http://ovaska2019.fi/
chromecast veikkaus
kuinka löytää silokkeja
suomi peli 19 toukokuuya
kuinka vanha robin on
veikkaus kertoimet mm
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Me Naiset – Blogit | Kolmistaan – Kuinka usein?

kuinka usein vessa pestään

'Mulle tuli eilen mieleen, että halusin päräyttää ilmoille ”Kuinka usein? -blogihaasteen”. Kysyin Insta Storiesin kautta, mitä kysymyksiä tähän voisi laittaa ja lopulta tein niin, että nappasin jokaisen kysymyksen, jota tuolla kysyitte.

Kuinka auto pestään ja vahataan? - YouTube

Kuinka auto pestään ja vahataan? Katso videolta ohjeet, kuinka peset ja vahaat auton itse. Autopesua varten tarvitset painepesurin, ämpärin ja vettä, autonpesuainetta, pesusienen, vahaa

Keskustelu - Miten vessa siivotaan kunnolla? | Aihe vapaa | Vauva

"Uunin pohjalle mulla ei oo juuri koskaan mitään valunut, joten miksi se pitää pestä kerran kuussa tms. Minusta se pitää pestä vain jos sinne kaatuu/roiskuu jotain.

G: Siivous | Keskustelu | Kaksplus

kuinka usein vessa pestään

Kuinka usein teillä 1) imuroidaan 2) pyyhitään pölyt 3) vaihdetaan lakanat 4) tiskataan (kone vai käsin?) 5) pestään pyykkiä 6) viedään roskat 7) pestään vessa lisättyjä: 8) pestään lattiat 9) pestään ikkunat 10) siivotaan keittiö (hella, mikro, kaakelit yms) 11) viedään tavarat paikoilleen (yleistä järjestelyä) 12

Kuinka usein - Yleistä asumisesta - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein vessa pestään

Vessa siivotaan aamuisin ja iltaisin,samoin myös jos käy niin,että likat haluavat tulla samaan aikaan vessaan,mitä muuten harrastavat aikas usein,niin silloin isommat hädät siivotaan samalla. Niitä ei kuitenkaan aina edes huomaa,kun on kannellinen vessa aktiivihiilisuodattimella ja heiluriovella.

Mikä on sopiva pyyhkeen vaihtoväli? Näin sanovat Martat

kuinka usein vessa pestään

Minä haluan olla ainakin puhtaassa kodissa.Vuodevaatteet ja kaikki pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa,lattiat imuroidaan ja pestään kerran viikossa,pölytpyyhtään,vessa pestään,huonekalut pyyhtään pölyistä kerran viikossa.Tähän kaikkeen kuluu 2,5h viikossa eikä se ole paljon.PS:olen 36v mies.

Täältä pesee - ensin siivotaan vessa - ESS.fi

Vierailija: "Mitä aineita suosit, onko kädessä kumihanskat, kuinka monta eri rättiä (tai sientä tai jotain vastaavaa) on eri kohteisiin?Haluaisin kuulla ihan yksityiskohtaisen kuvauksen vessanpesustasi :) ja mielellään myös että kuinka usein.

Keskustelu - Miten usein imuroitte ja pesette lattiat? Entä

kuinka usein vessa pestään

Ja tietty pestään vessat. Eli kerran viikossa tämä. Lisäksi imuroin pari muuta kertaa, tai pikemminkin ehkä 4 krt viikossa, mutta en koko taloa perusteellisesti vaan silleen missä roskia näkyy. Meillä on kani, eli niitä roskia tulee! Vessa tulee yleensä pestyä kevyesti toisenkin kerran viikossa ja käsipyyhkeet vaihdettua.

Keskustelu - Miten peset vessan/kylppärin ja kuinka usein

""Viikkosiivous"" tehdään usein miehen kanssa yhdessä (ei siis siivota aina säännöllisesti viikon välein vaan silloin kun mies on kotona ja ehtii), imuroidaan, pestään vessa ja keittiö, pyyhitään pölyjä jos niitä näyttää olevan häiritsevän paljon. Matot viedään ulos ja lattiat pestään fiiliksen mukaan, ehkä 1-2 kk välein.

WC – Wikipedia

Välillä kuulee erilaisia suosituksia siitä, kuinka usein esimerkiksi kylpypyyhe tulisi vaihtaa. Esimerkiksi Independent-lehti haastatteli asiantuntijaa, joka väitti, että pyyhe tulisi laittaa pesuun joka kolmannen käyttökerran jälkeen. Tämä silloinkin niin, että pyyhe on päässyt

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä