http://ovaska2019.fi/
kuinka usein ihminen ulostaa
kuinka usein hiukset saa värjätä
ps kemi katsomo
kuinka usein kalaa vauvalle
kuinka yö meni pois
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

2-vuotiaille / Kaikki - Lautapelit.fi

peli 2 vuotiaalle

2-vuotiaalle voi jo ostaa jonkin helpon lautapelin. Meillä on saatu paljon mielipahaa siitä, kun kaikki pelit ovat sopivia isommille lapsille, mutta pienempi ei pääse niihin mukaan. Olisi kiva löytää joku yhteinen peli, josta riittää kaikille mielenkiintoa.

Nettipelit - Suositut - Älypää

Voittaminen ja häviäminen myös ovat 2-vuotiaan maailmassa vielä tuntemattomia asioita, enkä myöskään halua niitä pelatessa korostaa. Meillä ei siis puhuta voittamisesta, vaan sanotaan vaikka että nyt peli on loppu tai peli on valmis. Tärkeintä kuitenkin on yhdessä tekeminen ja itse pelaaminen.

Lahja 12 vuotiaalle - 6 upeaa lahjaideaa pojille ja tytöille

peli 2 vuotiaalle

Project CARS - Game of the Year Edition. Kokonainen peli. PS4

Keskustelu - Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle tytölle? | Vauvat ja

peli 2 vuotiaalle

2-vuotias nyt alkaa olla jo niin iso että tykkää pakettien avaamisesta. Mutta sen paketin sisällön tuskin tarvii kovin kummoinen olla, meillä esim tällä hetkellä suuren riemun saisi aikaan pikkupaketilla rusinoita. Kyllä niitä isoja ja kalliita lahjoja ehtii vielä ostaa sitten kun lapset kasvavat ja alkavat niitä itse vaatia ja

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Olemme huomanneet, että nämä erilliset pelit ovat 2-vuotiaalle vielä vähän vaikeita. Ne sisältävät ajattelua ja kosketusnäytön hienomotoriikkaa, jota ei ihan näin pieneltä vielä löydy. Uskoisimme kuitenkin, että jo puolen vuoden sisällä osa peleistä otetaan haltuun meilläkin.

Ei mitään ihmeellistä: Lautapeli 3-vuotiaalle

Lahja 16 vuotiaalle? 16 vuotias on esiteini ja haluaa jo itse päättää asioista, joten esimerkiksi vaatteet voi suosiolla jättää pois lahjaehdotuksista; lapsen on paras valita ne itse kaupasta vanhempiensa kanssa.

Keskustelu - En keksi mitään joululahjoja 2,5-vuotiaalle

Minun ensimmäinen pelini: Kalastus. Suloinen kalastus peli jo 2- vuotiaille. Heitä noppaa ja kalasta kala, joka on samanvärinen kuin noppa. Kun lapsi saa ongittua oikean kalan, antaa kala lapselle lahjan, jonka voi asettaa palapelilautaansa.

2-vuotiaille - Lautapelit.fi

peli 2 vuotiaalle

Meidän 2.5v on toivonut hex buxia (tmv) mutta en ole ehtinyt vielä kaupassa katsoa millaisia ne tarkemmin on, olen nähnyt vain mainoksen tv:ssä. Lisäksi saa Brion rataan tän uuden metro-osion. Autot2 juttua jotain tulee mummolta ja me ostetaan vielä lisäksi potkukelkka, yks on jo mutta toisellekin oma :)

Love beyond words: Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Nimittäin Hello Kitty Omenapeli. Tyttö, 3-vee, sai tämän synttärilahjaksi kummiltaan ja monta matsia on jo otettu. Soveltuu hyvin myös aikuisille, vaikka ikäsuositus onkin 4+. ;-) Ensimmäistä kertaa pelatessa joutui lukemaan ihan ohjeista, miten pelissä pitikään edetä. Peli on tarkoitettu 2-4 pelaajalle.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä