http://ovaska2019.fi/
kuinka usein voi rullata
peli artikkeli
kuinka pitkä suolisto on
veikkaus nokkapokka
sana assosiaatio peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

KateOS - Wikipedia

Näiden kommenttien perusteella piti ihan testata. Aina tuo Katsomo toiminut kun on tarvinnut (=harvoin) mutta paremmin se nyt toimii kuin aiemmin mikä ei sinänsä kyllä ole yllätys. Käytössä myöskin ABP (tosin näistä palveluista on turha yrittää blokata mainoksia kun se estää katselun). Uusin Firefox + Ghostery, WIN10 64bit.

XBMC-Streams download | SourceForge.net

MTV on MTV Oy:n ilmainen netti-tv palvelu. Sivusto toimii Linuxissa HTML5-videosoitinta käyttäen esimerkiksi Google Chrome ja Firefox-selaimilla, joskin Firefoxissa pitää olla DRM hyväksyttynä.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

YLE Areena and Ruutu works with Linux and Windows. Katsomo works only in Windows. Katsomo uses Internet Explorer & Silverlight plugin to show the video. Mostly tested on Linux. Plugin loads programs in the beginning. It takes several minutes. Wait for it to finish before using the plugin.

LadyNörtin tietokonenurkka: Hyviksi testatut Linux-ohjelmat

The latest Tweets from MTV Katsomo (@MTVKatsomo). @MTVKatsomosta löydät MTV3:n, Subin ja Avan suosituimmat ohjelmat 24/7

MTV Katsomo DRM suojatut ohjelmat

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

Maikkari luopui vihdoin Silverlightista – Katsomo toimii

linux katsomo

Docker: Wekan <=> MongoDB <=> ToroDB => PostgreSQL read-only mirroring for reporting with SQL, and accessing with any programming language, reporting package and Office suite that can connect to PostgreSQL.

Google Chrome - The New Chrome & Most Secure Web Browser

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Do you have the most secure web browser? Google Chrome protects you and automatically updates so you have the latest security features. Download now.

MTV – Linux.fi

GPRename (Ubuntu 13.04, Linux Mint 8) on erittäin näppärä työkalu hakemiston/kansion tiedostojen uudelleen nimeämiseen. ImageMagick (Ubuntu 13.03, Linux Mint 8 ja moni aiemmin käyttämäni Linux-jakelu). Ohjelmalla on kätevä muuttaa kaikkien kansiossa olevien kuvien kokoa tai rajata niitä.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä