http://ovaska2019.fi/
paras palautusprosentti veikkaus
veikkaus päivitys ladattavissa
monopoly peli netissä
jääkiekko veikkaus vinkit
kuinka monta shottia
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Kymppitonni palaa - Katso, miten Riitta Väisänen on muuttunut

kymppitonni katsomo-Kymppitonni on suosituimpia suomalaisia formaatteja kautta aikojen ja olen hyvin iloinen, että se tekee jälleen paluun. Cristal saa pistää parastaan jos haluaa lyödä minun ennätykseni ja juontaa ohjelmaa yli 3000 jaksoa! Ohjelmasta tulee varmasti hyvä ja formaatin omistajana toivon sille tietenkin pitkää ikää ja suurta menestystä.

TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi

MTV3 päätti lopettaa ohjelman helmikuussa 2002, mutta perui lopulta päätöksensä, ja Kymppitonni sai jatkaa jälleen syksyllä. Kymppitonni palasi ohjelmistoon lokakuussa 2002 uusituilla lavasteilla ja tunnusmusiikilla. Ohjelma lopetettiin vuonna 2005. Kymppitonni palasi tv-ruutuun joulukuussa 2009 uudella SuomiTV-kanavalla.

Netti-TV: Kotoisa-jakso ohjelma

kymppitonni katsomoKymppitonni oli alkujaan Spede Pasasen kehittelemä formaatti, joka tehtiin mittatilaustyönä Väisäselle. Väisänen voitti työstään yhteensä viisi Telvis-patsasta ja lisäksi ohjelma sai yhden Venla-pystin.

Netti-TV.Net | Fox

Kotoisa-jakso NettiTV ohjelma. Kaikki Kotoisa-jakso jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Kymppitonni – Wikipedia

Kaikki ohjelmat -listaus näyttää selkeästi Ruudun netti-tv-ohjelmatarjonnan. Erottele ilmaiset ohjelmat maksullisista ja katso mitä ohjelmia voi katsoa myös ulkomailla.

Kymppitonni - FOX - TV-kanava sinulle.

Kymppitonni esitetään kanavalla Fox 28.03.2018 28.03. klo 22:00. Tutustu tähän ja kaikkiin muihin televisio-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku.com!

TV-opas | Ohjelmat tänään | Areena | yle.fi | Areena | yle.fi

Kymppitonni (colloquialism for "kymmenentuhatta" = "ten-thousand") is a Finnish television and radio game show format, created by Spede Pasanen which has been featured on Finnish networks between 1985 and 2016.

Kymppitonni tekee paluun, juontajaksi Cristal Snow - entinen

UUSI KAUSI ALKAA! Kausi 3, jakso 1/12. Kymppitonni is back. Kevään avausjaksossa finaalipaikasta on kilpailemassa Niko Saarinen, kenkäsuunnittelija Minna Parikka, toimittaja Katja Ståhl, Duudsoni Jarno Laasala ja radiojuontaja Jarkko Valtee. Ohjelman juontaa neonsävyinen Cristal Snow.

Katso suosikkiohjelmasi – ilmaiseksi mtv-palvelussa

Takavuosien suosikkivisailu Kymppitonni näki tällä viikolla uudelleen päivänvalon, kun se palasi televisioon Fox-kanavalle.Ohjelman idea on pysynyt ennallaan, mutta sen ilme ja juontaja ovat vaihtuneet uuteen versioon.

Riitta Väisänen hämmästyi katsoessaan uutta Kymppitonnia

Kymppitonni. Kausi 4. Jakso 11. Kymppitonnissa viimeisestä vapaasta finaalipaikasta kilpailemassa ovat mallimamma Laila Snellman, näyttelijä Severi Saarinen, muusikko-näyttelijä Johannes Brotherus, Salkkarinäyttelijä Maarit Poussa ja koomikko Matti Patronen. Ohjelman juontaa sädehtivä Cristal Snow. (41) 06.11.2019 | 00:00

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä