http://ovaska2019.fi/
suomen suurin voitto jääkiekossa
kuinka paljon liivatetta
katsomo iphone
kuinka nopeasti lsd vaikuttaa
kuinka kauan passin hakeminen kestää
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

MTV Katsomo (@MTVKatsomo) | Twitter

Teatro-salin katsomo on osittain muunneltava. Tilasta voidaan poistaa osa nousevasta katsomosta, jolloin sali on suurimmaksi osaksi tasaista lattiaa. Silloin, kun nouseva katsomo on normaalisti käytössä, sali on kuin mikä tahansa teatteri; 300–350 istuinta pääkatsomossa B ja viitisenkymmentä parvella C.

Nouseva Katsomo - Image Results

nouseva katsomo

Sellosalin numeroitu katsomo Nouseva katsomo, jossa kolme ensimmäistä riviä lattiatasolla, n. 70 cm esiintymislavaa alempana. Katsomossa on pyörätuolipaikkoja (rivi 1, paikat 1–21). Katsomokartta Kaikukortti Kaikukortin piiriin kuuluvat Sellosalin tapahtumat löytyvät täältä Löytötavarat

Sellosali > Lipunmyynti

nouseva katsomo

Kyllä meillä Oriveden Eräjärvellä tehdään hyvää teatteria kauniissa rantamaisemassa.Meillä on myös k unnon nouseva katsomo ja talon puolesta saa pehmeät pefletit.Rönnin Bupi ja kahvio palvelevat teitä ammattotaidolla,Teatteriin voi ostaa erilaisia lippupaketteja joihin voi liittää myös ruokailun ja muuta kivaa mitä silloin teatterin ohjelmassa on.Tyytyväinen katsoja.

Liput - Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

nouseva katsomo

Sellosalissa on nouseva katsomo, jossa on 395 kiinteää paikkaa ja 351 paikkaa, mikäli orkesteritila näyttämön edustalla halutaan käyttöön.

A1 Wilhelm - Paviljonki

nouseva katsomo

Intiimiin muotinäytökseen rakennettiin porrastettu nouseva katsomo Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkertaan Helsingissä. Punainen messumatto toimii keskellä catwalkkina ja katsomon istuimiksi valikoitui tällä kertaa alla olevien kuvien tuoliratkaisujen sijaan tyynyt .

Sonore | Musiikkitalo

nouseva katsomo

KATSOMO ON NOUSEVA JA SE ON KOKONAAN KATETTU! Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku. Pyörätuolipaikat (avustaja maksuton) ja liikuntarajoitteisten väliaikatarjoilut varataan kesäteatterin omasta lipunmyynnistä. Lipunmyynti Ticketmasterin myyntipisteistä kautta maan tai Ticketmasterin nettisivuilta.

Auditorio - Kuopion Musiikkikeskus

nouseva katsomo

A1 Wilhelm. Upeassa Wilhelm-auditoriossa järjestät niin konsertit, kongressit kuin iltajuhlatkin. Jyväskylään Suomen ensimmäisen merkittävän vaneritehtaan perustaneen Wilhelm Schaumanin mukaan nimetyssä auditoriossa on tilaa jopa 1200 hlölle kun se yhdistetään ainutlaatuisiin kääntyviin auditorioihin Wiviin ja Wolmariin.

Eräjärven Työväen Näyttämö - Katsomo

Auditorio sijaitsee 3. kerroksessa. Tilassa on 84-paikkainen nouseva katsomo kiinteästi asennetuilla pehmeillä istuimilla ja esiin vedettävillä kirjoitusalustoilla. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Tila on varustettu suurella valkokankaalla ja muunneltavalla valaistuksella.

Katsomot - Logomo

Tunnelmallisessa Sonoressa on kiinteä, nouseva katsomo sekä valo- ja äänikalustoa, joka soveltuu erityisesti laulumusiikin ja musiikkiteatterin esittämiseen. Säädettävää orkesterisyvennystä voidaan käyttää näyttämön ja katsomon laajentamiseen.

Katsomot | Vepe

The latest Tweets from MTV Katsomo (@MTVKatsomo). @MTVKatsomosta löydät MTV3:n, Subin ja Avan suosituimmat ohjelmat 24/7

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä