http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan kestää kävellä 7 km
maailman pääkaupungit peli
kuinka paljon ihmisen pitää liikkua päivässä
pilkku ennen kuinka sanaa
kuinka kauan keitetty peruna säilyy huoneenlämmössä
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Koti - Yhteisö - The Sims 3

Find out how to redeem your game code, download and install The Sims 3, its expansions, stuff packs and worlds.

Sims - Pelit - CDON.COM

ELÄ VAPAANA! PELAA ILMAISEKSI! Huippumenestyneen The Sims™ 3 -mobiilipelisarjan luojat tarjoavat TÄYDELLISEN The Sims™ -kokemuksen ILMAISEKSI Android-käyttöjärjestelmälle.

Sims 3 peli - Kauppapaikat.net

The Sims 3 ei ole viimeisin peli sarjassa, joten jos haluat kokeilla Sims 4: ää, löydät linkin myöhemmin. Siellä voit ladata ilmaisen 48 tunnin kokeilun täysimittaisesta Sims 4 -pelistä, sitten sinun täytyy päättää, haluatko ostaa pelin.

The Sims 3 - Ep1 - Wildeem Simshahmona - YouTube

Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Pelikoneessa on jo yli 5000 peliä, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled -nettipelit.

Store - The Sims™ 3

sims 3 peliSeitsemännessä The Sims 2:n lisäosassa, Vapaa-ajassa, The Sims 3:n tuottaja Rod Humble tuli antamaan pelaajan ohjaamalle juuri aloitetulle sim-perheelle paketin. Paketista paljastui tietokone, jossa oli peli The Sims 3 asennettuna. Tietokonetta ja peliä ei voi ostaa tuoteluettelosta normaaliin tapaan.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

sims 3 peliThe Sims on Maxisin ja The Sims Studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema simulaatiopelisarja. Pelisarjaan kuuluu neljä peliä: The Sims (2000), The Sims 2 (2004), The Sims 3 (2009) ja The Sims 4 (2014). The Sims-pelit ovat saatavilla monelle alustalle. Pelisarjan ideana on luoda perhe, josta pelaajan kuuluu huolehtia.

The Sims (pelisarja) – Wikipedia

sims 3 peliThe Sims 3 on mahtava elämäsimulaatio! Koe elämän tähtihetket ja epäonnistumiset - ja kaikkea siltä välillä. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Pelaa Elämällä D

Sims 3 Pelit - Kauppapaikat.net

The Sims on Maxisin kehittämä ja Will Wrightin suunnittelema simulaatio/strategiapeli, jossa pelaaja luo itselleen hahmon ja ohjailee tämän elämää. Maailmanlaajuisesti peliä ja sen lisäosia on myyty yli 70 miljoonaa kappaletta, näin tehden siitä historian myydyimmän PC-pelin.

Lisätietoa The Sims™ 3 -pelistä - Peli - Yhteisö - The Sims 3

sims 3 peliThe Sims 3 on mahtava elämäsimulaatio! Koe elämän tähtihetket ja epäonnistumiset - ja kaikkea siltä välillä. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Pelaa Elämällä D

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Lue, miten The Sims 3 ja sen lisäosat ja kamasetit poistetaan Macilta tai PC:ltä Originin avulla ja manuaalisesti. Valitse Electronic Arts -kansio, jos peli on

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä