunnon

Myyjä voi ajatella, että hänhän ei tinkimiseen taivu. Ostaja voi sen sijaan ajatella, että asunnon myyntihinnasta tulisi aina voida tinkiä hieman pois – aivan kuin uutta autoa ostettaessa. Esimerkiksi 150 000 euron asunnon hinnasta voi 500 euron alennus tuntua täysin mitättömältä summalta.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä