http://ovaska2019.fi/
star wars peli ilmainen
kuinka ommella pussilakana
kuinka nopeasti sirdalud auttaa
kuinka aloittaa sähköposti englanniksi
kuinka nopeasti pyöräilee
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kuinka voimme säästää energiaa?

Voit säästää energiaa tiivistämällä ikkunan- ja ovenkarmeja. Avaimenreiän ja kirjeluukun peittäminen voivat myös olla hyviä konsteja. Eristä lämminvesivaraajat, putket ja seinät. Jos et voit eristää koko seinää, asenna lämpöpatterisi taakse lämpöä heijastava eriste. Keittiössä

Lumme Energia | Energiaa | Kotona

Tässä 40 helppoa mutta tärkeää keinoa pienentää omaa hiilijalanjälkeä. Alennan kodin lämpötilaa yksi aste. Säästät energiaa viisi pro­senttia. Kun lähden matkalle tai mökille, lasken kotona lämmön 12–16 asteeseen.

Säästä energiaa surffaillessa! - Macosxready

Kuinka usein lakanat ja vaatteet pitää pestä? Turha pesu tuhlaa energiaa ja rasittaa luontoa Tekniikka ohjaa valaistusta pian myös kotona. Se säästää

Säästä ympäristöä ja energiaa - hanki ilmalämpöpumppu

kuinka säästää energiaa kotonaNäin säästät energiaa kotona – 5 vinkkiä sähkölaskun pienentämiseksi Pienillä muutoksilla voit saada paljon aikaan. Turhan kulutuksen vähentäminen ja oikeat valinnat säästävät energiakuluja ja hiilidioksidipäästöjä.

Säästä energiaa kotona - European Commission

Liian kylmä pakastin tai jääkaappi vie turhaan energiaa. Jääkaapin sopiva lämpötila on 5 astetta ja pakastimen -18 astetta. 9. Jos pyykkiä pestään 150 kertaa vuodessa, kuivatus maksaa kuivausrummussa 63 euroa. 10. Jos pidät pöytätietokonetta päällä joka päivä kaksi tuntia, se maksaa vuodessa 180 euroa.

Miksi energiaa kannattaa säästää? - Motiva

Valaistuksen saralla on helppo siirtyä pienempään sähkönkulutukseen koska saatavilla on paljon hyviä ja halpoja energiaa säästäviä tuotteita. Energiansäästölamput ovat hyvä tapa säästää sähköä. Ne kuluttavat huomattavasti vähemmän tehoa kuin tavalliset lamput - energiansäästö voi olla jopa 70%.

Haluan mitata kotona, kuinka paljon energiaa kuluu suihkussa

Useimpien hiustenkuivaajien teho on 2000 W, joten ne voivat viedä yhtä paljon energiaa kuin kuivausrumpu tai pesukone kuluttavat samana aikana. Kuivaamalla hiuksesi pyyhekuiviksi voit lyhentää hiustenkuivaajan käyttöaikaa, säästää energiaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Kuinka säästää energiaa? - YouTube

Käynnistä pesukone ja astianpesukone, vasta kun ne ovat täynnä. Jos koneessa on puoliteho-ohjelma tai muita energiaa säästäviä ohjelmia, käytä niitä. Säästät myös energiaa pesemällä vaatteet hieman suositusta kylmemmässä vedessä. 65. Käytä lämpöä varovasti Käytä pyyhekuivainta ja lattialämmitystä vain tarvittaessa.

40 keinoa säästää energiaa | ET

Miksi energiaa kannattaa säästää? Energiansäästöstä ja energian järkevästä käytöstä hyödyt sinä itse ja yhteinen ympäristömme. Tekemällä ekotehokkaita valintoja asumisessa, ruuassa ja liikkumisessa säästät luonnonvaroja ja kevennät hiilijalanjälkeäsi. Pienennä asumiskustannuksiasi. Vähennä ympäristövaikutuksia.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä