http://ovaska2019.fi/
peli mahjong
katsomo agatha christie syyttäjän todistaja
kuinka kauan kestää toipua pettämisestä
treenamo veikkaus
kuinka hoitaa masennusta
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Miten voin nauttia kissani seurasta kaksi kertaa kauemmin?

Kissa voi elää yli 20-vuotiaaksi. Vaikka kissa otettaisiinkin sisäkissaksi perheen ainoaksi lemmikiksi, voi tilanne 20 vuoden kuluessa muuttua. Perheeseen voi myöhemmin tulla lisää kissoja. Jotkut sisäkissat nauttivat ulkoilusta valjaissa tai kesällä vapaana mökillä.

Kissa kateissa, kun tuli kotiin ei ole syönyt eikä tehnyt

Kaikilla näillä taudeilla on viruksen luonteinen esiintyminen, ne ovat kovat sietokertoimet ja niitä on vaikea hoitaa. Rokotukset ovat ainoa mahdollisuus ehkäistä sairaus. Se on hyödyllinen kissoille, jotka matkustavat usein ja vierailevat kadulla, joka rokotetaan sienen tai sienen, jota kutsutaan mikrosporian trikofytoosiksi.

Kuinka auttaa kissaa synnytyksen aikana - Ruoka 2019

Kuinka pitkään kissa elää? Varmistaakseen parhaan ystävänsä pitkän ja hyvän elämän, omistajan tulee noudattaa hoidon ja ennaltaehkäisyn suunnitelmaa. Kissat, kuten myös koirat, ikääntyvät omistajaansa nopeammin.

Kissani hutipissaa, mikä avuksi? – Pissasirkus

kuinka usein kissa lääkäriin

Kuinka valita itselle sopiva kissa lemmikiksi? 24.7.2019 Kissaa hankittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä aina eläimen luonteesta ja iästä siihen, adoptoidaanko kotiin koditon eläin vai ostetaanko kissa kasvattajalta.

Kuinka valita itselle sopiva kissa lemmikiksi? — Eläimemme

Kun perheeseen tulee uusi jäsen, on kaikilla totuttelemista uuteen elämäntilanteeseen. Niin myös lemmikkiperheen kuninkaallisilla - nimittäin kissoilla! Moni tuleva vanhempi jännittää, kuinka kissa suhtautuu uuteen tulokkaaseen.

Voiko punkin puremaan kuolla? 20 kysymystä punkeista

Joskus tuntuu nimittäin että kissa syö vähän "vaikeasti", eli ensin nuolee ruokaa ja sitten varovaisesti pureskelee toisella poskellaan.. hampaat on tarkistettu n. 9 kk sitten ja hyvässä kunnossa kuulemma ovat. Kissani myös pulauttelee/märehtii usein.

Kissan ummetus - Evidensia Eläinlääkäriasemat

kuinka usein kissa lääkäriin

Jep, eli ongelmana on se, että kissa ei käy moneen päivään laatikollaan isommalla hädällä. Pissan kyllä käy tekemässä pari kertaa päivässä, mutta toista hätää saa aina odotella päiviä. Eläinlääkärillä käyty, tunnustelleet mahaa, kissa ei arista sitä eikä mahassa tunnu mitään ylimäärästä.

Kissamaailma - Kissa ei käy vessassa

kuinka usein kissa lääkäriin

no aika yksilöllistä kuinka monesti käy hädällään, mutta kerran, pari päivässä, ja kiinteää pitää olla eikä verta mukana. jos on ripulia, kissa kuivuu todella nopeasti, ripulilla sitten kissa käykin monta kertaa potalla. Jos on ripulilla keitä puuroriisiä ja lisää joukkoon seitä. Se rauhoittaa ja kovettaa vatsan.

Kissa ja vauva – toimiiko yhtälö? | Vauva | Vau.fi

Kissa leikkautetaan yleensä ennen kuin se tulee sukukypsäksi 6–7 kuukauden iässä. Se voidaan kuitenkin leikkauttaa missä iässä tahansa. Miten se tapahtuu? Kissan sterilointi on eläinlääkärin suorittama kirurginen rutiinitoi-menpide, joka tehdään nukutuksessa. 2 3 Bengalikissa 57596_Kuinka_nauttia_kissan_h 5.6.2006 14:36 Sivu 12

kuinka usein kissa normaalisti pissaa? (tärkeetä) ja voiko se

Kissat hengittävät yleensä 20–30 kertaa minuutissa. Kun ilmatiet ovat tukkeutumassa, kissa ottaa lyhyitä, pinnallisia hengenvetoja. Yli 30 kertaa minuutissa tapahtuva hengitys on epäilyttävää, ja hengitystiheyden noustessa yli 40 kertaan minuutissa, kissa pitää viedä nopeasti lääkäriin. Miten kissan astmaa hoidetaan?

Miten usein kissan tulisi ulostaa ja minkälaista | Keskustelu

Vähän samanlainen tapaus: Mun vanhempieni kissalla oli virtsatukos ja se meinasi kuolla, kun eivät tajunneet ajoissa viedä lääkäriin. Ihmettelivät vain kun pissaa tuli niin vähän, kissa kävi usein vessassa ja tuli näytti tuskaiselta ja pissaa tuli joka kerta vain pikkasen tai ei yhtään, ja se kävi usein yrittämässä.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä