http://ovaska2019.fi/
toto peli
kuinka kauan kaalilaatikko uunissa
pum pum hiihto peli yle
mtv katsomo huomenta suomi
veikkaus mm kisojen voittaja
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Särkynyt sydän, näin korjaat sen - Seksi & Parisuhde - Ilta

Vaikeuksien lisäksi suhteessa tapahtuu paljon hyvää, ja siksi kannattaa rakentaa hyvä yhteys ja opetella puhumaan ja kuuntelemaan. On muitakin malleja kumppanuudelle ja vanhemmuudelle kuin pitkä parisuhde, mutta ihmisellä näyttää olevan halu ja tarve olla luottamussuhteessa toiseen ihmiseen. Uskottomuus on tosi yleistä.

Nämä ovat eron tunnusmerkit | Hyväkysymys.fi

Erilaisuus ei itsessään tee suhteesta hyvää tai huonoa. Olennaista on, kuinka perinpohjaisia erot ovat. Psykologiassa puhutaan ydinminästä, alueesta, johon kuuluvat tärkeimmät elämänarvot — haluanko rutiineja vai seikkailua, suurperheen vai yksinolon. Haastavimmat parisuhteet ovat niitä, joissa ydinminät poikkeavat suuresti

Miten pelastaa parisuhde? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

We respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

Miten pelastaa parisuhde? | Keskustelu | Anna

Haluatko pelastaa parisuhteen - 7 sääntöä voivat säästää erolta Lapsena opimme, kuinka hyvältä tuntuu olla rakastettu. kuinka haastavaa parisuhde on.

Keskustelu - miten pelastaa parisuhde? | Sana vapaa | Meidän

3. Listaa vahvuutesi Jos tunnet olosi lyödyksi, etkä jaksaisi enää yrittää, ota kynä käteen ja listaa kaikki vahvuutesi. Löydät varmasti positiivisia puolia itsestäsi, kun vain ajattelet asiaa.

miten pelastaa parisuhde? | Keskustelu | Kaksplus

kuinka pelastaa parisuhde

Juokse ja lujaa, tuo tuollainen ei ole parisuhde vaan henkistä väkivaltaa (joka muuttuu vielä fyysiseksi), eikä muutu koskaan ellei Vili mene terapiaan. Kukaan normaali ihminen ei ole mustasukkainen siitä, että "tyyppi X kadulla katsoi sinua pitkään" tai "sinulla oli suhde Y:n kanssa vuonna 1993, 8 vuotta ennen kuin me tapasimme".

Pariterapeutti: Näin pelastat vaikeuksissa olevan parisuhteen

kuinka pelastaa parisuhde

Parisuhdeleiri on pelastanut monta suhdetta, ei toki omaani, kun ex. vaimo ei suostunut sellaiseen. Avoin keskustelu on kaiken perusta, mutta pitkässä suhteessa keskustelu saattaa unohtua tai jäädä junnaamaan vain samojen arkisten asioiden ympärille.

Kun tuntuu siltä ettei parisuhdetta voi enää pelastaa muttei

kuinka pelastaa parisuhde

Parisuhde ei ole helppo laji. Parisuhteen toiseen osapuoleen, yhteen ihmiseen, kohdistuu paljon odotuksia – tämän lisäksi jaetaan arki ja kaikki sen vastoinkäymiset. Varsinkin pikkulapsivaihe voi olla monelle parille raskas.

Kuinka Pelastaa Parisuhde - Image Results

kuinka pelastaa parisuhde

Kun tuntuu siltä ettei parisuhdetta voi enää pelastaa muttei eroaminenkaan tunnu hyvältä. Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja ei kivaa, 08.06.2013.

Keskustelu - Miten pelastaa parisuhde? | Aihe vapaa | Vauva

miten pelastaa parisuhde. kuinka esim. oma huono elämäntilanne vaikuttaa parisuhteeseen.. sitä helpommin huutaa toiselle, mikä on tietenkin väärin

Pelasta parisuhde vaikka yksin | Hyvä Terveys

Vierailija: "miten lopettaa ainainen nälviminen ja haukkuminen? halutaan kumpikin pelastaa meän parisuhde, etenkin pienen ihmisen takia, mutta kohta me ei enää jakseta ikuista riitelemistä. onko kenelläkää mitää vinkkejä?:( olen tosi väsynyt tähän tilanteeseen. mutta silti rakastan miestäni.".

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä