http://ovaska2019.fi/
kuinka usein parturiin
kuinka monta järveä on suomessa
kuinka saada rahaa ilman töitä
kuinka hemmotella naista
flamingo peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Suksi – Wikipedia

Repäise pitovoidepurkista hieman yläreunaa pois ja hankaa ohut kerros voidetta suksen pohjaan ja tasoita se korkilla hangaten. Voidekerroksia levitetään yleensä 3 – 6, voiteesta, kelistä ja suksen jäykkyydestä riippuen. Jokainen kerros kannattaa voidella edellistä lyhyemmäksi, jotta suksen korkeimman kohdan alle saadaan eniten voidetta.

Keskustelu - Mistä tietää pitääkö sukset voidella? Ostin

Sukset on tunnettu jo esihistoriallisella ajalla. Aiemmin on käytetty tasapituisia suksia, mutta esihistoriallisella ajalla yleistyivät eripariset sukset: lyhyempi potkusuksi kalhu ja pidempi liukusuksi lyly. Lyly oli vasemman jalan ja kalhu (tai sivakka) oikean jalan suksi.

Uusien (ja vanhojen) suksien voitelu – Rinteessä

kuinka usein voidella sukset

Sellaisiakin suksia kun on, joita ei tarvitse voidella. Onko voideltavissa suksissa jotain tuntomerkkejä vai mistä ihmeestä saan selville. Tuli mieleeni vasta kun olin jo ostanut sukset. Tai lähinnä ystäväni kysyi pitääkö ne voidella. Kiitos jos joku asiantunteva voisi auttaa :-)

Luistovoitelu - Hiihto - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein voidella sukset

Zero-alue kannattaa myös säännöllisesti karhentaa hiekkapaperilla. Tarvittaessa suksen voi myös voidella perinteisllä pitovoiteilla. Nanogrip -suksi on tärkeä pitää puhtaana. Tähän riittä voiteenpoistoaine ja kuituliina. Nanogrip suksien pohjaan ei saa levittää perinteisiä voiteita. Pitopohjasukset eivät kaipaa juurikaan

Valitse pitopohjat, niin pääset helpolla – Hämeen Sanomat

kuinka usein voidella sukset

Sitten kun ei enää nylonharjalla lähe harmaus pois on aika voidella sukset. Jos ei käytä pohjustusöljyä tms. kannattaa ensin ainakin kerran laittaa pehmeää pohjustusvoidetta (esim. se punainen tai oranssi) ja siklaa sen lämpimänä pois. Näin suurin osa paskasta lähtee pois ja sitä likaa siellä on.

Perusohjeet suksien voiteluun :: Rex Ski Wax

kuinka usein voidella sukset

Suomen Ladun voiteluvastaava Linda Lätti antoi vinkkejä luistelusuksien voiteluun. Ennen voitelua käytetyt sukset puhdistetaan ja puhdistus on syytä tehdä aina silloin tällöin. Perustyökalut voiteluhommiin irtoavat alle satasen investoinnilla. 1. Puhdistus Aloita harjaamalla suksi

Kuinka - YouTube

Nämä ovat varsin yleisiä mietteitä, jotka askarruttavat näin uuden kauden kynnyksellä. Seuraavassa siis pari ajatusta suksien voitelusta – siitä miten uudet sukset kannattaa voidella ja miten myös kesän yli levänneet sukset on hyvä valmistella uuteen kauteen.

Vinkit ja linkit | Oriveden Ponnistus ry, Hiihtojaosto

kuinka usein voidella sukset

– Kyllä näitä voi suositella tällaisille tavallisille kuntohiihtäjille, ja taidan minä nyt ostaa nyt itsellenikin karvasukset. Vaikka tykkään voidella suksia, nykyisessä asunnossamme ei oikein ole voiteluun sopivia tiloja. Siinäkin mielessä karvasukset ovat hyvä valinta.

Suksien valinta – luistelusukset vai perinteiset | XXL

Kuinka usein parafiinit pitäisi muuten vetäistä pohjiin? Viime viikolla hiihdin 16km lenkin perinteisillä ja pohjiin tuli aika paljon harmaata aluetta kuluttavimmille kohdille. Voiteluna oli sininen rex grafiitti sininen rex, mutta ei auttanut. Pohjustuskin on kunnossa, sillä sukset ovat juuri hiottu.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä