http://ovaska2019.fi/
autot pc peli
veikkaus voittouutiset
kuinka nopeasti kerma pilaantuu
hyvä peli hiiri matto
katsomo maksullinen
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Usein kysyttyä | Jamera

Lukiolainen ei suostu päällystämään kuin OMAT kirjansa ja aika tumpelo hänkin on tässä asiassa. Ehdotin pojalle että olsi päällytänyt jollakin muulla, mutta ainakin tuo matematiikan kirja on palkko päällystää konaktilla, koska se on sit monivuotinen ja tulee heidän jälkeen toisten käyttöön.

Lihastohtori-kirja | Lihastohtori

kuinka päällystää kirja

Tässä videossa käsitellään photoshopin työkaluja, tutustutaan erilaisiin työkauluihin ja kuinka niitä käytetään. Toivottavasti opit jotakin? Heitä kommenttia mitä haluaisit nähdä

Kirjan muovitus - YouTube

Lasse Lehtisen tietokirja 1918 — Kuinka vallankumous levisi Suomeen oli kerännyt 13 varausta jonoon Kymenlaakson kirjastoissa. Touko Perkon uutuuskirjalla Haastaja Saksasta — Von der Goltz ja Mannerheim 1918 oli varauslistalla toisena: 11 varausta. Markku Salomaan Punaupseerien nousu ja tuho -teoksellakin oli 9 varausta.

Saron blogi: Helppo tapa päällystää koulukirjat ja arvonta!

2 Moos. 19:4 'Te olette nähneet, mitä minä olen tehnyt egyptiläisille ja kuinka minä olen kantanut teitä kotkan siivillä ja tuonut teidät luokseni. 5 Moos. 1:31 ja erämaassa, jossa sinä olet nähnyt, kuinka Herra, sinun Jumalasi, on kantanut sinua, niinkuin mies kantaa poikaansa, koko sen matkan, jonka te olette kulkeneet, kunnes

Joka tyypin parhaat kaavat - jokaisen ompeluharrastajan Must

Joka tyypin parhaat kaavat -kirja on ompeluharrastajan Must Have. Jos sinulla olisi mahdollisuus hankkia ainoastaan yksi ompeluaiheinen kirja, niin se olisi sitten tässä. Kirja on mahtava tietopaketti ja mahdollisuus oppia kaavojen muokkaamista. Osa muokkausideoista on hyvin simppeleitä ja niistä suoriutuu aloittelevakin ompelija.

Kuinka käyttää Photoshoppia? - YouTube

16.9.2019 : Sitä, koska kirjan saa, on hieman vaikeaa arvioida. Varausjonon eteneminen riippuu esimerkiksi siitä, kuinka monta kappaletta kyseistä kirjaa on hankittu Vaski-kirjastoihin, kuinka pian varaukset noudetaan ja kuinka kauan yksittäinen kirja on kullakin asiakkaalla lainassa.

Koulukirjoista ? | Keskustelu | Anna

kuinka päällystää kirja

Olen joskus minäkin yrittänyt päällystää jotain kontaktimuovilla, mutta tulokset on olleet aika onnettomat. Päällystettävän pinnan on oltava täysin sileä, jos siinä on pienikin röpö, se sitten jää näkyviin ja aika nopeasti kuluttaa muovipinnan puhki. Lisäksi ongelmana on ne saumat.

Vuosi 1918 kiihdyttää lukemista Kouvolassa — Katso

Kankaalla päällystetty kirja Tämä projektikin on ollut työlistalla jo ties kuinka pitkään, mutta nyt sain viimein sen toteutettua. Tämä on itse asiassa kaksiosaisen projektin ensimmäinen osa, sillä koverran tästä kirjasta vielä salaisen säilytyslokeron (ja sehän löytyy nyt sit TÄÄLTÄ ).

Usein kysyttyä | Jamera

Näin päällystät koulukirjat helposti ja nopeasti Tässä ohjeessa kerron ensin, mitä tarvikkeita tarvitset ja sen jälkeen kerron vaihe vaiheelta, kuinka kirja päällystetään helposti.

mä en päällystä enää yhtän kirjaa kontaktimuovilla

Jokaisessa arkissa on vielä nopeat ohjeet, kuinka kirja päällystetään. Tämä kontaktimuoviarkki toimii myös muiden tärkeiden kirjojen päällystämiseen, ei pelkästään koulukirjojen. Se sopii lastenkirjojen, keittokirjojen, minkä tahansa kirjojen tai teosten päällystämiseen, joiden kansien (tai pintojen) tulee kestää kovaa

Näin päällystät koulukirjat kontaktimuovilla - ohje vaihe

Kirjan päällystäminen kontaktimuovilla. This feature is not available right now. Please try again later.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä