http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan miehen pitäisi kestää
veikkaus jokerin voittoluokat
kuinka vanha on lenita airisto
kuinka nopeasti tikit sulavat
temptation island elämän peli
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Tiesitkö? Peltipoliisin nappaaman kuvan saa maksutta itselle

Hei! Tuli tuossa mieleen, että kuinka kaukana peltipoliisista ollaan sillähetkellä kun salama välähtää? (siis kun ajetaan ylinopeutta.) Eilen tuli ajeltua erään auton perässä 90km/h 80-alueella ja sitä tuli sitten ajatuksissa ajettua niin että välähti.

Poliisin tutka mittaa ylinopeuden jopa 3 kilometrin päästä

Meillä on mittarivirhe, todellisuudessa on 3km/h alaspäin mittarin ilmoittamasta nopeudesta. Eli nopeuteni oli n. 46-47km/h. Vielä ei ole lappua tipahtanut luukusta, eli saattoipa välähtää edellä menevälle. Jos näin on, niin kamera-auto ottaa todella likeltä sen kuvan, vaikka salama valaiseekin koko tienoon.

Tulosta sivu - Liikennekamerat

Poliisin automaattiset nopeusvalvontakamerat nappasivat viime vuonna noin 556 000 kuvaa, joiden perusteella lähetettiin autoilijalle huomautus tai sakko.

Tutka-auto Vihdintiellä

Meillä täällä Portugalissa ei ole tätä ongelmaa ollenkaan, vaikka kaikkialla on tutkia seuraamassa liikennettä, yötä päivää. Ne toimivat siten, että kylän, koulun kohdalla ilmoitetaan jo muutama sata metriä ennen tutkasta ja nopeudesta, joka yleensä on 50 km. Jos ajat liian lujaa, niin liikennevalot muuttuvat punaisiksi, eli häviät heti ajassa.

Salama vilahti pakun ikkunassa - näin toimii poliisin

Triumph GT6 on vuosina 1966–1973 tuotannossa ollut urheiluauto, joka pohjautui Triumph Spitfire Mk IV:n alustalle. Uusi Suomi Autot -osion toisen vuoden suosituimmat koeajot Uusi Suomi Autot vietti perjantaina kaksivuotissyntymäpäiviään työn merkeissä. Tässä on listattuna toisen vuoden

Välähtikö? Tältä näyttää poliisin liikkuva kameravalvontayksikkö

Poliisin liikkuva kamerayksikkö on tehokas työväline liikennevalvontaan, mutta se suoriutuu vain yhdestä tehtävästä. Juuri tästä syystä automaattivalvonta jakaa mielipiteitä. Pelkkä nopeus ei ole liikenneturvallisuuden kannalta ratkaiseva tekijä, mutta kone ei osaa katsoa laajempaa kokonaisuutta.

Poliisin kamera-auto - Yleistä liikenteestä - Suomi24 Keskustelut

Poliisin tutka mittaa ylinopeuden jopa 3 kilometrin päästä – tästä syystä ominaisuutta ei käytetä kuinka usein rengas­paineet pitää tarkistaa?

Välähtikö peltipoliisin kohdalla: näin saat kuvan itsellesi

Välähdyksen jälkeen silmä hakee valvonta-autoa ja voi löytää esimerkiksi vihreän tai sininen Volkkari-pakettiauton tai harmaan Fordin.. Päältäpäin katsottuna poliisin tunnuksia ei näy, mutta tarkka silmä erottaa pakettiauton takaikkunasta salamalaitteen hopeisen heijastuksen tai kameran linssin kimalluksen.

Poliisi paljastaa, mistä nopeudesta peltipoliisi räpsähtää

ottaako poliisin kamera-auto kuvan. Vierailija. klo 20:41 | 29.9.2011. juuri kun on kohdilla vai jo reilusti ennen? Olin aika kaukana autosta, ehkä 100 m päässä

Itä-Suomen Poliisi - Posts | Facebook

poliisin kamera-auto kuinka kaukaa

Nykyisen lain mukaan, kuljettajan ei tarvitse todistaa syyttömyyttään. Poliisin on osoitettava että olet syyllinen, eli syyllisen etsintä on poliisin tehtävä. Lähimmällä asemmalla kannattaa käydä "tunnistautumassa", niin asian tutkiminen loppuu luultavasti siihen, kun kuvassa on eri henkilö kenelle sakko lähetetty.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä