http://ovaska2019.fi/
veikkaus lotto jokeri
peräsmies peli
mtv3 katsomo timanttiliiga
kuinka usein pitsaa
num3rot katsomo
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Vedonlyöntisanastoa | Ylikerroin.com

Vedon odotusarvo kertoo, kuinka paljon keskimäärin odotamme voittavamme vedosta. Täten sen laskeminen on kaikkein tärkein toimenpide, jonka vedonlyöjä voi tehdä pelikohteita valittaessa. Tässä artikkelissa käymme läpi miten odotusarvo lasketaan ja selvitämme millaisin palautusprosentein vedonvälittäjät tarjoavat kohteitaan.

Odotusarvo - tärkein mittari voitollisessa vedonlyönnissä

odotusarvo vedonlyöntiOdotusarvo (EV = Expected value) ollessa yli 1, on vedonlyönti pitkässä juoksussa kannattavaa. Jos Liverpoolin voiton todennäköisyys on 50 % ja saat pelattua sitä kertoimella 2,1 on odotusarvo tällöin 0,50 x 2,1 = 1,05. Luku tarkoittaa, että teet tuottoa sijoitetulle pääomallesi keskimäärin 5 % pelaamalla tuota kohdetta.

Vedonlyönti | Statistition

Laskettu odotusarvo antaa pelaajalle arvion odotettavasta tuotosta pitkässä juoksussa. Kuitenkin tulee muistaa, että odotusarvossa käytettävät todennäköisyydet ovat vain arvioita, joten tuottoarvio ei ole kiveen hakattu. Odotusarvon ollessa positiivinen, kohteen odotusarvo on suurempi kuin 1. Huono odotusarvo puolestaan on alle 1.

Mikä on maalimäärän odotusarvo? | Maalimäärän odotusarvon selitys

Odotusarvo lasketaan seuraavasti: tarjolla oleva kerroin kerrotaan todennäköisyysarviollasi. Mikäli kertolaskun tulos on yli yhden, kyseessä on positiivisen odotusarvon kohde.Esimerkki: Veikkaus tarjoaa FC Linnamäen voitolle kerrointa 2,05 ja arviosi kotivoiton todennäköisyydelle on 53 prosenttia. Laskutoimitus on siis 2,05 kertaa 0,53.

Vedonlyönnin käsitteet ja sanasto - ilmaisetvedot.com

odotusarvo vedonlyöntiVedonlyönti voidaan nähdä pelinä, jossa kaksi pelin osapuolta, vedonlyöjä ja vedonvälittäjä, pelaavat toisiaan vastaan. Vedonvälittäjä asettaa oman kertoimensa tietylle tapahtumalle, esimerkiksi jalkapallo-ottelun lopputulokselle, jonka jälkeen vedonlyöjä päättää oman panoksensa suuruuden tai jättää vedon kokonaan välistä.

Vedonlyönti: Mitä tarkoittaa palautusprosentti, ylikerroin

odotusarvo vedonlyöntiVedonlyönti ”Put your money where your mouth is or shut up.” Ne ketkä oikeasti ymmärtävät asioista, voivat myös lyödä vetoa näkemystensä puolesta. Silloin kun vedonlyönti on mahdollista, erinomainen näyttö ymmärtämisestä on voitollisen vedonlyöntihistorian esittely.

Vetomuodon valinta | Vedonlyönti | Pitkävetovihjeet

Tämän tiedon avulla voidaan laskea kohteen odotusarvo. Vetosi osuu, jos peli päättyy tasan. Kaikkien muiden vaihtoehtojen (Norja voittaa, Uruguay voittaa) toteutuessa häviät vetosi. Tiedät, että muiden vaihtoehtojen todennäköisyys on mielestäsi 60% (100% – tasapelin todennäköisyys 40% = 60%). Vetosi odotusarvo on:

Vedonlyönti netissä – Paras opas ja parhaat

Maalimäärän odotusarvo (xG, expected goals) – maalien määrä, jonka joukkueen tai pelaajan odottaisi tekevän suoritettujen laukausten laadun ja määrän perusteella. Maalimäärän odotusarvo 90 minuuttia kohden (xG/90) – Tietyn pelaajan maalimäärän odotusarvo 90 minuuttia kohden.

Vedonlyönti: Netin #1 opas voittavaan vedonlyöntiin vuonna 2019

odotusarvo vedonlyöntiTässä Kasinoblogin artikkelissa käymme läpi vedonlyönnissä vilahtavia termejä. Termistö. eli slangi voi olla aloittelevalle vedonlyöjälle hieman hämmentäviä, mutta tällä artikkelille selkeytämme hieman tilannetta.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä