http://ovaska2019.fi/
kuinka monta kolmiota
kuinka paljon on alvi
kuinka usein nuohooja käy
kuinka paljon tilaa jääkaapin sivuille
kuinka monta juutalaista on suomessa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Katso Uuno Turhapuro – This Is My Life 2004 Koko Elokuva

mtv katsomo uuno turhapuroUuno Turhapuro herra Helsingin herra. Kaikille tutun Uunon uraputki valtiollisen elämän palveluksessa on lyhyt mutta nopea, ja ainoastaan taivas tuntuu olevan rajana. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1991.

Mtv katsomo elokuvat – Lähellä tulisija

MTV Oy. Ilmalankatu 2 00240 Helsinki. Y-tunnus: 1093944-1 Puh: 010 300 300

Uuno Turhapuro muuttaa maalle - Wikipedia

Tämä on MTV:n virallinen YouTube-kanava. Tilaa kanava ja saat ensimmäisenä tiedon uusista videoista: http://goo.gl/Rf2OQV Kokonaiset jaksot löydät MTV Katsom

Netti-TV: Uuno Turhapuro - kaksoisagentti - Elokuva: Uuno

Directed by Ere Kokkonen. With Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Spede Pasanen, Juhani Kumpulainen. Uuno Turhapuro is a man who can convince anyone of anything by simply talking them into submission.

Viihde - Aihe - MTVuutiset.fi

Kansalainen Turhapuro -dokumenttisarja luotaa sisälle Uunon elämään asiantuntijoinaan Uunon ystäviä, merkkihenkilöitä politiikan, taiteen ja viihteen saralta, kollegoita, tutkijoita, aikalaisia sekä tietenkin Uuno-faneja. Jokaisessa jaksossa aukaistaan perinpohjin yksi osa-alue Uunon elämästä.

Hauskimmat Uuno-hetket | MTV Katsomo - YouTube

Sivujen kokonaismäärä luokassa on 20.--MTV Katsomo - Uuno Turhapuro.Uuno ja hänen vaimonsa ovat eroamassa, appiukon suureksi helpotukseksi. Mutta sitten sattuu

Uuno Turhapuro - Wikipedia

mtv katsomo uuno turhapuroMTV Katsomo tuo katseltavaksesi ilmaiseksi MTV3, AVA ja Sub -suoratoistokanavat ja ison osan kanavien ohjelmatarjonnasta myös jälkikäteen! Tilaa kanava ja saat ensimmäisenä tiedon uusista videoista. Uuno Turhapuro armeijan leivissä tänään klo 20 myös MTV Katsomossa! Elokuva on katsottavissa Katsomosta myös jälkikäteen 20.

Uuno Turhapuro muuttaa maalle (1986) - IMDb

Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon. Opetuselokuva siitä, kuinka nuori Uuno lähti kotoa maalta hankkimaan kauniin ja varakkaan vaimon. Ohjaaja: Ere Kokkonen. Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Ritva Valkama, Tapio Hämäläinen, Olavi Ahonen, Helge Herala, Marja Korhonen, Simo Salminen, Spede Pasanen.

Katso Uuno Turhapuro armeijan leivissä 1984 Koko Elokuva

Asiasta kertoi MTV Uutisille Salmisen tytär Sanna Salminen. Salminen oli kuollessaan 82-vuotias. Yksi Salmisen tunnetuimmista roolitöistä on Uuno Turhapuro -elokuvissa nähty Sörsselssön.

uunoturhapuro.fi - MTV Oy

Tervetuloa MTV Uutiset-palveluun. Jos et vielä ole lisännyt palvelua selaimesi kirjanmerkiksi, niin tee se nyt! Pääset nopeasti kiinnostavien ja ajankohtaisten aiheiden pariin. Tiedät mistä puhutaan.

Uuno Turhapuro (1973) - IMDb

Uuno Turhapuro muuttaa maalle ("Uuno Turhapuro moves to the country") is a 1986 Finnish film, the 11th film in the Uuno Turhapuro film series. The film attracted a total of 556,519 viewers. It is the fourth most successful Uuno Turhapuro films. It was filmed in twenty days, from 22 May to 17 June 1986.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä