http://ovaska2019.fi/
iisalmen peli karhut
stalingrad peli
monopoly peli
kuinka paljon bensaa kuluu
kuinka nopeasti kofeiini vaikuttaa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Tietokonepöydät – Tietokonepöytä kotiin tai toimistoon - IKEA

peli pöydät

Ilmakiekko on erittäin hauska ja vauhdikas koko perheen peli. Sen pelaaminen on helppoa, eikä se vaadi pelaajalta aiempia taitoja. Moni on saanut ensi kosketuksen ilmakiekkopöytiin lomamatkan aikana. Se onkin erittäin suosittu peli maailmalla ja Suomessa laji kasvattaa koko ajan suosiotaan.

Play peli-/työtuoli, musta/harmaa – Kaluste Kaakko

Pelituolit ja -pöydät Muut pelitarvikkeet Pelit Xbox One Xbox 360 PS3 PS4 Nintendo Wii & Wii U Nintendo DS ja 3DS Nintendo Switch

Ilmakiekko | Koviin peleihin pöydät osoitteesta Pohjavirta.fi

peli pöydät

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Peili netistä halvalla - Katso valikoima ja tilaa - Kodin1

peli pöydät

e-urheilua kotiin! Tietokonepelimarkkinat ovat jo kauan aikaa sitten kasvaneet ulos lapsenkengistään. Nykyään järjestetään säännöllisesti suuria messuja, jotka houkuttelevat tuhansia kaikenikäisiä kävijöitä.

Ritz Biljardi – Stadin paras bilispaikka!

Valikoimastamme löydät laadukkaat Garlandon, Stigan ja Eneben pöydät. Ne ovat kestäviä sekä laadukkaita ja hyviä peliominaisuuksiltaan. Malleista löydät omat mallit ulko- ja sisäkäyttöön. Mallit soveltuvat harrastajasta aina pro-aktiivipelaajaan. Netistä tilattu pingispöytä toimitetaan radilla suoraan kotiin.

PS4 pelit | Prisma

Ritz Biljardi on perinteinen ja arvostettu biljardisali Helsingin Töölössä. Biljardin peluuseen Ritz on kiistatta kaupungin ykköspaikka ja siistin salin pöydät ovat kaikki täysimittaisia pool- ja snookerpöytiä.

Pelituolit PC- ja konsolipelaamiseen - Gigantti

Klassinen peli pienimmille lapsille, nyt uudistettuna. Pelaajat heittävät noppaa vuorotellen ja siirtävät hedelmät koriin, ennen kuin varis ehtii maaliin. Harjoittaa värien hahmottamista, yhteistyötä ja motoriikkaa. Puiset hedelmät noin 3,5 x 4,5 cm. 1 - 4 pelaajaa. Yli 2-vuotiaille.

Square Up! -peli - Lekolar Suomi

Laaja valikoima tehokkaita pöytätietokoneita, jotka ovat suunniteltu ennen kaikkea pelien pyörittämiseen. Tarjonta kattaa malleja malleja kaikista hintaluokista aina aloittelijoiden kokoonpanoista alkaen, sekä pelaajille, jotka mittelevät eSport-kilpailutasolla sekä olettavat uusimpien pelien pyörivän vaivattoman sulavasti.

Pelitietokoneet – Pöytätietokoneet – Tietokoneet

peli pöydät

Katso laaja pelipöytä valikoima multitronic.fi. -verkkokaupasta. Osta Arozzi, AKRacing, El33t ja paljon muuta. Tilaa pelipöydät verkossa kotiinkuljetuksella tai noutona myymälöistämme.

Pelit - YouTube

peli pöydät

IKEA-tietokonepöytä sopii satunnaiselle surffaajalle tai vaikka etätyöläiselle. Mallistostamme löydät kaikenkokoiset tietokonepöydät. Tutustu täältä!

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä